Zoeken naar zen

Uw zoekactie voor zen leverde 21 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

11 dagen
Karel 48 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Wie wil er een date
Hallo. Heb zin in lekker date sta voor veel open wie kan mij ontvangen of cardate ben eerlijk geen faker meter 79 75 kg .geen bla bla maar doeners pijp neuk en weg .dat is een date .ik hoop op iets te vinden .tot wederhoor .ik zen altijd terug .  
13 dagen
all c 47 jaar Antwerpen - Retie
Niet roker
Hoi slanke niet roker gezocht ik pijp je leeg je mag in mondje komen , omgeving retie wel min 18cm in je broekje en niet besneden en nee ik stuur geen foto's door koppeltje mag ook reageren dan bef ik het vrouwtje ook klaar als de kontjes netjes en onbehaard zen kunnen ze ook gelikt worden. Voor vandaag Ik ben Hetero -Bi dus geen mannen die geneukt willen worden want dat doe ik enkel met een vrouw. En wees geen faker maar een echte mens.  
15 dagen
Benjamin 32 jaar Antwerpen - Lier
Iemand nog te geil om te kunnen slapen...?
Heey geile mannen,gja hoor,we kennen allemaal wel het gevoel van geil te staan,heel normaal...,maar er antwoord op krijgen is soms minder evident. Dus ik dacht waarom help ik via deze weg is niet een onbekende man verder om vsn zen geilheid af td geraken, en ik geniet er ook van...ideaal zou ik denken! Dus concreet,ik ben 32 j vrij groot normaal gebouwd en bi,ik hou ervan om een man te teasen en pleasen. Massage/handjob...of hou wel van een uitdaging. Leeftijd niet echt belangrijk, wel slank lichaam graag! Ik kan niet ontvangen!! Bij interesse hoor ik het wel. Grtz  
Pascal 46 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Ontvang graag top's met zin in de broek
Graag ontvang ik vandaag gasten die zin hebben in een potje mannensex elkaar opgeilen tongen pijpen mijn kontje wordt graag gevingerd en op zen doggy's genomen. Ben een Bottomgast van 46 met een goed pijpmondje en een verzorgd kontje dat tegen een stootje kan Zin laat van je horen met je stats erbij dan ben je welkom bij mij in Oudenaarde centrum.  

Ontvang graag top's met zin in de broek
astra 57 jaar Antwerpen - Olen
ik zoek
voor later deze avond een lekkere trio bi mannen gay koppels alles welkom ik verwen jullie graag vooral wil ik zeer graag lekker pijpen terwijl de andere men kontje heerlijk vult met zen pik om de beurten mogelijk liefst beiden klaarkomen op men gezicht en mond ik lik en zuig verder proper kan zelf NIET ontvangen hopelijk jullie wel steeds reageren met stats en foto van beiden dit is ernstige adv dus fakers rot op geen single dates enkel trio tenzij.....  

ik zoek
Bryan 30 jaar Antwerpen - Hoboken
Wie zuigt me leeg?
Iemand nog zin om mij een beetje lekker te helpen met zen tongetje en mondje.  

Wie zuigt me leeg?
Pijpslet 30 jaar Limburg - Koersel
Pijpjongen zoekt daddy met sappige pik
Wie zen lul groeit er in men mondje ? Men kontje mag maar moet niet. Geen fake , voor nu en heel de nacht. Anoniem en discreet  

Pijpjongen zoekt daddy met sappige pik
steve 46 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Ik zoek geile senior vanaf 60 j.
Ik val op de oudere leeftijd bij voorkeur vanaf 60 jaar . Ik zoek GEEN sportieftype maar wel iemand die zen leeftijd toond. Geen tatoage en geen piercing zelf heb ik het ook niet. Bij voorkeur voor af en toe geil contact. Je mag zwaar zijn ,volslank , dat is ook zeker prima, uiterlijk niet van belang . Ik sta viir veel open en ben licht onderdanig ingesteld rimmen pijpen veel kan als je wil experimenteren. Ik ben 1m73, 85kg gbbs. Men pik normaal gebouwd en spuit gied zie foto. Ik reageer alleen op mails met meer dan 1 zinnetje en graag vanaf 60 j. Een van je lul erbij is ook welkom.  

Ik zoek geile senior vanaf 60 j.
Pascal 46 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Bottomgast ontvangt gasten met zin in de broek
Ben een Bottomgast van 46 met een goed pijpmondje, zuig je graag lekker hard en daarna neuk je me op zen doggy's tot je lekker mijn kontje vult met je warme zaadjes. Zin, laat van je horen met je stats erbij dan ben je deze namiddag welkom bij mij in Oudenaarde centrum.  

Bottomgast ontvangt gasten met zin in de broek
Nieuweling 30 jaar Limburg - Beringen
Ik zoek veilig maar toch dominant
Nieuweling met enkele beetje ervaring zoekt daddy die ik kan vertrouwen voor dominantie. Ik hou van onderdanig zijn. Ik kan deeptroath. Maar kantje is nog wat van de maagdelijke kant. Wie verandert dit. Alleen real deal. Geen fake Op zen minst een foto trg.  

Ik zoek veilig maar toch dominant
  1   2   3