Zoeken naar twee zoekt

Uw zoekactie voor twee zoekt leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

slanke bi bot 48 jaar Limburg - Sint-Truiden
bol kontje
Bil kontje zoekt verwennerij, waarbij veel kan doch niets moet. Ik zoek iemand die vandaag namiddag kan ontvangen in alle discretie. Ik zoek in de regio. Graag wat info bij reactie. Ikzelf ben slank, eerder kleiner geschapen en licht behaard. Zoek ook voor andere dagen.  

bol kontje
gisteren
Tom 61 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Daddy zoekt lieve zoon
Ik ben 62/184/75, mannelijk niet behaard en zoek een SLANKE zoon tussen 18-35 die ook houdt van soft. Samen genieten van een leuke babbel en drankje en samen genieten van elkaar. Hygiëne en discretie zijn heel belangrijk. Regelmatig kan bij wederzijdse klik. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Als je belangstelling en/of vragen hebt, stuur gerust een boodschap en vermeld zeker je stats en meer dan één kort zinnetje uitleg.  
gisteren
Softbi genieter 56 jaar Limburg - HASSELT
Spannende avontuurtjes
Rijpere hetero softbi zoekt wat fun. Heb jij lingerie, foto's of filmkes van je vrouw, of van jullie? Tijdens het kijken ruk ik mezelf of kan jij handje of mondje helpen? Voor een medisch rollenspel zoek ik ook eerder onderdanige jongeman of koppel. Alles discreet en met de nodige hygiëne.  
gisteren
forecast 72 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Bi-senior, beartype, korte baard, zoekt een bi-senior.
Bi-senior, beartype, korte baard zoekt in de regio Roeselare (niet verder) een bi-senior, die mij kan ontvangen tijdens de dag vor een gezellig samenzijn met een tas koffie en waar alles kan, niets moet. Ben nudist, loop graag naakt. Vriendschap is ook belangrijk. Hygiëne en discretie. Antwoorden met één lijntje worden per direct verwijderd. Geen ellenlang mailverkeer. Afspreken en kennis maken. Onnozelaars, zeveraars en fakers zoek het elders.  
Pieter 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
Duo zoekt
Mijn daddy bear wil voor mij graag een naaktfeestje houden. Tot nu toe zijn we al met 3 (misschien 4) maar er kan nog altijd iemand bij. Het feestje gaat door begin juli in Antwerpen maar ervoor wil ik graag al met jou afspreken (in het Mechelse of bij jou). Wie ben ik? Wel ik ben een 34 jarige kerel met een klein buikje onbehaard. Zoals ik al gemeld heb, is mijn daddy een echte bear (dus ouder dan mij, met buik en goed behaard). De 3de die komt is iets jonger dan mij en een behaarde kerel met een buikje eveneens. Enkel reacties met foto('s) zullen beantwoord worden. Wie weet mag jij ons wel komen vervoegen.  

Duo zoekt
gisteren
Jan 44 jaar Limburg - Overpelt
Top zoekt bot
Toevallig een gewillig botje aanwezig?  
gisteren
Kinky bi meester 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek gewillig koppel/ meid/gast
Zoek gewillig koppel/ meid/gast Hey iedereen Ik ben jonge man die reeds jaren interesse heeft in de wereld van bdsm, rollenspel en andere kinks Ik zoek al enige tijd iemand om op dit vlak mijn ervaring verder uit te breiden. Liefst iemand die samen met mij deze wereld verder wil ontdekken. Ik heb veel kinks en nog meer op mijn bucketlist. Voor diegene die hierin interesse hebben, of ervaring contacteer mij en we spreken verder. Als het klikt ook liefst op regelmatige basis discreet live contact. Weliswaar met duidelijke afspraken en stopwoorden. Dus heb jij/jullie hierin interesse, stuur me dan een mail met een duidelijke beschrijving van wat jij zoekt of wat je diepste fantasieën zijn en we kijken welke overeenkomen. Indien mogelijk ook graag met foto. Indien het om een koppel of meisje/dame gaat ben ik ook een genereus iemand! Mvg Meester B  
gisteren
Benny 22 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Jongeman zoekt eerste ervaring
Ik ben een jongeman van 22 en ik zoek mijn eerste ervaring als top ik hou er enorm van om mooi glad geschoren konten te zien en zoek dan ook iemand met zo een kontje waarmee ik mag spelen . Ikzelf ben 187cm 89kg en heb een paal van 13cm ik kan niet ontvangen enkel verplaatsen met het openbaar vervoer. Bij interesse stuur zeker een berichtje met foto van kontje liefst .  
gisteren
jean 66 jaar Limburg - Overpelt
ouder gezocht
ik ben zelf 66 ..1.78 en 90kg...14 cm zoek iemand van de leeftijd van 50 tot 75 om samen een fijne tijd door te brengen (soft sex) Ik kan NIET ontvangen ..ik verplaats in een straal van 15 km en alleen na duidelijke afspreek . op korte berichten reageer ik niet meer . leg in je antwoord of mail duidelijk uit wie je bent...wat je zoekt en vanwaar je bent . fotos op aanvraag... grts  
Zoekters 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoekt oude man
Ik ben 29 jaar zoek oude man zijn lul masseren tot hij klaar komen ik wil niet gepijp woorden en ik kan noet ontvangen en verplaatsen allen gent  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10