Zoeken naar wij willen jou

Uw zoekactie voor wij willen jou leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mooi Ronde Kont 35 jaar Antwerpen - Antwerpen
Spelen, Zuigen, Penis Masseren, Neuken
wie zou mijn willen neuken? ik hou ervan om met je penis te spelen, te zuigen, te masseren, daar naa zal mijn kont voor uw lul klaar zijn. ik kan mij door heel België verplaatsen. bij reactie graag een foto van uw lul anders geen antwoord. Ik wacht op je - tot snel xxx  

Spelen, Zuigen, Penis Masseren, Neuken
Biman zoekt.. 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
Voor nu...
Zoek mannen die gepijpt willen worden en mss meer... ben 43 182 97 en verplaats enkel in Antwerpen en het Waasland. Reactie met pikfoto= +++  

Voor nu...
PijpSlaaf 42 jaar Antwerpen - Schelle
Wie wil mijn nieuw slaafje laten pijpen?
Heren, ik zoek een of meerdere tops die graag gepijpt willen worden door mijn slaaf. Hij zit op zijn knieën en wacht u op, gemaskerd al dan niet (volgens uw voorkeur), naakt, strak afgebonden ballen en met open mond. Hij zal u NOOIT aankijken of aanspreken, ik verwacht dat ook u zonder woorden en in alle anonimiteit wil handelen. Kortom, ik verplicht hem iedereen te pijpen die dat wil laten doen EN hem als een hoer aanschouwen zal. Uw leeftijd speelt geen enkele rol, uw inzicht dat hij een hoer en slaaf is wel! Anoniem en discreet, zonder blabla maar direct actie! Andere wensen? Stuur het maar door. Strenge groeten, Meesteres S.  

Wie wil mijn nieuw slaafje laten pijpen?
gisteren
Stef 55 jaar Limburg - HASSELT
Twink
Is er hier een jonge twintiger met weinig of geen ervaring die voor héél véél openstaat en wel enkele dingen zou willen proberen? Ik ben versa. Intiem geschoren zijn is een must. Indien bottem kontje spoelen. Reageer met stats. Enkel doeners en geen rukkertjes aub En met twink bedoel ik ook twink dus LEEFTIJD vermelden anders geen antwoord!  
gisteren
Biboy 36 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Anoniem zuigen
Ik zou graag 1 of meerdere mannen anoniem willen zuigen , weet er iemand of er in het Waasland gloryhole’s zijn waar dit kan , of als er iemand een voorstel heeft hoor ik het ook graag . Al een jaar geen zaad meer geproefd en de honger is groot . Hopelijk kunnen jullie me van mijn honger verlossen .  
gisteren
MsT 44 jaar Antwerpen - Geel
Jonge onderdanige gaste op verkenning ?
Zijn er nog in de regio Geel onderdanige gaste -26 die hun grenzen willen verkennen en verleggen met Dominant op een rustige stap voor stap wijze met het nodige overleg ? Onervaren zeer zeker welkom. Stel jezelf voor en hoe jij jezelf onderdanig ziet.  
gisteren
ikke 63 jaar Antwerpen - Antwerpen
hopeloos
hallo ik bezoek deze site al meer dan 10 jaar en heb hier wel al meerdere leuke date's gehad ;) echter de laatste jaren is het huilen met de pet op!!! ik kom hier dagelijks kijken maar ben snel rond hoor, de helft staat hier dagelijks met dezelfde advertentie !!! wat doen jullie met al de reactie's? nog steeds zijn ze beginnend of onervaren? net zoals de fake travjes die geneukt willen worden met nietszeggende berichtjes! allemaal zogezegd bi maar ik denk eerder geil omdat ze thuis niks meer hebben en dan maar beginnen fantaseren en geile praat verkopen en de kleren van je lijf vragen om dan wanneer het tot een evt ontmoeting komt plots niks meer laten horen. maak hier een site van met lidgeld dan zullen de fantasten wel afhaken!!! voila mijn zegje is gedaan, veel rukplezier gewenst.  
gisteren
Jos 70 jaar Antwerpen - Brasschaat
senioren
Welke hetero senioren 65 tot 80 en ouder willen graag sexplezier en worden eens graag gepijpt ? Niet rokers en geen baard of tatoeages maar wel een eikel die bloot kan. Je mag passief blijven en ik pijp en lik je pik en ballen tot je je zaad in mijn mond schiet. Ik kan thuis ontvangen.  
Peter 45 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Bottom zoekt
Ik ben een getrouwde hetero man. Maar wel al heel lang eens geneukt worden. Ik zoek een senior top. 60 plus en ouder. Wie wilt me laten ervaren hoe dit is. Bij klik kan vaker. Ik doe geen car of buiten date en kan niet ontvangen. Ook iemand met een speciale locatie mag reageren. Ik word opgewonden van bepaalde locaties. Zoals een boerderij. Stallen. Een kelder box. Ook ben ik in voor twee tops die me willen gebruiken. Ik beantwoord alleen reacties met pik en lichaam foto vanwege teveel fakers die reageren  

Bottom zoekt
Hello 33 jaar Limburg - Bree
M'n 1ste bottom ervaring met 47plusser?
Hi, ik ben altijd top geweest maar zou graag eens geneukt willen worden als je een niet al te grote pik hebt. M'n stats 33j 1m80 68kg besneden en geschoren kontje. Als je een berichtje stuurt, stuur je stats dan ook door aub.  

M'n 1ste bottom ervaring met 47plusser?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10