Zoeken naar af te reageren

Uw zoekactie voor af te reageren leverde 66 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mike 44 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke vrouw(meesteres) maakt mijn fantasie waar
Mischien heb ik vandaag geluk de dag dat ik jarig ben. Ik heb een fantasie. Tijdje geleden moest ik door een verloren weddenschap lingerie aandoen en deze foto. Maken. Maar erna merkte ik dat ik er enorm geil van werd. En sindsdien fantaseer ik erover dat een vrouw (meesteres ) mij haar lingerie aandoet en mij. Een getrouwde hetero man eens als haar slet behandeld. Dat ik jou slet ben en je me gebruikt voor jou genot. Wil ook eens door een strapon genomen worden. Wie maakt deze fantasie waar Welke vrouw durft dit aan of lijkt dit opwindend. Een koppel dat mij wilt gebruiken voor hun sexuele lusten mag ook reageren. Wie is serieus. Heb al zoveel fake reactie gehad. Afstand speelt geen rol en leeftijden ook niet. Bij klik kan vaker. Zoek wel discreet ben geen single man. Wie o wie maakt me verjaardag perfekt met een leuke reactie  

Welke vrouw(meesteres) maakt mijn fantasie waar
Mario 46 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Welke vrouw herkent dit
Je hebt een drukke relatie. En om wat voor reden dan ook is de spanning eruit. Sex is er amper. En als er eens sex is dan is het Max een kwartier. Maar jij wilt meer. Je wilt uren geile sex. Spanning. Orgasmes je wilt terug dat stukje vuur in je leven. Je wilt in bed terug dat vleugje geilheid terug. Welke vrouw herkent dit. En mist het zoals ik dit. Reageer dan. En wie weet kunnen we als het klikt samen van elkaar genieten zonder dat iemand dit te weten komt. En erna gaan we beide voldaan na huis en kijken we uit naar onze volgende ontmoeting. Leeftijd en afstand spelen geen rol. Single of getrouwd mag reageren. Wie durft te reageren. Wie wilt er voor de buitenwereld een nette vrouw vrouw zijn en stiekem regelmatig gewoon geil genieten. Alle remmen los in bed. Wie is serieus en geen fake.  
Verwenner 32 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Laat jullie verwennen
Als man is het voor mijn zeer gemakkelijk om klaar te komen, alleen of met een ander persoon. Waar het echte plezier zit, is iemand anders doen klaarkomen. Ik ben op zoek naar een dame die verwend wil worden. Iemand die eerst eens uitgebreid gemasseerd wilt worden - om zo het ijs te breken - om daarna uitvoerig gelikt en gekust te worden op het meest intiemste plekje. Voor de duidelijkheid: ja, ik kan echt wel masseren. Meer is ook mogelijk, maar zeker niet verplicht. Vooral het oraal verwennen van een dame is voor mij belangrijk, aangezien mijn ex daar geen fan van was en dat heb ik echt gemist. Zelf ben ik slank gebouwd, hoger opgeleid, niet-roker en heb een verzorgd voorkomen. Zaken zoals leeftijd en gewicht zijn voor mij niet echt van belang, zolang je ook een verzorgd voorkomen hebt en een gezond libido. Hygiëne en discretie worden, vanzelfsprekend, geboden en gevraagd. Koppels mogen ook reageren om samen de vrouw te verwennen (en ik ben niet vies van een verdwaalde hand).  

Laat jullie verwennen
BaJa 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Bull zoekt cuckold koppel
Ervaren, groot geschapen bull zoekt cuckold koppel waar de cuckoldress centraal staat.  De cuck is onderdanig aan ons en leeft voor het genot van zijn hotwife.  Liefst een koppel om iets kinky mee op te bouwen in wederzijds respect en discretie.  Ik ben een hoogopgeleide, 40-jarige slanke man, wat dominant doch respectvol.  Uiteraard staat hygiëne voorop en verwacht van jullie hetzelfde.  Reageren met contactnummer omdat ik geen goesting heb in eindeloos mailen.  

