Zoeken naar voor beurt

Uw zoekactie voor voor beurt leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Anoniem 36 jaar Limburg - Hamont-Achel
Anonieme pijpbeurt
36 173 58 Wie wil anoniem gepijpt worden? Ik ga op mijn knieen, jij blijft onherkenbaar. Zonder woorden, pijpen en weer weg. Stuur stats en concreet voorstel. Enkel slank verzorgd en jonger dan 35j. Regio Achel, geen fake aub. Graag vast voor vaker  
Bert 40 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Ik pijp
nog eens zin om lekker te zuigen. Wie zoekt pijpbeurt? Fun met mannen moet kunnen, daarom zoek ik verzorgde kerel die eens goed wil gezogen worden. Discreet en verzorgd graag !  
Mister P 53 jaar Limburg - HASSELT
vanaf 16u30
hello, ik een onderdanige pijpgeile slet ben ik beschikbaar voor een blowbeurt vanaf 16u30, ik verplaats en kleed me bij jou om zoals op de foto..op de knien en doe m'n ding..niet te veel bla bla but just use my mouth for your pleasure..ik ben hetero/soft bi, slank, niveau, discreet en verzorgd x  

vanaf 16u30
Bimaatjes 35 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Extra knaap gezocht
Wij zijn twee zeer verzorgde bi versavrienden en zoeken een extra jonge knaap voor een trio. Jij liefst top. We pijpen lekker met twee en likken je overal. Jij kan ons neuken in ons kontje of mondje. Of ene wordt gepijpt en andere neukt. Allerlei standjes mogelijk. Wie zijn pik heeft nood aan extra verwenbeurt? Wij ontvangen. Jij max 35 jaar en verzorgd. Gelieve te reageren met foto en stats  
Pascal 45 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Wil vandaag mijn kontje laten verwennen en neuken op zen doggy's
Graag ontvang ik gasten die zin hebben in een goede pijpbeurt en die daarna mijn kontje op zen doggy's neuken. Ben een Bottomgast van 46 met een goed pijpmondje en een geil kontje dat graag geneukt wordt. Zin, laat van je horen met je stats erbij dan ben je welkom bij mij in Oudenaarde centrum.  

Wil vandaag mijn kontje laten verwennen en neuken op zen doggy's
Eric 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Geile pijpdate
Wie ontvangt mij om je een lekkere pijpbeurt te geven. Zelf moet je enkel genieten. Ik geef je een zalige zuigbeurt. Vertrek straks in Antwerpen richting Herentals. Caredate ook mogelijk. Leeftijd maakt niet uit. Behaard een + maar niet noodzakelijk.  
Dirk 55 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Wie kom er langs
Wie wil er graag langskomen om een lekkere pijpbeurt te krijgen en me daarna te neuken in mijn strak kontgaatje, ben sportieve man van 54j, 186cm, 84kg en 15x5 cm speelgoed heb poppers en glijmiddel in huis  
Pijpslet 39 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Ik kom je afzuigen
Ik ben 40-jarige propere bottom pijpslet. Wil je deze middag/namiddag een stevige pijpbeurt? Wil je mijn mond/keel neuken. Laat me dan snel weten. Dan kom ik af. Kan bij je thuis of cardate of ergens discreet buiten. Mij neuken mag ook indien gewenst. Wie wil mijn keeltje volspuiten?  
louis 46 jaar Vlaams-Brabant - Steenokkerzeel
ruk en/of zuigbeurt
je hebt een broek vol goesting en je laat mijn handen in je broek glijden, je paal wordt betast, gerukt en gelikt....tot je een hemelse bevrijding voelt....ergens een pik ter beschikking om mee te spelen?  
bert 58 jaar Limburg - Houthalen-Helchteren
zijn er hier beefcakehunters?
Ik heb al vaak van die filmpjes van beefcakehunter gekeken en vind ze bijzonder spannend geil en vaak gedacht dat wil ik ook wel eens een keertje meemaken,voor degenen die niet wetenwat ik bedoel kan je altijd eens zoeken naar die filmpjes op het internet of ter verduidelijking het is een man die hetero's uitnodigt om porno te komen kijken en tijdens het kijken neemt hij plaats tussen zijn benen,begint wat te wrijven en te voelen om dan uiteindelijk zijn broek te openen en uit te trekken,dan begint ballen en pik te likken,en die hetero laat genieten van een heerlijke pijpbeurt terwijl die geconcentreerd passief naar geile film kijkt,wie voelt zich geroepen om eens een keertje beefcakehunter te spelen,liefst iemand die soms al eens in de namiddag kan ontvangen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10