Zoeken naar vriend*

Uw zoekactie voor vriend* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Sebastien 71 jaar West-Vlaanderen - Veurne
Vriendschap en iets meer ...
Hallo, gay bottom senior, niet onknap en verzorgd, gewillig zoek vriendschap met een top ingestelde man om leuke momenten te delen, kan vrij en discreet ontvangen...  
DATE NU 47 jaar Antwerpen - Wuustwezel 0476929044
DATE VANDAAG
47j /slank/blond/hoog libido/180gr/75kg/pik 20x6 gr/versa/onbehaard lichaam/chems vriendelijk/hou van lange sessie/ook trio/homo koppels/meerdere gasten/vreemde origine welkom/slaafjes en sletjes/ik kan ontvangen en verplaatsen/ik zoek voor nu /namiddag en avond/reageer met je leeftijd en foto van je lichaam en stijve pik,via mail of whats app,geen privé nummers  

DATE VANDAAG
jan 59 jaar Limburg - Ham
man zoekt vriend
1m97 115kg 59j 16cm versa gay pijpen rimmen neuken kan ontvangen zoekt een vaste sex vriend  
Bi bot 43 jaar Antwerpen - Merksem
Zoek oudere liefst onervaren top
Ik zoek een oudere man liefst 65+ die ook nog niet veel of geen ervaring heeft met mannen en die ook een vaste sex vriend wil. Ik heb een hoog libido en wil dus regelmatig afspreken om lekker te sexen. Ik wil graag geneukt worden. Jou pijpen en tongkussen. Met dildo spelen. Betast en bekeken worden. Of in de tuin sexen als het goed weer is. Jij moet wel kunnen ontvangen regio antwerpen en ook graag experimenteren. Reageer met een foto van je pik en wat jij wil doen met mij. En misschien wordt ik jou vast sletje waar je alles mee kan doen.  
Elegant 60 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Klassevolle heer zoekt jongere sexvriend
Hallo , wie gay single , zonder baard of snor , geen roker,zoekt net als ik een warme vriendschap op vaste basis voor het delen van intiem genot , ook een babbel , een glaasje een etentje ,zijn zeker mogelijk in deze vriendschap en met warmte aangeboden. Dad /Son , eigen leeftijd reageer gerust ik bijt niet ! Geen gehuwde , bi's of fantasten nodig die er toch niet willen voor gaan en veel bla bla bla beloven en anders niks meer..... Grts en tot horens of zou dit hierop niet te vinden zijn ?  
Pieter 34 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Anonieme blowjob
Wie tot 34 jaar wil vanavond laat anonieme blowjob ? Jij doet mondmasker en pet aan, jij kijkt terwijl porno naar keuze of je kijkt naaktfoto's en filmpjes van men vriendin op men gsm, eventueel ruik je ook aan haar gebruikt slipje. Je laat je discreet zuigen en vertrekt weer. Kan ook safe met condoom. Extreem discreet, regio Leuven. Ik sportief, bischierig gespierd. Kan ontvangen (2 tal km buiten ring leuven).  
eddy 63 jaar Oost-Vlaanderen - Haaltert
Kleine fijne lul zoekt een pijpmondje
Morgen vrijdag lekker vrij en zin om nog eens iemand of meerderen te ontvangen voor een leuk uurtje met een lekker hoogtepunt. Wie heeft een leuk idee? Graag je stats en wat je zoal in gedachten hebt. Breng je een vriendje mee, dan is het des te leuker. Een leuke trav ook zeer welkom.  
Frank 59 jaar Oost-Vlaanderen - Mariakerke
Leuke ontmoeting en...
Hey, ben een bi van rond de 60 en zoek voor regelmatige ontmoeting een vriendelijke, lieve man. Hou van een beetje van alles, echter niet veel ervaring. Leeftijd speelt geen rol, hygiëne vind ik wel super belangrijk, normaal behaard. Heb nogal wat dromen en wensen/fantasieën die ik graag met jou wil bespreken. Hou van kussen, massage, likken, genegenheid, goed gesprek, en .... ja hoor.... graag. Indien ik je aandacht heb, geef maar seintje zo kunnen we eens afspreken.  
Seksvoorjeogen 31 jaar Antwerpen - Willebroek
Discrete gluurder gezocht die langs tuin komt kijken hoe ik mijn vriendin neuk
We zijn sinds enkele weken ingetrokken in nieuwe woning. Het grote raam langs tuinzijde heeft nog geen gordijnen. Als het s avonds donker wordt zie je van binnen naar buiten geen steek. Discrete gluurder gezocht die regelmatig komt kijken. Vertrouwen zeer belangrijk, daarom eerst korte kennismaking nodig om ook sleuteltje van tuinpoortje te overhandigen. Heb geen hond die ik de weg kan lopen. Hebben meeste seks tijdens weekendavonden dus dan vrij zijn is groot pluspunt. Vriendin niet op de hoogte.  
Bart 33 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Wie heeft pijpzin?
Discrete propere man van 33, mooi geschapen (18x5) zoekt een geile pijpbeurt. Jij kan ontvangen en pijpt me lekker diep klaar. Ik geil graag op spulletjes van je vriendin ondertussen. Zeer discreet en respectvol! Enkel reageren als je kan ontvangen!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10