Zoeken naar voor mijn man

Uw zoekactie voor voor mijn man leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Buddy 44 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Zoek (vaste) sexbuddy
Dag heren, ik ben een 44j man in relatie. Verzorgd, aantrekkelijk (zegt men me), discreet. Ik zoek een friend with benefits, zodat we samen leuke momenten kunnen beleven zonder moeilijke excuses te moeten verzinnen. Jij bent idealiter ook gebonden, knap en max 45j. Herken je wie ik zoek? Mail me dan.  
Ian 49 jaar Limburg - Diepenbeek
Samen buiten rukken
Niet gay, zeer licht bi, zoekt man die zoals ik graag kijkt en bekeken wordt bij het masturberen. Ieder voor zich, hoogstens een verdwaalde hand. We spreken af op afgelegen plek. Zonder veel gedoe: samen komen op afgesproken plek, pik uit de broek, lekker geilen, heerlijk spuiten en weer weg. Wie doet mee en weet een leuk plekje? Kan vanaf nu (19u00) of morgenavond ook. Foto is pluspunt. Geile groet, Ian (m85, 89kg, 14cm, intiem geschoren)  

Samen buiten rukken
gisteren
Luc 64 jaar Limburg - HASSELT
first - date
Ben een niet rokende man met geen ervaring en zoek een niet rokende man met weinig of geen ervaring om te kussen en in u broekje te voelen , u moet wel vandaag kunnen ontvangen , gelieve te reageren met wat info. en vanwaar u bent .  
gisteren
Knappe man 28 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Verzorgde knappe gast (Bi) op zoek naar vriendschap en meer!
Knappe verzorgde jongeman van 28 jaar met (bi) gevoelens op zoek naar een ouder verzorgde klasse man die weet hoe hij het moet aanpakken. Ik ben van omgeving Gent maar ben regelmatig aan de zee. Ik ben zelfstandig met eigen bedrijf en woon ook alleen. Ik kan ook makkelijk verplaatsen. Ik ben op zoek naar een oudere Bi man of Hetero man met bi gevoelens zoals ik. Ik ben zeer kieskeurig! Ik ben zelf zeer verzorgd en klasse vol dus daarom ben ik op zoek naar iemand die ook zeer verzorgd is en een man met klasse. Ik val wel op ouder type. Bij de juiste klik kan er veel. Grt x  
gisteren
Erwin 57 jaar Vlaams-Brabant - Heverlee 0499738271
Hard
Hallo , ik zoek voor nu zondagochtend tussen 9h en 12h30 een sexdate met trav en of man. Alles kan ik neuk ,laat me neuken pij en slik door. Ik word graag vastgebonden ,en hierna seksueel misbruikt. Regio Heverlee leuven daar ik op zondag met de koersfiets rij. Dus mail wattsapp bel. Liefst vandaag , en goe lezen welke regio aub.  
gisteren
bottom 43 jaar Antwerpen - Merksem
Ik zoek een oudere geile man
Zijn er nog oudere mannen die kunnen ontvangen en die zin hebben om te vrijen?  
gisteren
Rudy 60 jaar Vlaams-Brabant - Boutersem
Bisex maat gezocht.
Ben een onervaren man. En fantaseer reeds lang over sex met een man. Ik denk dat dit iets is wat ik moet opbouwen en daarom zoek ik een soort van maat die ook in een relatie zit om discreet af en toe mee af te spreken. Iemand om elke keer weer een stapje verder te gaan en te zien waar we ergens komen. Liefst wel iemand intiem geschoren. En besneden is een plus voor mij. En om het haalbaar te houden liefst ook iemand uit de regio Tienen Leuven.  
gisteren
luc 58 jaar Vlaams-Brabant - Diegem
zin in jong en behaard
Hoi! Ik ben 58.171.87 17 cm intiem kaal en verzorgde en normale man uit regio diegem .Ik ben op zoek naar jonge gast tussen 18 tot 30 jaar voor geile date hou van jong en behaard ik ben geen faker mail voor afspraak. Kan niet ontvangen wel verplaatsen of op kamer reactie met foto en gsm nr voor date Kusjes luc  
gisteren
Bi man 45 jaar Limburg - Leopoldsburg
Soft nu
Ff geil momentje samen om t werkend in te gaan. Geen fakers, hyg, geschoren. Pijp spuit date  
Peter 57 jaar Antwerpen - Mol
Op zoek
Hoe komt het toch dat er hier zo weinig advertenties zijn van mannen uit de regio? Wat zoek ik? Een man voor een soft date,gladgeschoren, niet te kleine, penis, liefst niet te veel lichaamshaar, liefhebber van sexy broekjes en zelfs vrouwelijke cd of travje. Geen macho of pervert. Leeftijd niet 'te' jong. Een eerste date op motelkamer. Eventueel interesse? Laat maar een mailtje...  

Op zoek
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10