Zoeken naar val gisteren

Uw zoekactie voor val gisteren leverde 22 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bottom 37 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Sportieve bottom
Welke sportief gespierde top heeft zin om vanavond af te spreken? Drankje, muziekje, chillen, pijpen, neuken, poppers... Ik val op mannelijke hetero types. Graag reageren met foto en stats. Ik kan ontvangen. Ben zelf 37 180 77. Miss tot vanavond!  

Sportieve bottom
manuel 35 jaar Limburg - HASSELT
op zoek naar friend with benefit -25 jaar
Hey, Ik ben een jongeman van 35 op zoek naar iemand om vaker seks mee te hebben. ik zelf val meer op jongens van jonger dan 25 licht gespierd,hygiënisch, en respectvol. wat ik wil doen is zeer ruim ben zelf versa maar meer bottom zolang ik je aantrekkelijk vind en je kan vertrouwen. als je een vraag hebt voor mij vraag maar ik bijt niet enkel reageren met een foto anders krijg je geen reactie afstand maakt mij niet zoveel uit :)  

op zoek naar friend with benefit -25 jaar
19 dagen
Geile man 52 jaar West-Vlaanderen - Bredene
Samen spelen en genieten
Morgen Dinsdag 14Mei ontvang ik man/ mannen , meerdere kan, om samen te spelen en te genieten,samen naakt van elkaar genieten, we kunnen starten met een heerlijke ontspannende massage, elkaar geleidelijk verkennen, en opgeilen, soft date, ideaal voor beginners en mannen met weinig ervaring, alles kan ,niks moet, ben Bi-man, verzorgd en net voorkomen,slank,sportief, niet roker 1m71,64kg, intiem glad geschoren, mooi groot stuk speelgoed, ik val op verzorgde, slanke, mannen, niet rokers, wie Morgen vrij zin en geil. Nog vragen, voorstellen of fantasieën, laat ze mij weten, Groetjes,  
19 dagen
Thomas 34 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver
Camper/dokter/priester
Hallo ik ben thomas 33 jaar en zoek iemand die kan ontvangen in een camper of caravan, of gwn bij je thuis, ik ga naakt voor u staan en laat me verwennen en of ik verwen u, ik hou van pijpen, trekken, heel graag ontvang ik zaad, Of ik ben graag patiënt of dienaar voor een leuk scenario. Ik val op oudere mannen xxx  
steve 46 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Ik zoek geile senior vanaf 60 j. Veel kan.
Ik zou het liefst iemand ontmoeten om af en toe geil contact te hebben ,een vast sexcontact met een senior ik val niet op de jonge leeftijd dus wel vanaf 60j. Je uiterlijk niet belangrijk volslank, dikke buik zeker welkom. Ik zoek Geen sportief type of een zonnenbank type ook niet ook geen piercing of tatoage type. Beharing lichaam of kaal is ook prima. Liefst iemand met een dikke lul. Zelf ben ik licht onderdanig ingesteld en dus volgzaam in wat jij geil vind, speeltjes mag maar moet niet . Ik ben 1m73, 85 kg gbbs, gewone lul en spuit goed zie foto. Ik reageer op mail met inhoud en een.foto van je lul erbij . Gfb.  

Ik zoek geile senior vanaf 60 j. Veel kan.
Lenn 30 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Top met niveau gezocht die me kan ontvangen op zaterdag 11/05
Sportieve en zeer discrete kerel met stats 168/72/19, donker haar en donkere ogen, stoppelbaardje en twinky gezicht en zoals de titel dus zegt aan het uitkijken naar een gezonde, hygiënische, discrete en geile-passionele top die me deftig kan ontvangen voor een lekkere date op zaterdag 11/05. Geen interesse in hotelkamers of dergelijke. Ik val op ouder en stevig gebouwd, dus géén slanke mannen aub. Behaard is plus, zelf ben ik geschoren op lichaam. Ik sta voor veel open, alsook foto/film voor privé gebruik en bij fijne date fuckbuddy. Iemand die graag en goed kan masseren ook interessant, zelf masseren doe ik niet. Verder hou ik van tongen, pijpen, gelekt worden en geneukt worden. Liefst lekker passioneel en langdurig waarbij je meerdere keren klaarkomt. Reageer enkel en alleen als je valt in wat en wanneer ik zoek, met deftige omschrijving en stats van jezelf en hoe je een date concreet ziet en met foto.  

Top met niveau gezocht die me kan ontvangen op zaterdag 11/05
steve 46 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Ik zoek geile senior vanaf 60 j.
Ik val op de oudere leeftijd bij voorkeur vanaf 60 jaar . Ik zoek GEEN sportieftype maar wel iemand die zen leeftijd toond. Geen tatoage en geen piercing zelf heb ik het ook niet. Bij voorkeur voor af en toe geil contact. Je mag zwaar zijn ,volslank , dat is ook zeker prima, uiterlijk niet van belang . Ik sta viir veel open en ben licht onderdanig ingesteld rimmen pijpen veel kan als je wil experimenteren. Ik ben 1m73, 85kg gbbs. Men pik normaal gebouwd en spuit gied zie foto. Ik reageer alleen op mails met meer dan 1 zinnetje en graag vanaf 60 j. Een van je lul erbij is ook welkom.  

Ik zoek geile senior vanaf 60 j.
Top 43 jaar Limburg - Bocholt
Onervaren top.
Hey hey. Ik ben een nog onervaren bi top die graag spannende nieuwe ontmoetingen wil. Ik 43 86 1.85m netjes. Graag ook normaal gebouwde of slanke mannen. Val niet op chubbie. Leeftijd minder belangrijk.  

Onervaren top.
Sportieve bottom 37 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Sportieve bottom
Welke sportief gespierde mannelijke kerel heeft zin om zich te laten verwennen? Ik zelf ben 37 180 77. Val op hetero types. Graag reageren met stats en foto. Kan ontvangen bij mij thuis in Tienen. Pijpen, neuken, poppers...  

Sportieve bottom
Thomas 55 56 jaar Limburg - Herk-de-Stad
Picklick thee 55 Herk-de-Stad
Goedemiddag Ik ben van Herk-de-Stad, 55, 176, 82, en ... zie foto. Wie komt er af? Ik val op jonger.  

Picklick thee 55 Herk-de-Stad
  1   2   3