Zoeken naar wenst

Uw zoekactie voor wenst leverde 45 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Home 39 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Vertegenwoordiger/technieker/stielman ...
Jij komt langs om samen met mij naar je voorstel te kijken. Ik toon niet alleen interesse in je voorstel of je klusje, maar ook in jou. Laat weten welke extra service jd wenst of kan bieden. Discretie verzekerd!  
Davy 49 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Kontlikker zoekt geile kont om te likken en je pijpen
Wie komt nu ? Of deze week eens ? Indien je wenst blijft je passief Stats  
Pic lover 25 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Gezocht
Ik zoek iemand die zijn/haar naaktfotos wenst te delen zodanig ik hierop kan geilen. In return kun je een filmpje ontvangen waarop ik klaarkom op jou foto's/videos. Dit mag van jezelf zijn, je partner, vrienden, ... Stuur gerust voor meer interesse. Whatsapp kan uiteraard ook of snapchat. Hopelijk hoor ik je snel!  
steve 46 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Ik zoek de oudere leeftijd minstens 58j.
Graag iemand om bij voorkeur af en toe geil contact te hebben. Ik zoek vooral geen jonge leeftijd ik val op oudere leeftijd Niet jonger dan 58j. Uiterlijk niet van belang dus zeker ook volslank.zware buik, behaard of onbehaard is allemaal prima. Ik zoek GEEN zonnenbanktype piercing enof tatoagetype zelf heb ik het ook niet. Ik zoek gewoon een onopvallend oudere persoon. Graag met een dikke eikel . Ik sta voor veel open ben lichtjes onderdanig Ingesteld, ik wil je rimmen ook als je da wenst, veel kan. Ben 1m73, 85kg gbbs.gewoon formaat men pik en spuit goed zie de fotos. Ik reageer op uitgebreide duidelijke mail en graag met foto van je lul erbij.  

Ik zoek de oudere leeftijd  minstens 58j.
Lucky dude 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
gewillig pijpmondje gezocht
deze lekkere, harde paal (17cm) wenst zich heerlijk te laten pijpen door jou. Indien we het voor beiden aangenaam was, zijn meerdere (of vaste) afspraken mogelijk. Ik zoek bij voorkeur iemand die zelf kan ontvangen in de omgeving van Gent. Hygiëne en discreet zijn vereist. Mail met je leeftijd & een praktisch voorstel. Een foto is welkom. Geen fakers! Geen reactie = geen interesse  

gewillig pijpmondje gezocht
peter 53 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
ik ontvang
hey,ben 53/185/78 versa gbbs ontvang slanke jongen -30 gbbs,speeltjes kunnen gebruikt worden indien je dit wenst.  

ik ontvang
11 dagen
Llerak 64 jaar Vlaams-Brabant - Roosdaal
Gratis massage
5 km ten oosten v Ninove - ik geef gratis heel degelijke relax-totaalmassage (opleiding gevolgd) met koude of warme olie – deze massage is al dan niet erotisch maar soft, vrijblijvend en zonder enige verplichting (in ieder geval zeker geen geneuk) – dit kan bij mij thuis of op verplaatsing (in de regio) – ik kan zelf ook naakt zijn maar dat hoeft niet – dit aanbod geldt voor -30 jaar (absoluut maximum is voor mij 35 jaar) – sorry voor wie ouder is - Nooit in het weekend maar op weekdagen zowel overdag als 's avonds mogelijk (bij mooi weer kan dit in open lucht als je dat wenst (ik heb een afgesloten tuin zonder inkijk). Schrijf gerust met je stats en/of foto. Antwoord verzekerd.  
13 dagen
Bart 49 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
lekker spelen
Is er een +65 jarige die kan ontvangen en die ook vast contact wenst,zalige massage geven en krijgen enz veel kan bij klik.Hygiéne en discretie geboden  
13 dagen
iemand zin ? 51 jaar West-Vlaanderen - Ieper
wie wil gepijpt worden ?
Goeiemorgen ikm73 slank geb 18 cm intiem geschoren wie wenst zijn ochtend zaad in mij mondje te komen spuiten ?ik pijp en slik ik kan deze voormiddag ontvangen tot 12 u mvg  
14 dagen
Pijper 47 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Pijper zoekt vast contact
Jouw vrouw pijpt niet graag of doet het te weinig? Je zoekt iemand die je geregeld kan komen pijpen? Je bent het zoeken naar nieuwe contacten en de vele fakers beu? Je wenst een vast contact met een betrouwbaar iemand? Jij kunt ontvangen in regio Roeselare, je bent verzorgd, discreet en hebt het nodige niveau? Dan ben ik je man! Ik ga eventueel uit de kleren en je mag me aanraken, maar ik hoef zelf niet klaar te komen. Jij pijpt mij dus niet. Ook geen gezoen of geneuk. Enkel jou pijpen volgens jouw wensen. Ik ben onderdanig ingesteld, dus een dominant type mag zeker ook reageren. Mijn stats: 46-194-96, bi, verzorgd, discreet. Denk je dat we een goede match kunnen zijn? Reageer dan met een korte voorstelling van jezelf, een specifiek scenario en een foto van uw speelgoed. Geen reactie op oneliners of indien geen interesse.  
  1   2   3   4   5