Zoeken naar spreken af

Uw zoekactie voor spreken af leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Jos 58 jaar Limburg - Beringen
Wil je dat ik jouw mond volspuit kijkend naar je vrouw, z'n foto's videos kan ONTVANGEN
Mn57jr 170 83kilo 13x4cm dikke eikel Mail dan snel je stats om snel af te spreken kan ontvangen  
Pieter 44 jaar Antwerpen - Herentals
Geile ochtend-date
Wie heeft er zin om donderdag ochtend /voormiddag af te spreken. Wat/waar/hoe, daar komen we wel uit. Ikzelf een sportieve man 175/70 met een mooie 18 .... Een foto en mooi geschapen is een plus. Wie weet tot morgen.  
Peter 53 jaar Limburg - Riemst
Vanavond nog
Wil vanavond nog een lekkere pi zuigen , klein of groot maakt niet uit , stuur met stats en we spreken af  
Jongen 25 jaar Limburg - Genk
Penis gezocht!!
Dag heren! Ik ben op zoek naar een grote besneden penis! Ik zou graag eens spelen met een verzorgde hygiënische en besneden pik. Graag reactie met foto van u materiaal bij interesse . Hopelijk tot snel! Details voor af te spreken volgen na 1ste mails  
Eddy 51 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke 0473717306
Opzoek naar seksmaat
Ben opzoek naar seksmaat voor wekelijks real seks. Ik zoek GEEN relatie, maar enkel de seks. Zelf ben ik 100% bottom (niet verwijft van uiterlijk) en single. Ik zoek iemand die 100% TOP is en graag neukt. Ik kan perfect afspreken en ontvangen op vrijdagavond na 18u tot ? en de zaterdag vanaf 12u tot ? Dus jij interesse wekelijks of toch regelmatig af te spreken om te neuken dan schrijf jij mij maar eens aan. Langdurig neuken of meerdere keren neuken is zeker mogelijk. Bare seks is bespreekbaar bij vast persoon. Gsm nr. is enkel sms en WhatsApp is enkel tekst of... Hou daar rekening mee. En hou rekening met de contact uren en dagen.  

Opzoek naar seksmaat
Dave 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
iemand zin om vanavond af te komen?
42, 1m76, 62 kg, slank en bortom. Iemand zin om vanavond af te spreken? Veel bespreekbaar. doe een voorstel van wat je wil doen. Ik ontvang in Antwerpen centrum. Mail met foto / stats.  
Vrouwelijke sis 27 jaar Limburg - Ham
Sissy zoekt sex
Hey. Via deze weg zoek ik iemand om af te spreken. Wel eerst kennis maken en zien of er een klik is voordat we het bed delen. Ik ben een grote fan van lang pijpen. Ik wil gezien worden als een meisje, een meisje met veel zin.  

Sissy zoekt sex
Chubby top 23 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie vrijdag ochtend/voormiddag afspreken ?
Hey ik ben een chubby top van 23 187 100 13 en zoek voor vrijdag ochtend/ voormiddag nog iemand om mee af te spreken. Het liefst ben je bot, klein geschapen. Chubby of dik mag zeker, behaard is ook geen probleem, wel intiem verzorgd en hygiënisch. Alles gebeurt safe en discreet. Als je wil afspreken geef dan een seintje met je stats een woordje uitleg en een foto  
Discreetdude 40 jaar Brussel (gewest) - Etterbeek
Ben op zoek naar een curieuze avontuurlijke fitte gast
hey, deze advertentie is bedoeld voor de gasten die normaal als hetero door het leven gaan maar toch ook af en toe eens zin hebben in iets anders. Ik ben zelf een fitte slanke man, met een zeker niveau, en ik houd van de mannelijke energie van een kerel die niet veel ervaring heeft met andere mannen maar er wel open voor staat (bijv. samen naakt rondlopen, samen een porno kijken en onszelf verwennen, eventueel met een hand rond jouw lul en omgekeerd; eens elkaar s pik proeven in de mond, etc etc). Ik zoek een maat, jonger dan 45j, ook sportief, GEEN geschoren schaamstreek, discreet en af en toe beschikbaar. Ik kan ontvangen of we spreken ergens neutraler af. Ik ben zelf openminded en aangenaam in de omgang. Ook voor wie dit helemaal nieuw is, reageer gerust. Liefst mensen jonger dan40j. Reageer met een serieuze intro en doe er een foto bij (onherkenbaar).  

Ben op zoek naar een curieuze avontuurlijke fitte gast
Jos 58 jaar Limburg - Beringen
Dikke Eikel 13x5cm wil in je mond terwijl ik geil op foto's videos van je vrouw kan ONTVANGEN
Mn57jr 170 83kilo 13x4cm dikke eikel wil lekker afgezogen leeggemelkt worden terwijl hij foto's videos van de pijper bekijkt en geilt tot hij lekker al z'n sperma uit z'n kloten in de mond van de pijper spuit Mail snel je stats om snel af te spreken  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10