Bull zoekt cuckold koppel
joe 61 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Oudere xl ondernemer voor heel hoerig/kinky ingesteld klassekoppel
Betrouwbare correcte oudere ondernemer 185cm, 80 kg, 19-6cm intiem geschoren zou graag in contact komen met een klasse koppel. Geen marginale dates maar klasse. Type vrouw, klasse dame op straat, sletje in bed. Sexy lingerie, jarretels, nylons en high heels zijn zeker pluspunten. Weinig of geen taboes hier, hoe geiler hoe liever, Dame die graag diep en hard afgeneukt word. Veel ervaring in cuckolding daar ik enkele jaren met cuckoldkoppel vaste bull was dus die mogen zeker ook reageren. Kan niet ontvangen maar mij wel verplaatsen. Zoek wel op regelmatige basis indien mogelijk. Fakers, fantasten, fotojagers, of zeveraars die commentaar komen geven, gelieve niet te reageren.  

Oudere xl ondernemer voor heel hoerig/kinky ingesteld klassekoppel
Ikke 60 jaar Antwerpen - Turnhout
Lekker mollig!!!
Ben man verzorgd type en zoek een koppel dat lekker mollig is...leeftijd en uiterlijk maakt niet zoveel uit en 60+ mag ook reageren. Ik kan zelf ontvangen maar mij ook vlot verplaatsen  
Student 21 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jonge student vanavond..
Hey! Ik ben vanavond nog op zoek naar een leuk koppeltje. Ik zit midden in de examens en zou graag vanavond wat willen ontspannen. Zelf ben ik een jonge sportieve twintiger. Ik heb nog niet zoveel ervaring en zou daarom graag wat willen experimenteren. Ik ben heel open minded en hou ook wel van wat spannends. Ik ben wel hetero, dus doe enkel contact met de vrouw. Leeftijd of uiterlijk zijn minder belangrijk, zolang er maar een leuke klik is van beide kanten. Discretie, hygiëne en respect zijn vanzelfsprekend. Bij interesse graag reageren met een foto en wie weet tot snel!  

Jonge student vanavond..
Johan 45 jaar Antwerpen - Arendonk
Zoek een vrouw voor een gangbang
Heb vroeger vaak gangbangs geregeld voor een vrouw. Ik merk dat ik die kick mis. Welke vrouw getrouwd of single wilt al heel langs eens een gangbang mee maken. Maar om de ene of andere durfde je dat nooit. Ik wil alles regelen voor je. Regel een locatie. Ik regel mannen die ik zoek via een adv en we samen uitkiezen. En tijdens de gangbang kijk ik toe of alles veilig verloopt zodat je rustig kan genieten zonder je zorgen te maken of alles goed verloopt zodat je heerlijk kan genieten. Welke vrouw durft deze stap zetten. Ook als je dit stiekem wilt doen zonder dat je man dit weet mag je reageren. Eerlijk gezegd vind ik dat nog opwindender. Je geheim is veilig bij me. Ben zelf ook geen single man dus discretie is geboden. Wie is real. Leeftijd en afstand spelen geen rol. Bij klik kunnen we vaker dingen doen. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze vrouw tussen alle fakers in hier  
Ikke 60 jaar Antwerpen - Turnhout
Lekker mollig!!!
Ben man verzorgd type en zoek een koppel dat lekker mollig is...leeftijd en uiterlijk maakt niet zoveel uit en 60+ mag ook reageren. Ik kan zelf ontvangen maar mij ook vlot verplaatsen.  
IDFR 35 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Doeners gezocht. Trio, Wifesharing, Cuckolding ...
Koppel gezocht (of vrouw) om vandaag nog te daten, het weekend geil afsluiten. (Of andere dag) Ben 35, 1m86, normaal sportief, bruin haar en ogen, verzorgde BAARD, paar tattoos, goed voorzien, niveau en discreet. Welk koppel durft echt? Graag reageren MET foto. Tot straks? Xx  

Doeners gezocht. Trio, Wifesharing, Cuckolding ...
  1   2   3   4   5   6   7