Zoeken naar voort eerder

Uw zoekactie voor voort eerder leverde 45 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bot 37 jaar Vlaams-Brabant - Zaventem
Fuckbuddy gezocht
Hoi, ik ben een 37-jarige man in een relatie. 196, 110, eerder bot. Ik zoek een leuke date met bij voorkeur oudere man. Bij de juiste klik kan er veel. Zou het super vinden om iemand te leren kennen die regelmatig wil afspreken in de ruime regio tussen Brussel en Antwerpen. Kan niet ontvangen, morgenmiddag (dinsdag) nog vrij. Stuur foto en/of stats  
Chango 52 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Onder man(nen)
Hi, Ben een 52 jarige Bisex man op zoek naar een andere, 1 of meerdere samen, om te genieten van mannendingen. Athletisch gebouwd, eerder bottom en nylonfetisj. Ben in voor betasten, masturberen, pijpen, rimmen en neuken. Geen 5 min. scenario's en mannen met min. 17 cm of groter. Hygiëne en discretie is een must. Kan ontvangen, voornamelijk overdag of 's avonds laat.  

Onder man(nen)
Stef 32 jaar Antwerpen - Malle
Eerste ervaring
Ik ben 170/70/16 en eerder onderdanig bot ingesteld. Ik heb weinig ervaring met mannen maar ben al een hele tijd op zoek! Ik zou vanavond kunnen verplaatsen en afspreken, liefst met iemand van ongeveer mijn leeftijd/generatie. Ik stuur graag een foto op reply als je zelf eentje meestuurt!  
ron 58 jaar Limburg - Houthalen-Helchteren
oliesessie
het lijkt me eens lekker om helemaal ingeolied te worden,is er iemand die eens een keertje door de dag kan ontvangen en eens graag een mannenlichaam helemaal zou willen inolieen?bij aankomst zeg je is het voor die oliesessie,dan zeg je dat ik me moet uitkleden tot op mijn slip en je begint mijn schouders armen rug en borst in te smeren om zo verder naar onder te werken,eens aan mijn middel gekomen trek je mijn slipje uit omdat het anders vuil zou worden waarop je verder gaat met in te wrijven,zelf blij ik de hele tijd passief en laat je begaan,je mag evt ook zeggen dat ik op mijn handen en knieen moet plaatsnemen om alles goed te behandelen,is wat je zelf graag ziet en wil,ben zelf eerder hetero en wil geen tongzoenen of neuktoestanden en zelf blijf je gewoon aangekleed,ben m83 en 86kg.  
Jonas 49 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Genieten
Hey, Ik ben Jonas, 49jr uit Aalter. Ik zou hier graag 1, liefst 2 of meer mannen, vinden om me te verwennen. Ik ben hetero, maar ik wil mijn fantasie om eens met mannen sex te hebben, laten uitkomen. Ik zou me dan wel eerder passief opstellen. Dus jullie masseren, pijpen, rimmen, strelen, eventueel kussen mij. Interesse? Liefst zijn jullie gay of bi, slank, soa vrij en heel verzorgd. Grtjs  

Genieten
Stem 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
naakt in de stemming komen
Hey, iemand zin om vanavond naakt naar de verkiezingsuitslagen te kijken. Jij ontvangt en we kijken wat naar de verkiezingen. Ik ben 45j, groot, klein buikje, normaal behaard, voldoende geschapen. Ben eerder passief, maar heb zin in wat actie vanaf 17u bij jou. Regio Gent en omstreken...  
Frank 61 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
1 fijne,geile man top is genoeg!
Biman,levensgenieter,singel eerder bottom kan maandag ontvangen, verplaatsen of volgens afspraak. Man die graag gepijpt wordt neuken graag!Bare volspuiten in mond, kontje kan bij 100% zekerheid. Alles zeer verzorgd in alle discreetheid.Bij klik mag je over mij beschikken naar wens. Diep, veelvuldig, lang, dagelijks, wekelijks of naar geilheid gebruiken als u sletje,hoertje intiem kontje,sterretje, ballen,oksels geheel glad op een paar haartjes na die je mag epileren tot super glad, zacht.Sauna,naaktstrand met speeltent lekker! Etentje, sex weekendje kan! Verder stevig gebouwd,bijna 60jaar,gewillig, een zekere dominantie mag! 17cm plezier dikke eikel kinky,een gezond hoekje mag er af zijn.Alles erg verzorgd,douchen bij ontvangst.Fijnheid, discreetheid,geilheid,klasse gewenst Frank.  

 1 fijne,geile man top is genoeg!
Softbi genieter 56 jaar Limburg - HASSELT
Soft bi zoekt onderdanig jonger
Na enkele fijne bi-ervaringen zoek ik een onderdanige jongeman, max 35 jaar, liefst voor regelmatig en vast. Geniet jij graag van een heerlijke massage? Hou je ook van een rollenspel? Of ben jij eerder bi-schierig en wil je wat experimenteren op zoek naar je bi-kantje? Laat jij je graag zien en word je graag betast, gekeurd? Er moet niets maar bij klik en vertrouwen is veel mogelijk. Alles zeer discreet met respect en tophygiëne. Laat ons kennis maken en zien of we mekaar kunnen vinden en mooie tijden beleven. Koppels die in zijn voor spelletjes ook welkom. Reacties wie je bent, woonplaats, wat je zoekt zijn noodzaak.  
Fidus 33 jaar West-Vlaanderen - Anzegem
Gezellige top zoekt fun (ontv-verpl)
Hey! Ben een 33 jarige top die op zoek is naar een leuke kerel die eerder bottom ingesteld is. Leeftijd niet zeer belangrijk maar deel dit wel mee in je reactie, je weet toch ook graag hoe rijp je wijn is? :) Zelf besteed ik graag voldoende tijd aan hygiëne en bij een date hoop ik dat dit wederzijds is. Ben niet de magerste, niet de dikste, gewoon mezelf en dat is al een grote uitdaging tegenwoordig. Ik kan ontvangen maar ik kan ook verplaatsen in aangegeven regio. Discretie uiterst belangrijk. Heel graag had ik gehad bij een reactie dat deze meer dan één zin bevat, niet meteen de vraag naar foto's en dat je niet de bedoeling hebt om me aan het lijntje te houden. Misschien ontmoet ik hier wel iemand die echt is? Groetjes!  
Stef 32 jaar Antwerpen - Malle
Eerste ervaring
Ik ben 170/70/16 en eerder onderdanig bot ingesteld. Ik heb weinig ervaring met mannen maar ben al een hele tijd op zoek! Ik zou vanavond kunnen verplaatsen en afspreken, liefst met iemand van ongeveer mijn leeftijd/generatie. Ik stuur graag een foto op reply als je zelf eentje meestuurt!  
  1   2   3   4   5