Zoeken naar waar al dat zaad

Uw zoekactie voor waar al dat zaad leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Geil bi 50 jaar Antwerpen - Willebroek
Goesting in dikke lul wie spuit mij onder met warm zaad
100 bi top slank blond 50j pik 16.5 zeer hyg ik kan ontvangen of verplaatsen wat doe ik graag is Rukken pijpen ballen zuigen en tepels en kutje neuken  

                               Goesting    in  dikke lul   wie spuit mij onder met warm  zaad
gisteren
bare slet 62 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Arab en/of Afro zaad gezocht
Welke tops xxl met hoog libido en veel zaad zoeken sletje om minstens wekelijks te gebruiken om hun zaad diep in te pompen. Mond en kont beeschikbaar voor meerdere ladingen.  
gisteren
Kevin 28 jaar Oost-Vlaanderen - Drongen
Voor nu!
Ik ben momenteel op weg van Aalter naar Breda. Waar kan ik stoppen voor mijn geile zaad snel te droppen? Iedeale senario lig jij geblinddoekt klaar in doggy. Ik kom binnen, doe mijn broek uit en stop mijn geile pik in je mond. Jij pijpt me, daarna neuk ik je tot ik spuit. Ik vertrek terug en laat je gebruikt achter. Andere voorstellen zijn ook welkom! Voor nu, en zo dicht mogelijk tegen snelweg. Tot straks?  
gisteren
420 strak gaatje 29 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem
Wie komt me NU thuis neuken
Hoi wie o wie komt zich bij mij thuis nu laten hard pijpen om me daarna lekker te neuken ik zelf licht chubby klein geschapen hygienische onderdanig full.bottom 420 friendly discretie verreist op zoek naar een lekker stuk piemel wie komt er zijn zaad in mijn heel srakke kutje deponeren 0 u 47 u 04 u 27 u 15 u 7 hopelijk tot zo  
Seok 41 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Bottom zoekt top
Ik ben op zoek naar een top die me bare wil neuken. Ik pijp graag en hou van analplay. Jij bepaalt waar je je zaad in of op me spuit. Liefst ouder dan mezelf. Uiterlijk niet zo van belang, wel een goede basishygiëne. Graag bij je reactie een foto van je gereedschap.  

Bottom zoekt top
anton 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
bi zoekt lekkere bi vent met grote pik, mss later samen vrouw verwennen?
Ik ben een hetero met een met bi-kantje. 56 jaar, maar zie er wat jonger uit, blond, blauwe ogen af en te zin om lekkere grote pik heerlijk te pijpen, lekker met mijn tong een mooie eikel likken om tenlotte golven warm zaad in mijn mondje te voelen stromen. nog opwinderder als je vriendin/vrouw toekijkt... ik hoop dat ik niet te veeleisend bent, maar op zoek naar onbesneden, met lekkere grote ontblote eikel in erectie. ik werk overdag, dus ik kan alleen afspreken in de avond. ontvangen is een plus, en liefst mensen die vrij zijn en niks stiekem achter de rug van hun partner moeten doen. al wat reacties gehad maar nog niet mijn lievelingslul gevonden 181, 74 kg, 17 cm tot pijps!  

bi zoekt lekkere bi vent met grote pik, mss later samen vrouw verwennen?
Zaadgeil 51 jaar Antwerpen - Hulshout
Zaadgeil
Wie nog zin in pijpbeurt,ik kan ontvangen m85,85kg  
Seok 41 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Bottom zoekt top
Hey Openminded bottom zoekt een top die me bare wil neuken. Ik pijp je graag stijf en aan jou de keuze waar je je zaad spuit. Liefst ouder dan mezelf en een foto van je gereedschap bij je reactie.  
Mondje 47 jaar Antwerpen - Dessel
Zuigslet op Graspop GMM
Ik ben een zuigslet die tijdens Graspop GMM enkele lekkere pikken wil leegzuigen. Wie heeft er wat zaad teveel dan… Ik ben bi, 47j, 1m82, 83kg en geen bbs. 4 dagen aanwezig.  
Gloryhole 44 jaar West-Vlaanderen - Tielt
Pik zuigen en zaad slikken
Hoi mannen, ik zoek geile kerels die zin hebben in een anonieme zuigbeurt door mijn gloryhole. We spreken concreet af via mail. De glory hole is de gang. Je steekt je geile pik door het gat en ik zuig je heerlijk af tot je lekker spuit! Discretie en anonimiteit gevraagd en geboden. Regio Tielt / Pittem / Ruiselede  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10