Zoeken naar vanavond voor deze avond misschien meer

Uw zoekactie voor vanavond voor deze avond misschien meer leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Bi-T 43 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
wie kan me ontvangen voor mijn eerste prostaatmassage
wie in de streek kan me hiervoor ontvangen, als bedankje wil ik gerust pijpen. meer ook bespreekbaar.  
Versa bi-man 48 jaar Antwerpen - Herentals
Versa bi-man
Hoi, ik ben een 100% versa bi-man op zoek naar real dates. Ik ben 181/95/49, normaal geschapen en onbesneden Ik zoek liefst 1 VAST iemand voor 1 á 2 keer per maand te daten. Ben 100% versa man, een mannelijk type. Discreet en verzorgd en geen veeldater. Ik ben een gewillig pijper en neukbaar wederzijds als je dat wil. Ik wens ook 1 vast iemand. Leeftijd onbelangrijk. Graag hoor ik van jou of het zou kunnen klikken. Mag zeker meer kink en pervers voor mij. Ik doe niet aan blinddates, kan ontvangen en verplaatsen en wil verder afspreken via Whatsapp. Reageer met foto, an maak je meer kans op een real date. Interesse?  

Versa bi-man
gisteren
bert99 74 jaar Antwerpen - Antwerpen
oude
zoek een oudere onderdanige man van +- 72 j met een erectiestoornis om mee te spelen zonder inspraak en kunnen ontvangen in de dag meer na contact  
gisteren
Bert 39 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Wie pijpbeurt?
Home alone, geil en veel goesting om eens goed te kunnen pijpen. Bikerel en eens lekker pijpen moet kunnen, kerels onder elkaar … Meer fun, directe, enkel maar lekkere dingen … Wie zoekt mondje?  
gisteren
samen genieten 62 jaar Antwerpen - Deurne
samen zwemmen en genieten
ben een bi man 170/15.4 intiem getrimd niet roker en hou van discretie en hygiene zoek iemand die ook eens graag gaat zwemmen op sportoase op Ruggeveld in deurne samen elkaar eens betasten onder water en daarna samen in het kleedhokje van elkaar lichaam te genieten zoals tongzoenen,lichaam strelen,tepels likken elkaars pik masseren en lekker pijpen tot we samen klaarkomen meer kan ook ben versa ingesteld ik laat me neuken en neuk zelf ook ik kan mij in de voormiddag gemakkelijk vrijmaken antwoord met stats en eventueel uw verlangen  
gisteren
reismakker 49 jaar Vlaams-Brabant - Steenokkerzeel
reismaatje gezocht met dat extraatje meer
Hallo, ben biman op zoek naar een leuke reismaat voor de periode tussen 21 juli en 15 augustus om enkele dagen samen op stap te gaan. Dat hoeft niet ver te zijn (België of buurlanden) en zowel interesse voor natuur als cultuur. Bij klik kan er ook op seksueel vlak genoten worden. Ben bi versa 49 179 65 14. Ik sta op goede hygiëne, discretie en vlotte communicatie en garandeer dit ook. Liefst ben jij versa of top, mannelijk en met brede interesse zodat we ook onze babbel hebben op vakantie. Het is dus niet enkel voor seks, maar echt wel een goede maat om samen mee op stap te gaan. Bij interesse, laat weten hoe jij het ziet, wat je voorkeur is qua reizen en waar je zin in hebt. Ik hoop op deftige eerlijke reacties.  
gisteren
Jurgen 46 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
Zuigen en zaad slikken
Ik zoek liefst een oudere man om op regelmatige tijdstippen te mogen zuigen, meer kan en mag ook, ik kan ontvangen en verplaatsen, graag reageren met stats en foto van je pik, voor meer info mail me.  
gisteren
BiJurgen 30 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
Opleiding neuksletje
Ben op zoek achter een discrete Top/Daddy die mij wil opleiden tot zijn neuksletje. Heb al pijpervaring maar nog nog nooit geneukt geweest. Ben ruimdenkend en sta voor veel open. Stats: 30,180, 109 (maatje meer)  
gisteren
carlos 47 jaar Limburg - Riemst
wie heeft er nog hoesting om te pijpen en eventueel meer
EN GEEN FAKE NOG VOOR VANDAAG  
gisteren
Jong 26 jaar Antwerpen - Antwerpen
Goed lezen aub
Wie ontvangt mij vandaag rond 20u , Voor ik naar huis ga vanavond wil ik ergens passeren om eens geneukt te worden en of meer. Wel alles met condooms . Ik zelf 1m72 en 75kg versa. Iemand die feet fetish heeft ook welcome alles soft  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10