Zoeken naar wil worden

Uw zoekactie voor wil worden leverde 26 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pieter 34 jaar Antwerpen - Geel
Iemand zich aant vervelen,en zin in blowjob vanavond?
Ik zit in hetero relatie,maar als ik zoals daarstraks aan het kieslokaal sta en zo van die jonge daddy's zie krijg ik het toch wel warm... leest er hier toevallig zo'n daddy die wellis verwend wil worden? Ikzelf 34j normaal gebouwd en bi. Bij interesse hoor ik het graag...ps. daddy's...dus geen opa's he!! Wees correct over jezelf,ik heb liever 1 oprechte reactie dan 10 reacties van mannen die ik niet zoek. Bij klik kan vandaag nog! Groetjes Pieter  
jan 65 jaar Vlaams-Brabant - Tielt-winge
Wie mag ik bare neuken en vullen met zaad
Zoek man die geneukt wil worden. Alle leeftijden. Gespoeld of niet. Neuk en spuit je vol. Als je me terug stijf krijgt neuk ik je nog eens. Meer kan. Verplaats alleen. Laat maar horen.  

Wie mag ik bare neuken en vullen met zaad
PijpSlet 42 jaar Antwerpen - Wilrijk
Anonieme top/dom gezicht
Ik ben op zoek naar een top/dom die graag tijdens de ochtend/middag/avond gepijpt wil worden. Iemand die mijn mondje enorm goed kan neuken om me vervolgens ook helemaal onder te spuiten of alles in mijn mond achter wil laten. Alles anoniem, ik kom binnen, ga direct op mijn knieën en zal je NOOIT aankijken. Kortom, je moet me als een hoer gebruiken. Discreet, anoniem en zonder woorden.  

Anonieme top/dom gezicht
13 dagen
Jefke 23 jaar Vlaams-Brabant - Londerzeel
Man pijpe
Hey ik jongeman van 23 jaar zoek vandaag nog een man die heerlijk gepijpt wil worden. Ik kom naar jou of jij komt naar hier en dan doen we outdoor. Antwoord aub met je stats .  
Bibottom 49 jaar Oost-Vlaanderen - Erembodegem
Zin in je lekkere pik
Ik ben bi bottom, op zoek naar een top die af en toe eens goed afgezogen wil worden of graag eens safe neukt. Ik ben real, neem gerust contact.  

Zin in je lekkere pik
Beerje 44 jaar Vlaams-Brabant - Opwijk
Ik zoek een rijpere man met
Hallo ik zoek een rijpere man beer met buikje die graag pijpt en gepijpt wil worden mmm in omgeving van Opwijk  

Ik zoek een rijpere man met
22 dagen
ben 64 jaar Antwerpen - Turnhout
voor nu
ik zoek jonge bottom, liefst twintiger, die wil worden verwend. ik 189 87 17 ik kan ontvangen tot 22u  
22 dagen
Alex 30 jaar Limburg - Diepenbeek
Zoek jonge gast
Zoek jonge gast die wil pijpen of gepijpt wil worden. Iemand interesse?  
milan 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
mannelijke sletterige transjongen
Ik ben 1m65 65kg, geboren als meisje maar nu een jongen, alle operaties gehad. Ik zie er mannelijk uit (behaard, gespierd,...) maar ben op zoek naar mannelijk dominante man die mij wilt neuken als een vrouwelijk sletje. Ik draag lingerie waarin ik stevig geneukt wil worden. Kick op spanken, op mijn billen slaan, mijn keeltje dichtknijpen,... enkel op zoek naar iemand heel dominant die op zoek is naar een sletje om goed door te neuken. Kan ontvangen in Gent.  

mannelijke sletterige transjongen
Rocky 21 jaar Vlaams-Brabant - Asse
top zoekt een geil niet fake en onderdanig sletje
hey hey ik ben Rocky ben 21 jaar 1m75 90kg en top ingesteld, ik zoek een niet fake en geil bottom sletje van max 30 jaar voor nu die graag diep pijpt en daarna alles doorslikt en eens goed wil gevingerd worden tijdens het pijpen en daarna eens goed geneukt wil worden. ik kan niet verplaatsen wel ontvangen bij mij thuis te zellik ik woon niet ver van het station, en ik kan ontvangen geen foto is geen antwoord geen fakers a.u.b. ik zoek een echt geil en onderdanig sletje geile groeten Rocky en hopelijk tot straks  

top zoekt een geil niet fake en onderdanig sletje
  1   2   3