Zoeken naar sub zoekt

Uw zoekactie voor sub zoekt leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Sletje 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Sletje zoekt daddy
Hey daddies, Ik hou van bare assplay en piss. Wil je graag verwennen 27 186 95 16x4 100%bttm  
xxx 57 jaar Antwerpen - Westerlo
Ik zoek jong gezelschap voor SOFT-DATE!
Hoi, oudere jongen, 56, 172, 82 zoekt jong slank gezelschap (18-30) om soft te verwennen! Zonder neuken! Hou je van lekker gerukt en gepijpt worden, reageer dan met je stats aub. Ik vraag wel dat je netjes en proper bent, net als ikzelf! Wie heeft zin deze avond, of morgenavond? Ik zal zorgen voor een hapje en een drankje (alcoholvrij). Tot binnenkort!  
Tom 61 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Daddy zoekt lieve zoon
Ik ben 62/184/75, verzorgd, mannelijk niet behaard en ik zoek een SLANKE zoon tussen 18-35 die ook houdt van soft, genieten van elkaar. Lekker samen knuffelen en meer met een drankje en een babbel. Hygiëne en discretie zijn belangrijk. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Heb je vragen en/of belangstelling stuur gerust een boodschap en vergeet je stats niet te vermelden en ook wat je graag zou doen, liefst meer dan een simpel zinnetje.  
Jens 37 jaar Limburg - Genk
Bi zoekt zuiders
Hey ik ben bi zoek een discrete date waarbij niks moet. Hou van zuiders, arab, mocro, turk... maar moet niet. Ben zelf belg.  
Ron 62 jaar West-Vlaanderen - Anzegem
Samen rukken
Niet gay, zeer licht bi, zoekt man die zoals ik graag kijkt en bekeken wordt bij het masturberen Handje helpen kan maar meer niet Ontmoet af en toe mannen voor een rukdate maar zou nu echt wel eens voorkeur gevebn aan extra dikke lul Kan op werkdagen vrij vlot ontvangen Reageer met stats en foto van lul als kan Ik retourneer als gewenst foto 61 190 74 en 18x5  
Steve 35 jaar West-Vlaanderen - Ichtegem
Oudere bear top
Hey, 35-jarige behaarde zoekt oudere dominante bear top. Hygiëne en discretie geboden en gevraagd. Weinig ervaring maar zeer open-minded! Indien klik leerde afspraken mogelijk.  

Oudere bear top
werner 53 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Bischierig zoekt een neuker voor zijn kont
Bischierig zou graag eens pijpen en geneukt worden door ervaren man of mannen. Wie geeft mij deze ervaring? Je moet mij wel kunnen ontvangen. Graag reactie van discrete ervaren neukers die weten wat ze willen. Stel je zelf voor met je stats en een geil scenario hoe het zou verlopen.... Reacties met foto van je lul krijgen voorrang. Dit is een eerlijke advertentie van een discrete man die na afspraak van plaats en uur zeker langskomt. Dus waar zijn die geile mannen die ik moet doen klaar komen...  

Bischierig zoekt een neuker voor zijn kont
KWVL 58 jaar West-Vlaanderen - Torhout
zoek (ont)spannende softdate
58/170/75, zoekt voor vandaag een ontspannende date in de omgeving. Geen cardate of andere zever. Trefwoorden : strelen, rukken, masseren, tongen, rimmen, pijpen tot ... Geboden en geëist : discretie, netheid, gezondheid. Geen fakers, enkel voor vandaag. Ik ontvang niet  

zoek (ont)spannende softdate
Viktor 47 jaar Vlaams-Brabant - Boutersem
Bi zoekt chubby
Lichte onderdanige biman in relatie valt om dikke kerels, bear, chubby, mollig, volslank. behaarde welkom. Ik wil je pijpen, rimmen, tongen, speeksel, sperma. Plas ook. Ik ben nog maagd,alleen met cd en kleine piemel. Bij jou thuis of op kamer. Voor begin namiddag.  
Top zoekt bot 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Mondje/kontje gezocht
Zoek geile date voor deze voormiddag. 34 182 84 sportief & hoogopgeleid. Max 40j en enkel reactie met foto.  

Mondje/kontje gezocht
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10