Zoeken naar wie gebruikt haar

Uw zoekactie voor wie gebruikt haar leverde 91 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

peter 53 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
ik ontvang
hey,ben 53/185/78 gbbs versa ontvang slanke jongen -30 gbbs,speeltjes kunnen gebruikt worden indien gewenst  

ik ontvang
PijpHoer 42 jaar Antwerpen - Wilrijk
Zoek vaste top
Zoek een vaste top in centrum Wilrijk die over de middag mij kan ontvangen voor een “lunch”. Ik kom binnen, pijp je helemaal hard en jij gebruikt me ook als pijphoer. Volle lading over me spuiten, ik kleed me terug aan en vertrek. Alles kan discreet en anoniem, maar geen “sweet of soft” gedoe. Mijn kont verkrachten mag ook, maar duidelijk aangeven van te voren dan.  

Zoek vaste top
peter 53 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
ik ontvang
hey ben 53/185/78 gbbs versa ontvang slanke jongen gbbs -30,speeltjes kunnen gebruikt worden indien gewenst  

ik ontvang
Urinoir Likker 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Urinoirs / pisbakken likken
Kun je pisbakken (urinoirs) regelen die ik kan proper likke, mss op uw werk? Ze moeten wel hard gebruikt zijn geweest. Je mag op mij pissen, spugen en ik lik uw voeten ;) Alles is bespreekbaar uiteraard :)  
Master4boys 49 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Master4boys
Meester 48j buurt mechelen leuven zoekt slaven subs onderdanige boys bischierige jongens jongens met bepaalde kicks onervaren jongens passieve boys ...sta voor alles open. Bondage blinddoek spanken edgen vernedering plas gebruiken assplay cbt cmnm...jij zelfde interesse of nieuwsgierig ernaar? Laat maar weten! Ben jij dus jonger dan 30, sub, Slaaf, onderdanige boy, bi. Bicurieus,...met of zonder ervaring en wil jij graag opgeleid worden door een meester maar ook eventueel met een andere jongen er bij opdrachten moeten doen? Vind jij bondage blinddoek gag collar handboeien vernedering gebruikt worden ook zo geil of fantaseer je er al zo lang over en wil je nu de stap zetten? Jij bent jonger dan 30 en slank? Vanwaar in belgie je bent maakt niet uit, we kunnen ook op andere locatie. Reageer dan nu met stats, ervaring en pic lijf lul. Tot snel!  
Sit on my face 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Facesitting spuiten plassen enz
Zoek een man die met zijn kont op mijn gezicht komt zitten en zich stijf rukt terwijl ik mijn tong tot diep tussen zijn billen steek en zijn kontgeur kan opsnuiven Dan kom je jezelf boven mijn gezicht afrukken en mij dwingen je pik eikel en ballen te likken .je klets met jé pik in mijn face en gebruikt mijn gezicht als dump voor je warm sperma ...voor de wat perverse liefhebbers mag je ook op mij plassen spuwen en mag je ook ongewassen zijn . Liefst verplaatsen of outdoor. Mits discreet kan ik ook eventueel ontvangen  
peter 53 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
ik ontvang
hey,ben 53/185/78 gbbs versa ontvang slanke jongen gbbs -30,speeltjes kunnen gebruikt worden indien gewenst  

ik ontvang
Kim 37 jaar West-Vlaanderen - Beernem
Bied mij aan
Hygiene en respect is een must ! Ikzelf een hetero man van 37 ( geen ervaring met mannen ) bied mij aan om gebruikt te worden vandaag / avond . Doe een voorstel hoe je het ziet verlopen en wat je met me zou doen ( ik kick op planning) ik reageer enkel op mails met een foto vanjezef. Discretie is een must en jij kan ergens ontvangen of je boekt ergens een kamer op jouw kosten. Tot straks ?  
Karel 47 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Ik zoek man om je te pijpen en jou likken ik masseer je ook
Wie nog interesse voor nu of vandaag ? Kom je liever eens anders ? Wie gebruikt mijn tong en mondje voor jou genot ?  
peter 53 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
ik ontvang
hey,ben 53/185/78 gbbs versa ontvang slanke jongen gbbs -30,speeltjes kunnen gebruikt worden indien gewenst  

ik ontvang
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10