Zoeken naar voor wensen

Uw zoekactie voor voor wensen leverde 90 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Xl versa 59 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Date met kerel-35 jaar
59/1.89/85/19 sportief/niveau/discreet kan ontvangen date met kerel -35 jaar alles kan niks moet respect voor elkaars wensen en grenzen.facepic beschikbaar. Weet wanneer je contact opneemt… enkel als je aan het gevraagde profiel voldoet en dat is discreet/ -35jaar/ normaal tot slank gebouwd.  

Date met kerel-35 jaar
Joris 64 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
70+met lust en verlangens gezocht
Ik zoek een oudere man om samen van het leven te genieten. Laat me weten wat je wensen zijn voor onze toekomst, hoe we te werk kunnen gaan om regelmatig gezellig samen te kunnen zijn en onze fantasieën werkelijkheid te laten worden. Ik kan niet ontvangen. Ik sta voor veel open, ben speels en geil. Je uiterlijk of handicap zijn niet van belang, wel je ingesteldheid. Graag antwoorden met duidelijke wensen.  
Pijp/neukhoer 42 jaar Antwerpen - Wilrijk
Zoek vaste top
Ik ben op zoek naar een vaste top die regelmatig kan ontvangen in de ochtend, middag of late namiddag. Een tip die een vaste PijpSlet zoekt en regelmatig ook wil gebruiken als hoer. Spanking, vernedering, gedwongen sex of alleen pijpen, veel kan! Laat uw wensen maar weten, weinig is te gek voor woorden. Discretie gevraagd en gegarandeerd. Telegram = cncboy1, snap = sfu1981 en stuur direct beginnend met “hoer”, dan weet ik dat het via deze site gekomen is.  

Zoek vaste top
Anno 31 jaar West-Vlaanderen - Anzegem
Deze avond
Zoek voor deze avond nog een lief persoon voor leuke softdate. Heb niet zo veel ervaring maar wil zeker gepijpt worden. We spreken elkaars wensen wel af. 180/82/14  
dikky 44 jaar Antwerpen - Zwijndrecht
Chubby bear gezocht
ik zoek een zware chubby bear met grote buik om lekker oraal te verwennen. Ik pijp heel graag en slik heel graag zaad. Graag een lieve iets dominante bear die mij geregeld wil ontvangen om opdrachtjes te geven en van mij zijn privé pijpslaaf te maken. Alleen mannen die mij kunnen ontvangen en met grote buik. Graag een reactie met je wildste wensen/fantasieën en graag een fotootje van minimum buik. Liefst regio Antwerpen maar als je het waard bent (heel dikke buik) dan verplaats ik ook verder.  

Chubby bear gezocht
geile seksslaaf 51 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Gewillige seksslaaf op zoek naar geile en perverse Dominanten
Ik ben 53 187 79, geen beharing (behalve op mijn slettenkop), intiem geschoren, geen bbs en zoek Dominanten die me laten voelen wat ik ben: een pijphoer, een teef, een slet, een slaaf,.... Veel kan: uw doet met me wat u wil en ik doe wat u beveelt. Enkele ideetjes (vrijblijvend): ik word uitgebreid en vernederend gekeurd, u laat me naakt kruipen, gebruikt me als spuw- en glasbak of spuwt op de grond en laat het me oplikken, doe ik dit niet snel genoeg voelt mijn kont het wel, op bevel kus, lik, pijp,...ik u (of anderen mocht u dit wensen). Cbt, tepelmarteling, billenkoek, dogtraining,... Veel meer kan maar het lijkt me best dat we daarover kort mailen. Zoek fantasten die ook uitvoeren, geen fakers - ik ontvang niet dus bij u of hotel. Zoek voor lange, vernederende sessies en bij klik voor regelmatig. Verplaats me in Limburg, Vlaams- Brabant en Antwerpen. Heb nu al zin om door u gekeelneukt te worden.... Smekend, uw geile pijphoer  
Rikje 59 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Voor JONGE gasten (beginners, verlegen, twijfelaars ... ) vandaag ofzo
Single Bi-man m86 98kg Ik zoek stuk jongere gasten Jonge beginners die wil experimenteren welkom. Ben heel hygiënisch en verwacht dat ook ! Graag uw stats/wensen (tot +/- 35jaar)  

Voor JONGE gasten (beginners, verlegen, twijfelaars ... ) vandaag ofzo
Masseur 36 jaar Luxemburg - Houffalize
Ontspanning en genot
Ik zoek voor deze avond iemand die wil genieten van een uitgebreide ontspanningsmassage. Ik luister naar je wensen en laat je lichaam tintelen van genot. Ik verplaats in de ruime regio voor propere personen tot 35 jaar.  
Dad 50 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Daddy zoekt een zoon
Ik zoek een slanke zoon (18 tot 23 jaar) met weinig of geen ervaring, die ik mag strelen, pijpen, rimmen. Jij beslist verder wat er kan, je mag ook passief blijven. Bij interesse mail dan met je stats, vanwaar je bent en jouw wensen & mogelijkheden. Respect & discretie zijn gevraagd & geboden. Indien het klikt is regelmatig contact mogelijk.  
kristien 52 jaar West-Vlaanderen - Brugge
sissy op zoek
Deze 51-jarige travestie sissy-slet uit Brugge verplaatst zich naar en voor dominante persoonlijkheden die haar op een duidelijke maar respectvolle manier duidelijk maken hoe een sissy zich dient te gedragen. Ik gedraag me naar uw wensen, kleed me op uw advies. Mondje en kut zijn getraind en bruikbaar voor wat u maar in gedachten hebt. Ik ga meestal gekooid door het leven. discretie en hygiëne staan voorop, geschoren waar het moet. Stats 51/170/78 is uw interesse gewekt? dan lees ik het graag in een antwoordje van meer dan 1 zin, waarin je je ook even voorstelt wie je bent, wat je wilt en wat je ervaringen zijn. Verwacht niet dat ik over een uur met mijn benen wijd open lig. Ik heb ook een agenda en moet dit kunnen plannen  

sissy op zoek
  1   2   3   4   5   6   7   8   9