Zoeken naar wil jou

Uw zoekactie voor wil jou leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Lander 35 jaar West-Vlaanderen - Tielt
zoek gloryhole
hi wie heeft thuis een gloryhole en laat zijn paal er graag lekker door leegzuigen? Ik wil dat graag komen doen, of meer... Darkroom is ook lekker geil om te doen. We spreken of zien elkaar niet ervoor, jij doet lekker je zin, klaar en go. ben slanke bot 34j  
Discover 63 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Blowjob lover gezocht
Hey knapperds. Ik ben op zoek naar een jongeheer die graag geniet van het geven van een blowjob. Als tegenprestatie wil ik jouw gerust ook oraal verwennen, of meer indien jij daar zin in hebt. Niets moet, veel kan. Stel je even voor en laat ons van en met mekaar genieten van de mooie dingen des levens. Fotootje mag altijd, maar ook zonder krijg je een antwoordje terug.  
Geil 39 jaar Vlaams-Brabant - Liedekerke
Wie kan ontvangen voor soft
Hallo Ik ben een slanke top die nu op de baan is. Wie kan ontvangen en wil me eens aftrekken of pijpen. Hou ook van lingerie en nylon. Ik verzorgd met flinke paal van 19x5 Voor nu gans Vlaanderen  
Pijper 56 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Zoek mannen tussen 25 en 35 jaar die ik mag pijpen.
Ben je tussen 25 en 35 jaar dan wil ik je graag aftrekken en of pijpen, alles volgens jouw wensen, met of zonder condoom. Jij mag passief blijven, maar indien je actief wilt meespelen,geen probleem,sta voor veel open.  
Zkt 41 jaar Antwerpen - Deurne
40er zoekt onbesneden rijpe senior
Welke grootgeschapen, onbesneden en behaarde senior wil graag verwend worden op regelmatige basis, u hebt geschikte wagen, en vrijmaken op weekavond, ik heb zin om iemand te rukken, intiem masseren, ruiken en proeven  
Cumdump 18 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Cumdump beschikbaar in gent dit weekend
Cumpdump (m18) stelt zich beschikbaar voor iedereen die mij wil gebruiken. Beschikbaar van deze vrijdag 21 juni 22u tot zaterdagavond. Bij reactie graag foto van uzelf en wanneer je graag zou langskomen. Ik kan ontvangen.  
Klant 39 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Als klant bij makelaar, winkel, verzekeringen, bank, garage, ...
Ik ben op zoek naar een plaats waar ik als klant mag langskomen. Het lijkt me spannend om bv bij een makelaar een gesprek te hebben, een garage naar een wagen te kijken, ... en plots in een geile date te zitten. Wie wil me uitnodigen?  
keurdertje 62 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Jonge kerel gevraagd
Ik ben een zestiger,slank, verzorgd en discreet. Ik zoek een kerel tussen 20 en 30 die zich eens wil laten keuren en betasten. Jij blijft passief tijdens de date. Je bent slank gebouwd, weinig tot niet behaard en niet roker. Uiteraard ben je 100% hygiënisch en discreet. Enkel reageren indien je ook echt hiervoor open staat met meer dan één woord en een graag ook lichaamsfoto. Alle reacties worden beantwoord. Fakers niet reageren aub.  
biboy 59 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Wie zoekt dit ?
Interesse in dit kinky scenario ? Ik sta recht of voorover gebogen op het bed of tafel. Jij staat achter me, ik naakt, jij gekleed. Je rukt me langs achter en kneed mijn ballen tot ik over je vingers spuit of in je mond. Pijpen kan ook. ik ben goed voorzien met een harde 18x5 en geen fake. ben je graag dominant dan is dat pluspunt :-). wil je me neuken dan kan dat ook, ben 100% bottom OF DIT KAN OOK :. Je duwt me voorover, buik op bed of tafel, je trekt mijn broek omlaag, trekt mijn bilspleet uit elkaar en likt mijn kontgaatje kleddernat.. je laat je broek zakken, ontbloot je lul en duwt hem ongenadig in mijn kontje en je neukt me tot je spuit.. Wil je dat ik je pijp dan kan dat ook. .Lijkt u dat wat ? dan graag mailtje 59-73k-1m72- 18x5 .  
Steven 43 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Pijpen Aalst
Hallo, Ik ben een niet onknappe man van 45 (178, 80, 15cm) die graag af en toe wat pijpfun wil met een andere man. Ik moet straks voor mn werk in Aalst zijn, waar kan ik eens binnen wippen?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10