Zoeken naar iemand die hier ook van houdt

Uw zoekactie voor iemand die hier ook van houdt leverde 25 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

12 dagen
Fun 38 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Ongeremd en spermageil koppel gezocht
Hallo, ik zoek een spermageil en kinky koppeltje dat van ongeremde seks houdt en wil afspreken voor trio mmv of mvm. Veel kan bij de juiste klik. Liefst condoomloos en ongeremd genieten van elkaar, mits onderling overleg eerst natuurlijk. Ik kan verplaatsen. Graag eerlijk, discreet en to the point aub. Dit is puur voor het plezier en voor de lust. Bij wederzijdse klik kan er veel. Welk koppeltje ziet dit zitten of heeft zelf een geil voorstel?  
14 dagen
Loyale huisvrien 57 jaar Antwerpen - Kontich
Loyale huisvriend
Hey , zijn jullie dat koppeltje tussen 45j en 65j dat jullie (sex)leven wat meer kleur wilt geven en vinden jullie vriendschap ook belangrijk ? Willen jullie ook regelmatig afspreken en zich houden aan 1 vast contact , dan hebben we al veel gemeen ! Zelf ben ik een vlotte,hetero man van 50+ met al wel wat ervaring, ben ook sportief ,discreet, gezond,verzorgd, goed voorzien, niet roker . Een koppel waarvan de man niet meer kan presteren in bed , of een koppel waarvan hij cuckoldgevoelens heeft , of een koppel waarvan hij graag toekijkt of een stel dat houdt van erotiek met 3 zijn zeer welkom. De dame is liefst slank,normaal of licht mollig gebouwd . Reacties graag met wat uitleg over jullie , van waar jullie zijn , jullie wensen en/of verwachtingen en vergezeld van minstens een foto van de dame =antwoord verzekerd .  
BBC 33 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
BBC fun
BBC hier van Gent Zoek mooi dames die bijna houdt van alles Respect behandeling en vrouwvriendelijk Berichtjes zonder foto en whatsapp nummer wordt niet antwoord op BBC  

BBC fun
Milf lover 42 jaar Limburg - HASSELT
Cuckolding style?
Hey. Ik ben een goeduitziende hetero man van 42j,slank sportief postuur, ben goed voorzien met een goede uithoudingsvermogen en kan meerdere keren klaarkomen. Een zeer hoog libido. Ben spontaan,respectvol,hygiënisch en netjes verzorgd (intiem geschoren). Ik zoek een leuke verzorgde dame(milf)van een koppel die graag geniet van een derde man en houdt van lekkere seks. Ik neuk je lekker voor de ogen van je man. Eerst rustig opbouwen door je te teasen met mijn handen over jou hele lichaam daarna rustig met mijn vingers,tong tussen jou benen waar ik jou kutje lekker beft terwijl jij met je handen mijn harde paal vasthoudt en daarna mij lekker pijpt. Daarna laat ik je lekker genieten in allerlei standjes. Wie deze advertentie ziet zitten mag altijd reageren. Ik heb enige ervaring hierin en heb geen drempelvrees. Ik kijk uit naar de serieuze reacties. Xxx  

Cuckolding style?
17 dagen
Philip 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jonge boy wil betast worden
Deze jonge man houdt er van om betast te worden over zijn hele lichaam. Van kop tot teen. Van piemel tot kont. Je mag me aftrekken, pijpen of mijn maagdelijk kontje vingeren. Ik blijf passief liggen terwijl jij proeft van mij. 37, 1m70, 95kg, 12cm en overal behaard. Ik kan niet ontvangen.  
17 dagen
Loyalehuisvriend 57 jaar Antwerpen - Lier
Loyale huisvriend
Graag wil ik een tof koppel ( tussen 45 en 65) leren kennen dat eveneens een vaste vriendschap wilt opbouwen waarbij de dame centraal staat. Een koppel waarvan de man graag toekijkt,of zelf niet meer kan presteren ,of cuckoldgevoelens heeft is zeer welkom. Uiteraard geldt dit ook voor een koppel dat gewoon houdt van trio . Zelf ben ik 50+, ervaren ,discreet , sportief, goed voorzien,gesterriliseerd,hetero en loyaal aan 1 koppel . Ik zoek geen wisselaars maar wel een koppel dat het echt meent en waar de dame nood heeft aan een loyale vaste huisvriend. Reacties graag vergezeld van wat uitleg over jullie ( wensen,leeftijd,regio,ed ) en graag eveneens een foto van de dame . Regelmatig afspreken is zeer wenselijk. Door mijn eerdere ervaring met een tof koppel heb ik enkele leuke spannende scenario’s in gedachte om te delen met het juiste koppeltje.  
18 dagen
Loyalehuisvriend 57 jaar Antwerpen - Lier
Loyale huisvriend
Tof dat jullie dit lezen , ik ben nmlk op zoek naar 1 (!) vast koppel voor een langdurige vriendschap. Zelf ben ik een vlotte,aangename man , 50+ , hetero, ervaren,discreet,loyaal aan 1 koppel ,sportief , gesterriliseerd, goed voorzien, ruime fantasie, niet roker, gezond en zoek een koppel dat vriendschap ook belangrijk vindt en waarbij de dame centraal staat . Graag een koppel tussen 45 en 65 . Een koppel waarvan de man graag toekijkt of waarvan hij zelf moeilijk kan presteren of waar hij cuckoldgevoelens heeft is meer dan welkom . Uiteraard is een koppel dat houdt van triosex met eenzelfde extra man ook super welkom . Het is de bedoeling om zeer regelmatig af te spreken zodat we een mooie vriendschap kunnen opbouwen. Reacties graag met wat uitleg over jullie en jullie wensen/verwachtingen en minstens een foto van de dame . Hopelijk tot snel …..  
mitch 51 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
intens genieten met drie
Hey, ik ben een normaal gebouwde man van 1,75m met groene ogen, sportief, 49 jaar jong en single. Ben op zoek naar een tof en aangenaam koppel (leeftijd tot …) waarbij de man het fijn vindt dat mevrouw verwend wordt, al dan niet samen met hem of onder zijn toeziend oog. Ben absoluut geen macho maar eerder het type dat ervan houdt om een vrouw te laten en te zien genieten. Respect en discretie draag ik hoog in het vaandel en verwacht dit ook van jullie. Vaste huisvriend mogelijk. Kan me altijd vrij maken en verplaats mij in gans Belgiê, ontvangen kan ook . Jouw interesse gewekt of wens jezelf een leuk voorstel te doen? Dan zie ik deze graag in mijn mailbox ...  

intens genieten met drie
Dominant 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
De teugels even loslaten...
Ben je ook op zoek naar die pure intense lust en passie? De teasing enorm intens samen te beleven, waarbij je de teugels even kan loslaten en u volledig laat verwennen tot in de puntjes door deze sportieve en goedlachse man? Samen elk stukje van uw lichaam al strelend en rustig ontdekken.. zo wil ik u even van de wereld krijgen, puur verlangend naar meer.. om uzelf vervolgens volledig over te geven aan mijn opbouwend kantje die graag zacht en stevig afwisselt.. maar evengoed houdt van een intense kus.. respect en discretie is geboden uiteraard.  

De teugels even loslaten...
23 dagen
ikdoenikskenie 71 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ikdoenikskenie
Wil 'm er graag live en diep in zien gaan. Verder liefst niks. Ben nette vrijgezel en houdt afstand.  
  1   2   3