Zoeken naar trek*

Uw zoekactie voor trek* leverde 99 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jockstrap 47 jaar Oost-Vlaanderen - Zelzate
Stel je voor dat ..
Stel je voor dat ik je straks zou opwachten geblinddoekt en in jockstrap tegen het aanrecht. Je komt binnen en je kan mijn kontje strelen, je pik tegen mijn billen wrijven tot hij lekker stijf komt. Lukt het niet help ik wel een mondje. Je trekt condoom aan, ik inhaleer wat van mijn poppers en je laat hem zachtjes in mijn nauwe gaatje binnenglijden. Lekker genieten en toch zeer discreet, enkel voor verzorgde personen!  
Bart 57 jaar Noord-Brabant - Bergeijk
Geile top gezocht
Ben een geile bi vent van 56 jaar oud. Zoek voor vrijdag 31 mei een geile date. Ben in voor tongen likken pijpen slikken tepels trekken en geneukt worden. Kan overdag goed verplaatsen en wil heel graag heerlijk geneukt worden. Leeftijd en dik of dun maakt mij niet uit. Als je maar een lekkere pik hebt. Ben schoon en discreet.  

Geile top gezocht
Piemelfreak 53 jaar Antwerpen - Kontich
Piemelplezier voor nu.
Wie kan mij nu ontvangen voor wat trek en pijpplezier? Ik verplaats met plezier. 53/188/95/13×5  

Piemelplezier voor nu.
Spuiter 39 jaar Antwerpen - Merksem
Potje vol spuiten
Ik moet een spermastaal afgeven voor de dokter. Wil iemand me daar een handje bij helpen? Zachtjes leegtrekken tot ik spuit in het potje. Stats 189/85/39. Niet behaard. Enkel voor nu.  
Wandelaar 50 jaar Antwerpen - Mortsel
Verwennen
Ik ga wandelen en wie trekt er mijn shortje naar beneden. Je neemt mijn lul in je mond en likt mijn ballen. Ik steek mijn hand ik je broek en neem jou lul vast tot hij hard is en pijp jou ook. Wie heeft er nu zin ? Hygiëne is belangrijk leeftijd maakt niet uit.  

Verwennen
Sloeber 59 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Ik ontvang hete man
Ik ontvang man in kortrijk vandaag, ik pijp je of trek je, je mag me ook neuken als je zin heb, ik heb goeie kont, ben geschoren en gespoeld, stuur mij bericht met jou stats  

Ik ontvang hete man
Lekker 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Rukclub
Mij lijkt het heerlijk om regelmatig af te spreken met enkele mannen om samen te masturberen. Voornamelijk in groep jezelf rukken, eventueel ook de ander. Wie interesse heeft in zo’n jack off club rondom Gent mag zeker reageren. Leeftijd, bi, gay of hetero maakt niet uit. Geef in je reactie maar mee wat je daarvan verwacht en laat zeker weten als je zin hebt om dit mee op poten te zetten en te trekken ;)  
biboy 60 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Deze morgen
Interesse in dit kinky scenario ? Ik sta recht of voorover gebogen op het bed. Jij staat achter me, ik naakt, jij gekleed. Je rukt me langs achter en kneed mijn ballen tot ik over je vingers spuit of in je mond. Pijpen kan ook. ik ben goed voorzien met een harde 18x5 en geen fake. ben je graag dominant dan is dat pluspunt :-). wil je me neuken dan kan dat ook, ben 100% bottom OF DIT KAN OOK :. Je duwt me naar de slaapkamer, buik op bed, je trekt mijn broek omlaag, trekt mijn bilspleet uit elkaar en likt mijn kontgaatje kleddernat.. je laat je broek zakken, ontbloot je lul en duwt hem ongenadig in mijn kontje en je neukt me tot je spuit.. Wil je dat ik je pijp dan kan dat ook. .Lijkt u dat wat ? dan graag mailtje 59-73k-1m72- 18x5 .  
Dimi 49 jaar Limburg - Tongeren
Leeg trekken nu 01.00 uur
Wie komt mijn lul lekker legen in Tongeren. Sta super geil.  

Leeg trekken nu 01.00 uur
Kris 47 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Pijpmond gezocht
Bij wie in de regio mag ik vandaag tussen 17 en 18u binnenspringen om me te laten pijpen of af trekken? Ik ben een verzorgde man en zoek hetzelfde 46/198/95. 17 cm  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10