Zoeken naar zeer veel

Uw zoekactie voor zeer veel leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kevin 30 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Zeer openminded man van 29 zoekt een speciale date met jou
Hey Ik ben Kevin , Een leuke vlotte man van Erpe-mere ,29 jaar oud. Ik kan vlot verplaatsen . Ik sta open voor zowat elk voorstel van jou! Ik ben normaal gebouwd en full bi. Ikzelf ben een versa slet , zoek geen standaard date. Extreme/speciale voorstellen zijn welkom Kicks/ groep,fist,xxl,slikken,dirty, en alle andere perverse dingen. Zowel eenmalig als vast is welkom!  
Zoeker 59 jaar Antwerpen - Geel
Vrijdag, rond 22 u 00
Morgenavond, vrijdag, heb ik een late meeting (van het werk) in Geel centrum, die afgelopen zal zijn omstreeks 22 u 00. Misschien is er iemand met interesse in een (rijpere) man die zeer graag kust, pijpt en niet vies is van sperma. Wie zou mij kunnen/willen ontvangen of desnoods kan buitendate/cardate ook. Graag discretie en hygiënisch. Graag ernstige reacties met stats. Alle leeftijden mogen reageren.  
Bram 25 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Jong opzoek naar date met ouder
Hey, ik ben een jonge bi gast die opzoek is naar fun. Ik hou van rukken, pijpen, gepijpt worden, neuken en het liefst geneukt worden. Ik ben opzoek naar een trans of man, liefst ouder dan 40. Ik kan me verplaatsen in een straal van max 20 km. Hygiëne is ook zeer belangrijk!  
Jockstrap 47 jaar Oost-Vlaanderen - Zelzate
Stel je voor dat ..
Stel je voor dat ik je straks zou opwachten geblinddoekt en in jockstrap tegen het aanrecht. Je komt binnen en je kan mijn kontje strelen, je pik tegen mijn billen wrijven tot hij lekker stijf komt. Lukt het niet help ik wel een mondje. Je trekt condoom aan, ik inhaleer wat van mijn poppers en je laat hem zachtjes in mijn nauwe gaatje binnenglijden. Lekker genieten en toch zeer discreet, enkel voor verzorgde personen!  
Turkse Man 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Voor nu 18 uur
Zeer geil en veel zin in om een heerlijk mondje te neuken kan enkel verplaatsen ben zeer hygiënisch besneden geschoren geen bbs Je moet kunnen ontvangen en geen baard of snor hebben  

Voor nu 18 uur
ikkk 50 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
zoek fun met jonger
ik zeer verzorgd sportief en discreet zoek fun met jonger stuur info en evt foto van jezelf  

zoek fun met jonger
Mike 45 jaar Antwerpen - Arendonk
Bottom zoek top
Ik ben een getrouwde hetero man. Maar wil graag eens geneukt worden. Welke senior top geeft mij me eerste ervaring. En als het bevalt dan liefst vaker. Ik zoek iemand ouder dan 60 En hoe ouder hoe liever. Ik kik op leeftijd verschil. Dat wind me op. Ik kan niet ontvangen en doe geen buiten of car date. Als ik er iemand is met een speciale locatie zoals stal. Boerderij. Bepaald type kelder. Gewoon een niet alledaagse locatie mag ook zeer zeker reageren. Hou wel van iets spannends en kinky eventueel. Reageer met lichaam en pik foto anders antwoord ik niet wegens teveel fake dat reageert. Afstand speelt geen rol. Ik zoek echt voor vaker  

Bottom zoek top
eddy 63 jaar Oost-Vlaanderen - Haaltert
Kleine fijne lul zoekt een pijpmondje
Morgen vrijdag lekker vrij en zin om nog eens iemand of meerderen te ontvangen voor een leuk uurtje met een lekker hoogtepunt. Wie heeft een leuk idee? Graag je stats en wat je zoal in gedachten hebt. Breng je een vriendje mee, dan is het des te leuker. Een leuke trav ook zeer welkom.  
jan 60 jaar Oost-Vlaanderen - Oostakker
voor maandag
wie wil er afspreken voor nu maandag in de voormiddag ik zeer slank 172m  
Seksvoorjeogen 31 jaar Antwerpen - Willebroek
Discrete gluurder gezocht die langs tuin komt kijken hoe ik mijn vriendin neuk
We zijn sinds enkele weken ingetrokken in nieuwe woning. Het grote raam langs tuinzijde heeft nog geen gordijnen. Als het s avonds donker wordt zie je van binnen naar buiten geen steek. Discrete gluurder gezocht die regelmatig komt kijken. Vertrouwen zeer belangrijk, daarom eerst korte kennismaking nodig om ook sleuteltje van tuinpoortje te overhandigen. Heb geen hond die ik de weg kan lopen. Hebben meeste seks tijdens weekendavonden dus dan vrij zijn is groot pluspunt. Vriendin niet op de hoogte.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10