Zoeken naar zuig mij

Uw zoekactie voor zuig mij leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Gewoon ik 51 jaar Vlaams-Brabant - Kessel-Lo
Ik alleen
JIJ WEEKMAN EN MET ZAK VOL IK ZUIG JE LEEG TE KESSEL LO TOT 14:30 bij mij thuis, fakers blijf maar weg …..TOT 50jaar  
johan 60 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
zalige pijp en ruk date
hoi mannen wie is er in de buurt nu en zoekt een lekkere pijpje ook voelen strelen, ik zuig u zalig leeg , kan ontvangen  

zalige pijp en ruk date
Geile jongen 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Slanke sportieve jongen wil een goeduitziende oudere man pijpen
Loop al de hele dag geil en wil een fantasie waarmaken. Is er een goeduitziende oudere man die deze namiddag of avond kan ontvangen en deze naakte slanke jongen op zijn knieën wil zien? Ik zuig je diep tot je klaarkomt. Bi of hetero mat ook want zoek mannelijke man.  
Sammy 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onervaren cd zoekt ervaren zachte top voor regelmatig kinky spel
Hey heren. Ik ben een jonge man 175/79/14 intiem geschoren en redelijk onervaren. Ik ben op zoek naar een zachte ervaren top om verschillende dingen te ontdekken. Dit alles op regelmatige basis en via role play. Keywords: safety, hygiëne, face mask play!!! soft rape play, geen gekus of geknuffel, kinky en vooral soft. Je bent niet te groot geschapen intiem getrimd, ervaren en max 50j. Geen focus en aandacht op mijn orgasme, enkel het jouwe. Een soort van onderdanig zuigsletje worden... En meer... langzaam opbouwend naar een kinky scenario waarin je mij "misbruikt". Vertrouwen en voldoen aan mijn verlangens is belangrijk om al spelend mijn fantasie langzaam waar te maken. Dus graag een woordje uitleg over jezelf en je ervaringen.Het scenario waar ik zacht en langzaam naartoe wil werken is een gemaskerde inbreker die mij komt verkrachten... Kan je je hierin volledig vinden. Stuur me dan gerust en uitgebreid als je hier volledig met mee bent.  

Onervaren cd zoekt ervaren zachte top voor regelmatig kinky spel
gloryhole 30 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
gloryhole suck
Ik zoek lekkere kerels (gay, bi, hetero, black, eerste keer, …). Lekkere kerels die zin hebben in een anonieme, discrete, zalige zuigbeurt door mijn gloryhole. We spreken een concreet uur af na een duidelijke dickpic. De deur zal dan op een kier staan en de gloryhole is de gang. Je steekt (liefst slap) je piemel door het gat en ik laat je zalig genieten van een lekkere pijpbeurt tot je lekker spuit! Discretie en hygiëne is gevraagd en geboden! Ik ben een dertiger met zalig pijpmondje! Hopelijk tot snel!  
Aliasje 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Papa gezocht die ik regelmatig mag/ moet pijpen
Wie kan discreet ontvangen en wil (regelmatig) een goede diepe zuigbeurt tot je klaarkomt? Ik ben een knappe slanke jongen mooigeschapen en lichtgespierd. Drankje drinken en erna verwen ik jou...  
Dieter 41 jaar Limburg - HASSELT
Ik pijp en laat me neuken door degelijk geschapen man met ervaring. Ouder welkom. Ontvang.
1m85 90kg niet onknap. Ik ontvang je naakt, ga dadelijk op mijn knieën, open je broek, neem je pik in mijn mond en begin te zuigen. Ik zuig, lek en draai mijn tong rond je pik tot die lekker hard is. Ik kan je ook gewoon klaarpijpen en dan spuit je over mijn gezicht en in mijn mond. Maar je kan me ook stevig in mijn kontje neuken. Reactie met volledige stats inclusief grootte en breedte ook.  

Ik pijp en laat me neuken door degelijk geschapen man met ervaring. Ouder welkom. Ontvang.
Tim 41 jaar West-Vlaanderen - Jabbeke
Wie pijp ik?
Ben verzorgde bikerel, discreet ( zelf relatie) maar op zoek naar kerel die zin heeft in lekkere zuigbeurt. Je blijft gerust passief en ik laat je genieten, Meer kan wel en mag, alles netjes en met respect.  
Dieter 41 jaar Limburg - HASSELT
Ik pijp en laat me neuken door degelijk geschapen man met ervaring. Ouder welkom. Ontvang.
1m85 90kg niet onknap. Ik ontvang je naakt, ga dadelijk op mijn knieën, open je broek en neem je pik in mijn mondje. Ik zuig en lek hem lekker hard. Ik kan je gewoon klaarpijpen en je mag over mijn gezicht en in mijn mond spuiten. Maar je mag me ook stevig in mijn kontje pakken. Reactie met volledige stats inclusief grootte en breedte pik.  

Ik pijp en laat me neuken door degelijk geschapen man met ervaring. Ouder welkom. Ontvang.
Rik 44 jaar Antwerpen - Zwijndrecht
Fun
Deze slanke sportieve gast met 20cm paal en 2 volle ballen zoekt voor vandaag overdag een mondje om hem leeg te zuigen. Maak mij goed geil en steek dan ook jouw paal in mijn mondje. Ik zuig hem goed hard en nat. Ik ontvang niet en verplaats regio Antwerpen linkeroever/ Zwijndrecht/ Beveren en directe omgeving.  

Fun
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10