Zoeken naar veel spuiten

Uw zoekactie voor veel spuiten leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bram 23 jaar Antwerpen - Malle
Jong sletje wilt mannen verwennen
Dag heren, vandaag ben ik enorm geil en heb ik zin om mij eens goed te laten gebruiken. Ik ga dus vandaag zoveel mogelijk mannen pijpen! Als je in de buurt van Malle woont en kan ontvangen stuur maar een reactie! Ik ga vandaag niemand afwijzen dus als je stuurt zal ik je sowieso komen pijpen! Tenzij je te ver woont natuurlijk. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol, enkel fris gewassen zijn! Wanneer we afspreken kom ik naar je toe, kleed ik me helemaal uit en ga ik braaf op mijn knieën en neem ik je heerlijke lul in mijn mond! Dan pijp ik je klaar en mag je op mijn gezichtje spuiten! Als dat je goed klinkt laat maar weten! Ik kan niet wachten om al die heerlijke lullen te proeven vandaag! Tot zo x  
Brahim 32 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bi curiouss kan strans ontvangen!!
He ben zelf bi curious bottom en sta open voor alles bij juiste klik, wie heeft er zin om mij vol te spuiten vandaag, samen porno kijken en je zegt maar wat nog 28/ 17 en 1m90 en ik reageer enkel op reacties met dickpick en zeg maar war je wilt doen  

Bi curiouss kan strans ontvangen!!
bare slet 62 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Arab zaad gezocht
Bare slet zoek Arab pikken. Welke Arab tops met hoog libido zoeken sletje om regelmatig te neuken en hun zaad diep te spuiten waar en bij wie?  
gisteren
Anoniem 53 jaar Antwerpen - Antwerpen
Rukken spuiten, facefuck facesitting
Sta geil .ik mannen die op mijn gezicht willen spuiten of in mijn mond . Klein geschapen man die mij eens stevig wil mondneuken tot ik ga kwijlen . Iemand die met zijn kont op mijn gezicht komt zitten om diep te rimmen . Ook anonieme scenario's of outdoor in donker vind ik geil .een sexy tranny date is ook welkom of doe zelf een geil voorstel soft of kinky pervers.  
lovebi 52 jaar Limburg - As
Zoek voor nu lekkere zachte lik en zuigdate!!!
Hey! Ben voor nu op zoek naar een bi of gay man voor zachte sensuele streel, lik en zuigdate! Wil pijpen en gepijpt worden...laten we in mekaars mondje spuiten.... Ben 52j bi man uit de buurt van Genk. Stuur een foto mee van je harde pik aub! Tot dadelijk??  

Zoek voor nu lekkere zachte lik en zuigdate!!!
gisteren
Pimel 70 jaar Antwerpen - Malle
Ik zoek een zuiger om te spuiten
Ik zou graag verwend worden,gezogen en aan mijn ballen gestreeld worden tot een stijve,en dan spuiten. Ik ben goed geschapen Ik kan niet ontvangen, alleen verplaatsen  
gewone man 57 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
pijpdate
Welke oudere man mag ik pijpen en op mij laten spuiten, ben zelf 57j 170 85 12 dus 60+ graag, niet te groot geschapen en intiem behaard is +++ graag uw stats en naaktfoto bij uw reactie, anders sowieso geen antwoord terug, ik kan spijtig genoeg niet ontvangen, ook met meerdere is leuk  

pijpdate
gisteren
Pat 56 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Ik zoek
Iemand met een lekkere pik en kont die mijn XL, na lekker elkaar pijpen safe in zijn kont wil voelen op en neer gaan. Tot we beide spuiten!  
gisteren
Kris 65 jaar Limburg - Beringen
Geil cammen op Skype
Ben 65 en hetero, geen real life ervaring met mannen maar kijk graag en word graag bekeken via Skype. Daarbij ken ik geen taboes, ik toon en doe alles wat je maar wil zien, ook extremere dingen (rukken, spuiten, lingerie, luiers, plas, scat). Welke hetero 50+ heeft er zin?  
gisteren
Student 21 jaar Antwerpen - Antwerpen
Eerste ervaring gezocht M of TV
Is er een leuk aangenaam iemand die me een eerste soft ervaring wil geven. Ik zou graag bestast worden, samen rukken/wrijven, over je lul zaad spuiten,... me eventueel laten pijpen en wie weet misschien nog net iets meer. Doe maar een leuk voorstel. Enkel reactie met foto van je lul. Leeftijd, gewicht,.. geen belang. Wel hygiëne!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10