Zoeken naar heellang

Uw zoekactie voor heellang leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mathieu 28 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Verzorgde XL 23cm zoekt…
Goeiemiddag, ik ben een verzorgde deftige man die redelijk goed voorzien is.. 23cm, voor diegene die daar wel interesse in hebben wees niet bang om mij een berichtje te sturen ;) Ik houd ervan om dames te verwennen, klinkt cliché maar in de eerste plaats houd ik ervan om je zo veel mogelijk te doen klaarkomen. Ik sta open voor jongere en oudere vrouwen! Ook wel een apart verlangen om seks te hebben met een ebony of asian.. ook zwanger lijkt me heel geil. Al kan dit dan ook gewoon puur voor genot van de vrouw zijn ; eens een massage krijgen of gebeft worden… (oh ja, en heb je een man.. geen probleem.. discretie is echt 100% gevraagd en ook gegeven) Je kan me sturen op snap mathieu23d Of reageer gerust via hier… diegene met foto hebben uiteraard voorkeur. Hopelijk tot snel? Groetjes Xx  

Verzorgde XL 23cm zoekt…
Kevin 30 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Zeer openminded man van 29 zoekt een leuke date
Hey Ik ben Kevin , Een leuke vlotte man van Erpe-mere ,29 jaar oud. Ik kan vlot verplaatsen . Ik sta open voor zowat elk voorstel van jullie! Ik ben normaal gebouwd en full bi. mij aftrekken terwijl jullie kijken , de man pijpen terwijl vrouw kijkt, jullie slaafje zijn, quattro, haar heel lang diep beffen, fetisjes,.... En nog zoveel meer! stuur gerust jullie fantasie of voorstel door. Ook een zeer specifiekl mag zeker. Ik heb veel leuke fetisj , gaande van een voetfetisj tot sm, maar ook bekeken worden tot bekijken. Alles kan en mag niets moet? Zowel eenmalig als vast is welkom!  
raf 47 jaar Antwerpen - Retie
Niet rokers koppeltje
Hoi slank niet rokers koppeltje gezocht leeftijd niet van belang wel beide lichtjes bi zijn , ikzelf bi hetero , heb wel een fwb vriendin maar kan zelden komen en mag iemand of een koepeltje bijzoeken van haar. ik kan ontvangen of verplaatsen in de buurt van retie , enkel na 19h op avonden in de week. ikzelf 195m xl besneden en gesteriliseerd. Goede uithouding en geef heel graag oraal bij beide. Kan eventueel jullie om beurt nemen ,of enkel de vrouw verwennen kan ook. Mailtje goed door sturen later eventueel via whats ap verder af te spreken.  
Dimi 35 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Hetero 35 zoekt koppel voor vrijdagavond of zaterdagavond
Hey, Ik ben een 35 jarige heel sportieve man die op zoek is naar een leuk koppel. Ikzelf ben hetero maar ik vind het fijn een vrouw te verwennen voor de ogen van de man of de vrouw met 2 verwennen kan natuurlijk ook. Veel is mogelijk zonder extremen. Wie kan morgenavond of zaterdagavond? Groetjes en tot snel.  

