Zoeken naar tot slaaf

Uw zoekactie voor tot slaaf leverde 56 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Slaaf 53 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk 0475237175
Meester gezocht
Deze verzorgde struis gebouwde slaaf zkt meester voor soft sm, bondage, blinddoek, chastity, nettle play, Poppers…..kan ontvangen en verplaatsen  
Stef 54 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Deze middag m'n seniorenslaaf oppikken
Die me dan heerlijk zal rukken en zuigen terwijl we in Brugge rondrijden.  
Bert 42 jaar Limburg - Meeuwen-Gruitrode
Onderdanig voor meester/domi
Beginnende slaaf zkt dominant of meester  
Pijpsl. 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie mag ik pijpen tot je klaarkomt liefst voor meermaals
Hoi, ik ben een man van 55j en ik zoek iemand die ik discreet mag klaar pijpen tot je klaarkomt in mijn mond. Ik vind het heerlijk om als een seksdienaar/slet/slaaf jouw wensen te vervullen. De focus is jouw zaad op mijn tong maar ook plas kan, rimmen, mij zachtjes en veilig neuken indien niet te groot geschapen. Jouw fantasieën in een veilig en discreet kader. Mijn ultieme match is iemand die regelmatig en makkelijk kan ontvangen in Antwerpen centrum zodat eventjes binnen springen en jouw leeg pijpen makkelijk kan zonder dagenlang plannen.  
Slaaf 53 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk 0475237175
Meester gezocht
Deze verzorgde wat struis gebouwde slaaf zoekt meester voor soft sm, bondage, chastity, zweepjes, nettle play, poppers….kan ontvangen en verplaatsen  
Jonge pijper 24 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Wie wilt gepijpt worden? 40+
Waar zoek ik naar? Een man, 40+, omgeving Vlaams-Brabant liefst, om regelmatig te pijpen. Kan meermaals per week, hangt ervanaf hoeveel zin U heeft. Wat kan ik bieden? Een mond, een tong, en een object om te gebruiken! Ik wil zelf niets terug, we zouden afspreken en alleen focussen op uw genot. Ik heb erg veel vrije tijd, dus kan me snel vrijmaken om te komen. Als U dominant bent en kan ontvangen, is veel meer mogelijk. Ook kan ik uw huishoudslaaf worden. Ik kan nooit ontvangen. Indien interesse stuur mail met whatsapp nr voor makkelijker contact, en ook enkele fotos aub!  
Slaaf voor sex 39 jaar Limburg - HASSELT
Grote pik gezocht
Ik laat me vastgebonden worden aan het plafond in alle mogelijke posities, laten gebruiken door een of meerdere mannen in elke opening van mijn lijf en veel sperma in me te spuiten. En dit voor enkele weken lang! Mijn lichaam gebruik je hoe je dat wil en zo hard mogelijk! Voor mij levenslang in huis te nemen als slaaf.  

Grote pik gezocht
Master4boys 49 jaar Antwerpen - Mechelen
Master4boys
Meester 48j buurt mechelen leuven zoekt slaven subs onderdanige boys bischierige jongens jongens met bepaalde kicks onervaren jongens passieve boys ...sta voor alles open. Bondage blinddoek spanken edgen vernedering plas gebruiken assplay cbt cmnm...jij zelfde interesse of nieuwsgierig ernaar? Laat maar weten! Ben jij dus jonger dan 30, sub, Slaaf, onderdanige boy, bi. Bicurieus,...met of zonder ervaring en wil jij graag opgeleid worden door een meester maar ook eventueel met een andere jongen er bij opdrachten moeten doen? Vind jij bondage blinddoek gag collar handboeien vernedering gebruikt worden ook zo geil of fantaseer je er al zo lang over en wil je nu de stap zetten? Jij bent jonger dan 30 en slank? Vanwaar in belgie je bent maakt niet uit, we kunnen ook op andere locatie. Reageer dan nu met stats, ervaring en pic lijf lul. Tot snel!  
dog 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: extreem kinky en perverse dominant(e) voor taboeloze totaalslaaf
Hogeropgeleide slanke prille vijftiger(1m82, 82kg) met niveau en klasse biedt zich aan als totaalslaaf, zonder taboes. Buiten mijn veeleisende job heb ik nood aan een uitlaatklep. Daarom ben ik op zoek naar een Meester(man/vrouw/koppel) met ervaring(leeftijd niet belangrijk) die me wil als persoonlijke slaaf. Ikzelf heb reeds behoorlijk wat ervaring als slaaf/slet en ben volkomen taboeloos. Wie voelt zich geroepen? Wie wil deze slaaf/slet/hoer/hond als zijn eigendom bestempelen?  
PriveSlaafje 42 jaar Antwerpen - Wilrijk
Gratis slet
Goedemorgen geile heren. Ik heb met veel plezier een nieuwe slet/hoer/slaaf aangenomen en die wil ik graag aanbieden omdat iedereen ervan gebruik kan maken. Hij komt ter plaatse, eens hij binnen is mag je hem “overmeesteren”, verplicht hem om u te pijpen tot je klaarkomt, of neuk hem voorovergebogen op de tafel of bed. Hij zal mijn instructies duidelijk volgen, maak je geen zorgen. Dus wil je eens gebruik maken van een echte mannelijke hoer/slet/slaaf, stuur me maar een bericht en zorg dat je mailadres correct ingevuld is! Alles is 100% discreet en indien gewenst ook anoniem. Hygiëne is wel een prioriteit. Laat maar weten dus wat UW wensen zijn!  

Gratis slet
  1   2   3   4   5   6