Zoeken naar zin iets

Uw zoekactie voor zin iets leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

The Mask 49 jaar Antwerpen - Deurne
Anoniem sperma is lekker
Ik zit gemaskerd en met een tshirt vol spermavlekken klaar om te pijpen en zaad te slikken. Wie heeft zin? Deurne Zuid, Sint Rochusstraat.  

Anoniem sperma is lekker
Rukdate 48 jaar Antwerpen - Mortsel
Rukdate
Hi, iemand in de buurt zin om samen wat te spelen ? Ben geschoren bi 48/185/85 en 17x5  
Slet 56 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Heb zin om te pijpen
zou heel graag een pik pijpen tot het einde ..kan discreet ontvangen, het kan evt ook anoniem, is nog geiler. Woon in Deinze, 58, 1m75, 90. Heb je zin kom maar langs .. een trio is ook altijd fijn.  

Heb zin om te pijpen
David 47 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
welke niet te oude gast wil worden verwend?
Heeft je paal nood aan wat lekker aandacht? Mmm, dat treft want ik heb er zin in... Ik pijp graag en goed. Moest je zin hebben, dan mag je me evt ook neuken. Ik kan ontvangen in de buurt van de E314. Ik verwacht en geef veel discretie. Stel je kort voor aub, met reacties als "zin nu?" gaan we er helaas niet geraken. Hopelijk tot zo?  
Slet Nico 48 jaar Antwerpen - Mechelen
slet moet zich laten keren en meer van zijn vrouw
ik bied hier mijn slet aan je kan hem komen keuren zijn ballen lul tepels voeten en oksels voor de lovers. je mag hem dan op bed met zijn knieën zetten zodat je zijn kont en ballen verder kan keuren ik hou er wel toezicht op. hij pijpt u likt aan uw ballen voor de lover kan foot jobs tongzoenen en soft bdsm kan met goede afspraken meer info via mail met meer dan 1 zin en een foto een aftrek filmpje zend ik in retour  

slet moet zich laten keren en meer van zijn vrouw
Frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Geile date ?
Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ?  Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Geile date ?
Stef 52 jaar Antwerpen - Antwerpen
Rukken en pijpen
Hoi. Ik BI,51,slank, verzorgd heb veel zin. Hou van pijpen, rukken en eventueel neuken. Kan niet ontvangen. Vanaf 17uur vrij.  

Rukken en pijpen
Genieter 52 jaar Vlaams-Brabant - Opwijk
Bi top FIETSER met zin nu
IK slanke gladgeschoren Bitop 170 63 gaat sebiet fietsen met koersfiets en broek vol zin , wie kom ik tegen of waar halte om lekker te genieten van sex .Laat vlug iets na want vertrek om 10 uur  

Bi top  FIETSER met zin nu
Nico 51 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Wie ook zin vnd
Hey wie ook zin vnd hou van naakt lopen en wie zin om elkaar te verwennen pijp graag en wordt graag geneukt in mijn mondje grtj  

Wie ook zin vnd
Discrete pijper 46 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Ik kan ontvangen
Ik kan ontvangen als u zin hebt in verwenning door mijn mondje en tong. Bi, hetero welkom uiteraard  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10