Zoeken naar bart jullie

Uw zoekactie voor bart jullie leverde 28 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

bart 46 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
op zoek naar koppel
Ik kom hier eens zien naar een koppel voor een leuke en spannende date. Ik kan jullie ontvangen met een glaasje erbij en dan als het ijs wat is gebroken eventueel verder gaan. Ik sta open voor trio of ook als ik jullie mag bekijken en of ik je vrouwtje verwen en jij toekijkt. Uiteraard is dit heel discreet. Ik ben een zeer verzorgde man m82 76kg geen bbs en intiem geschoren. Als jullie er zin in hebben stuur gerust een mailtje mat wat info over jullie.  
Bart 34 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Bi-bottom zoekt koppel
35j, normaal uitzicht en normaal gebouwd zoekt koppel, leeftijd tot max 50j, om zowel man als vrouw te plezieren. Ik kom bij jullie onder de lKens het oraal voorspel voorzien voor zowel man als vrouw, doe aan fucklicking, ontvang zelf graag anaal, pijp graag en ben graag de extra mond en komt. Ik ruim graag ook jouw creampie op. Veel mogelijk  
Bart 39 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Voor vanavond
Hallo, Vanavond vrij voor koppel. Wie wil er een extra man bij straks? Straks afspreken en zien wat er van komt! Ik hoor het graag! Vanaf 20u. 1m80 75kg 40yr hygiëne en discretie geboden. Graag snel contact via Whatsapp of skype na eerste bericht hier. Tot straks?  

Voor vanavond
Bart 39 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Morgenavond vrijdag
Hallo, Zouden jullie het leuk vinden om bekeken te worden door een discrete slanke sportieve man? Willen jullie liever een stapje verder en zou ze het lekker vinden om 2 handen extra te voelen? Laat dan zeker iets weten! Andere voorstellen zeker welkom ;) Ik kan makkelijk verplaatsen en verzeker jullie discretie, hygiëne en niveau!  

Morgenavond vrijdag
Bart 43 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Dit weekend
Hallo, Zouden jullie het leuk vinden om bekeken te worden door een discrete slanke sportieve man? Willen jullie liever een stapje verder en zou ze het lekker vinden om 2 handen extra te voelen? Laat dan zeker iets weten! Ik kan makkelijk verplaatsen en verzeker jullie discretie, hygiëne en niveau! Tot binnenkort?  

Dit weekend
12 dagen
bart 44 jaar West-Vlaanderen - Koekelare
gezocht koppel
ik simpele man zoek koppel voor sex  
Bart 48 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Cuckold koppel
Ik zoek een deftig cuckoldkoppel. Ben hetero bull en kom ofwel de vrouw erotisch masseren terwijl de man kijkt of met haar vrijt. Enkel serieuze reacties, ik ben geen fake. Ofwel bij jullie of op locatie overdag en s avonds. Ik kijk uit naar jullie voorstel?  

Cuckold koppel
Bart 37 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Het bestaat
Ik zoek een koppel/vrouw cugar of polyamoureus. Zelf ben ik een bewuste singel die los en vrij door het leven gaat. Wat mij nu wel wat stoort zijn de eenmalige afspraakjes. T’was leuk en fantastisch geslaagde avond. Dat begint mij minder te boeien en wil wat meer. Iets vast als minnaar of deel van het geheel. Ik weet dat het bestaat. Het is mij bijna al twee keer gelukt om samen met een koppel te zijn(menage a trois). Niet dat ik dat specifiek wil. Gewoon wat meer persoonlijk met vriendschappelijke hechting. Ik ben een open boek, een eerlijk en uitgesproken persoon. Ik zoek slanke open minded mensen  

Het bestaat
Bart 45 jaar Limburg - Overpelt
Samen relaxen in de jacuzzi
Welke koppel heeft er zin om vanavond te komen relaxen in de jacuzzi in de tuin. Alles kan, niets moet.  

Samen relaxen in de jacuzzi
16 dagen
Bart 51 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Welke man laat zijn vrouw genieten?
Welke man geniet ervan om zijn vrouw tezien genieten met andere man.Haar een heerlijke massage geven terwijl je toe kijkt alle delen van lichaam onder handen nemen om dan over tegaan naar hoogte punt. Alles gebeurt op ee´ vrouwvriendelijke manier geen platvoetse toestanden. Graag koppel om regelmatig mee te kunnen afspreken en die hun afspraken nakomen. Deze spontane man bied zich graag en en wie weet op een mooi avontuur. Graag antw met woordje uitleg over jullie en foto is altijd welkom. Wie weet tot gauw.  
  1   2   3