Zoeken naar waar je bent

Uw zoekactie voor waar je bent leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
man 58 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
ik zoek sporters of slanke jonge man
zoek slanke man of jongen dat zin geeft in wat ontspanning ( massage ) met happy end dan , IK ZOEK vanaf 23 tot 35 jaar enkel slanke / GRAAG BERICHT MET WAT OVER U EN FOTO / bericht me 1 zin krijgen geen antw is prullenbak / info en foto is antw terug graag van waar je bent ook en max 35jaar , discreet en verzorgd is + punt , sporter zoals wielrenner / lopers / zwemmers / of slanke man of jongen zijn zeker welkom  
bi boy 49 jaar West-Vlaanderen - Oostkamp
Massage
Ik ben een versa mannelijke bi man en zkt een idem bi man die mij een heerlijke massage kan geven waarna je mijn dick, ballen en kontje mag gebruiken. Graag speel ik ook met jouw lolly en laat hem krachtig spuiten op mijn lichaam, ook neem ik hem graag in mijn mondje. Ik ben slank, niet roker, intiem geschoren, besneden lolly, lekker kontje. Jij bent intiem geschoren, fris gewassen, mannelijk, niet roker, kan ontvangen. Date is niet voor vandaag maar voor de komende dagen/weken. Reactie met foto en fijne beschrijving/voorstel=antwoord.  

Massage
gisteren
Wim 36 jaar Limburg - Tessenderlo
SpuitenOpHogeHakjes
Hi, Ik ben op zoek naar een leuke man die op de hoge hakjes van zijn vrouw of vriendin wil laten geilen. Als bi bent kunnen we samen geilen en rukken op haar hakjes tot we er samen op kunnen spuiten. Iemand al zin?  
gisteren
Gluurder 36 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Waar gluren
Ik ben straks in de buurt van Aarschot en heb wel even tijd over. Waar kan ik passeren om te komen gluren hoe jij met jezelf speelt? Ik eerst wat vanop een afstand en wanneer je lekker bezig bent, kom ik je een handje en mondje helpen. Ik 36/1m73/85/17cm, jij maximaal 50jaar. Stuur me zeker uw stats, lokatie en uur. Foto's van jezelf en speelgoed zijn ook leuk om te selecteren. Tot straks?  
gisteren
Tom 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky respectvolle bi-Meester gezocht
Is er een respectvolle, oudere bi-man die op zoek is naar een seksslaafje? Dan moeten wij zeker eens praten! Ik ben een onervaren man met onderdanige gevoelens, en heb er nood aan mij helemaal over te geven aan een dominante man die zoveel vertrouwen en respect uitstraalt dat hij mij heel ver kan drijven. Je nodigt me thuis uit, laat me naakt rondlopen en verwacht dat ik alles onderga. Je betast me wanneer je wil, verplicht me je te pijpen en geniet er van als ik kokhals op je pik. Je rekt mijn kontje op en vraagt me op bed te liggen en niet te bewegen tot je klaar bent met mij. Je ontmaagdt me en spuit mijn kontje vol, gebiedt mij dan je pik af te likken. Je plast me onder, pijnigt mijn tepeltjes, toont mij aan je bezoekers. Je bent rustig, heel respectvol naar mij toe, maar tegelijk ook dominant en kinky. Ik ben slank gebouwd en sportief. Ik verplaats me graag binnen Belgie!  
Kurt 53 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Wie ontvangt?
Hoi, heb zeer veel zin om naakt te zijn, en me te laten verwennen. Van kop tot teen, letterlijk. Kan veel hebben. Heb liefst dat jij ook naakt bent, en dat ik jou ook kan pijpen en vastpakken. Doe maar een voorstel. Hygiëne is superbelangrijk. Enkel niet-rokers aub.  

Wie ontvangt?
bil kontje bot 48 jaar Limburg - Sint-Truiden
neukdate en/of assplay gezocht
Hey, ben een kleiner geschapen bottom met rond kontje. Ik zoek iemand die kan ontvangen om mijn kontje te neuken en/of assplay. IK kan dus enkel verplaatsen. Leeftijd geen belang. Bij reactie, laat weten vanwaar je bent en wat je voorstelt.  

neukdate en/of assplay gezocht
gisteren
Sébastien 60 jaar West-Vlaanderen - Wervik
Wie ook klein geschapen
Ik kan af en toe rustig ontvangen, ben 60 jaar met een kleine piemel van 13 cm in erectie. Wie heeft ook een kleine ? We kunnen samen naakt soft spelen. Liefst iemand van de streek zo kunnen we af en toe afspreken. Geen geneukt. Reageer niet als je niet geïnteresseerd bent en als je niet overeenkomt. Ik kan eventueel deze namiddag ontvangen.  
gisteren
Bart 41 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
2 zoekt 3 (of meer)
Hey! Wij zijn een gelegenheidskoppel die op zoek gaan naar een extra (versa)bottom om geile momenten te beleven. Onze stats : 41-182-89-bi top-intiem behaard en 40-175-72-gay bottom-glad geschoren. Jij bent max onze leeftijd en bent slank aangelegd. Je voelt je goed om samen met de vaste bot minstens anderhalf uur onder handen genomen worden door de top. Je pijpt en rimt graag, bent neukbaar (indien 1 van deze 3 zaken al niet kunnen hebben we geen interesse), wil oksels likken en indien je wenst kan je de bot ook neuken. Eerst 1 op 1 met de top ter kennismaking kan zeker voor gezorgd worden. Wij vragen en verwachten een goede hygiëne, de nodige discretie en vooral een geil ventje. :-) Tot binnenkort?  
Bigast 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Bi gast wil deepthroaten
Hey, Ben bi kerel in Leuven en wil nog eens een gast deepthroat pijpen. Geen gedoe en niet teveel praten , ik kan ontvangen in Leuven . Jij bent onder 45 jaar en slank of gespierd , ik ben ook verzorgd en discreet , 1m85. Oudere mannen krijgen geen mannen reply . Ik doe geen blind date .  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10