Hetero 35 zoekt koppel voor vrijdagavond of zaterdagavond
Steven 47 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Trio
Welk koppel vindt het opwindend om samen mijn 1e trio ervaring te beleven? Ik ben 1.82m,85kg,heel verzorgd uiterlijk en hygiëne,intiem glad en overal getrimd,vriendelijk en niet-roker. Verder heel correct,voor veel vinden,weinig taboes en in voor experimenteren. Ben niet bi en ook niet bi-schierig.Voorkeur voor koppel waar de vrouw tussen 55j en 70j is. Foto te verkrijgen bij reactie.  
Maagd 29 jaar Antwerpen - Balen
Maagd zoekt leuk voorstel
Jammer genoeg ben ik nog maagd. Ik heb een normale lichaamsbouw (1m90, 75 kg) en toch echt wel eens zin om hier verandering in te brengen. In het dagdagelijkse leven wordt ik omschreven als een "good guy", iemand die altijd voor iedereen klaar staat en die zich altijd zal smijten. Alleen wat de vrouwen betreffen, ben ik altijd wat te braaf geweest. Anyway, ik zou er graag eens werk van maken toch wat ervaring op te doen dus hier heb ik jullie hulp voor nodig. Ik ben op zoek naar een vrouw of koppel dat wel wat weet aan te vangen met een maagd. Ik sta voor heel veel open, maar niet voor contact met mannen.  
Stoute fantasie 56 jaar Limburg - HASSELT
Stoute fantasie
Fantaseer jij ook over verleiding van jouw dame, liefst met haar medeweten, of toch alleszins open staan voor wat meer? Wil jij als man je vrouw zien (meedoen kan ook)verleiden, heel secuur en spannend? Ik zoek een tof koppel om jullie stoute dromen (en de mijne) waar te maken. Als ervaren masseur met een echte praktijk wil ik jullie graag ontmoeten. Verblijf aan zee tussen 11 en 18 mei. Op voorhand samen met de man werk ik een scenario uit hoe wij dit aanpakken. Van softe verleidingsmassage met intieme aanrakingen tot wat meer pit en zelfs iets meer kinky, soft bondage....kan allemaal. Niets moet, veel kan maar altijd in overleg. Soft bi kan ook geďntegreerd worden. Kernwoorden: respect, geen financiële bedoelingen, hygiëne, discretie en nakomen van afspraken. MAILS MET VOLDOENDE CONCRETE INFO; WIE, WAT, WOONPLAATS, KRIJGEN ANTWOORD!  
Mitch 44 jaar Antwerpen - Arendonk
Dames ik zoek niks. Lees even de adv aub
Zijn er vrouwen die fantaseren over vreemdgaan. Maar het niet durven. Maar die wel over hún verlangen willen mailen. Want het wind je op. Elke keer denk je ik waag de stap maar om de ene of andere reden durf je niet. Dan kan erover mailen met iemand die je niet kent heel bevrijdend zijn. Of heb je fantasies waar je van denkt die zijn heftig en je kan er met niemand over praten. Of heb je bepaalde taboe fantasies die je verdringt maar steeds terug komen. Mail me dan. Ik word opgewonden van de verhalen en voor jou kan het een uitlaatklep zijn. Wie durft te mailen. Wie vertelt eerlijk hun verlangen en stuurt geen onzin verhaal. Ik hoop op leuke gesprekken. Welke vrouw durft te reageren. Ik zoek geen date en je geheim is veilig bij me  
golden slut 18 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Slut needs time of its life
Hey iedereen, ik ben de beste slut hier. Ik Ben een 18 jarige jongen. Ik wil de gekste , beste, extreemste , moeilijkste fantasien waar laten Komen. Ik Ben altijd horny en zin Om gedomineerd te Worden. Maar heel erg gedomineerd. Ik Ben een bottem en word graag gebruikt en misbruikt. Ik doe alles en letterlijk alles . Jij zegt wat we gaan doen en ik Ga akkoord. Een lijst van wat ik graag doe. Anal, dubble anal, extreme, gonzo, bdsm, fisting , do, deep-throat, puking , piss, bukkake, swallowing, Alles eigenlijk. Wat je maar wilt met me doen. Als je andere iedeen of gekke plannen hebt vermeld dat ook of e'en stappenplan wat je met me of samen gaan doen Ik hoop van jullie te horen . Groep of meerdere mag ook beachrikg gwn wat je met me wilt doen. Golden slut out. Cadeautjes of iets van geld geven mag altijd maar hoeft absoluut niet.  
sportief 55 jaar Limburg - HASSELT
zoek een tof stel
deze mid 50-er met slank verzorgd voorkomen zoekt een tof stel in de leeftijd van 30 tem 65, zelf heb ik heel weinig taboes en sta voor veel open, respect en safe zijn een absolute must. bij interesse graag een woordje uitleg of foto.  

zoek een tof stel
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10