Zoeken naar ik sta

Uw zoekactie voor ik sta leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Dirk 65 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Je wil rustig en zonder gêne een mannelijk geslachtsdeel verkennen?
Je wil rustig en zonder gêne een mannelijk geslachtsdeel verkennen? De ballen bekijken, betasten, heen en weer bewegen, kneden terwijl ik voor je sta? Of terwijl ik voorover buig en jij van achter kijkt? Je wil rustig voelen hoe mijn lul in de balzak vastzit? Hoe de zwelling binnenin verder loopt onder de balzak en tussen de benen tot de bilspleet en aars? Slap? Wat stijver? Helemaal stijf? Je verkent hoe het velletje boven aan rond de eikel spant? Of te trekt het velletje wat weg en betast de eikel? Je wil mijn lul heviger opwinden? edgen? Laten spuiten? Of je wil heel mijn lichaam zonder gêne bekijken en verkennen? Kijken hoe alles zwiert terwijl ik beweeg? Bij mij kan je goed werkend geslachtorgaan en lichaam verkennen van man, 60+. ¨Bij klik kan eventueel ook likken en zuigen of pijpen of penetratie (niet anaal) Of je wil dat ik sommige dingen hiervan bij jou of jullie doe? Ik kom bij jou of jullie, vooral driehoek Brussel, Mechelen, Leuven, maar ook verder.  
Brent 27 jaar West-Vlaanderen - Tielt
Cuckold koppel/one night fun
Hey ik ben opzoek naar een koppel voor wat cuckold fun, ik ben hetero maar sissy's en ts winden mij ook al helemaal op vandaar sta ik wel open voor een cuckold ervaring ;) of een trio waarbij we allen zoveel aa´ hebben voor een one night en als de vibe goed zit mag het voor mij zelfs meer ;) Discreet ontmoeten, respectvol omgaan met elkaar, geen alles dater vandaar max leeftijd 35j regio max 30 km Ik stuur je een foto na reactie Info over mezelf: sportief gebouwd, 1m78 geen tats of baard..intresse? Letm know  
frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Zoek geile TS/TV
Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ? Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Zoek geile TS/TV
frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie heeft zin ?
Ik verwen graag koppels. Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ? Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Wie heeft zin ?
Frank 57 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Trio , cuckold? Ik kan ook overdag ontvangen.
Hallo, ik ben verzorgde, potente en intiem kaal geschoren man, sta voor veel open. Een man (57) die ervan geniet een vrouw te verwennen wanneer de man toekijkt. Of omgekeerd wanneer de vrouw toekijkt! De manier waarop kunnen we samen bepalen. OOK samen elkaar ontdekken zou fijn zijn. Ben een gezonde levensgenieter met ruime interesses. Trio, kinky en cuckold, bi mag ook. Massage geven behoort tot de mogelijkheid, zolang alles discreet en eerlijk verloopt is veel bespreekbaar! Zoek mensen die beiden voor een (nieuw) avontuur te vinden zijn. Ontvang en verplaats na duidelijke afspraak, kan ook overdag indien gewenst. GEEN fin. bedoelingen aub. Mijn tel.nr krijgt u na reactie (uw foto geeft mij een al een idee...) Graag een reactie met leeftijd , wensen en /of fantasie. NIET enkel met telefoon nr.  
thomas 31 jaar Limburg - Bocholt
leuke tijd vandaag of
Hoihoi, Spontane man zoekt leuke tijd. kan vanalles zijn en sta voor veel open. Vandaag veel tijd en mogelijkheden om af te spreken, maar stuur ook als je een ander moment beter ziet uitkomen. Ben lekker op ontdekkingstocht dus sta voor veel open, maar natuurlijk alles proper en met respect. Stuur me een berichtje met foto en een deftige uitleg en je krijgt zeker eentje terug. Het zou fijn zijn als het een beetje in de regio is. :) Op liefde/plezier staat geen leeftijd, huidsleur of gewicht xx hopelijk tot snel  

leuke tijd vandaag of
Johan 45 jaar Antwerpen - Arendonk
Welke vrouw wilt eens een gangbang
Ik zoek al en tijdje en pff wat heb ik de afgelopen maanden veel fakers en veel gestoorden mee gemaakt. Maar vandaag is me verjaardag en wie weet brengt dat geluk. Welke vrouw wilt al heel lang eens een gangbang mee maken maar om de ene of andere reden durfde je dat nooit. Ik begrijp dat goed want je weet nooit als vrouw waar je terecht komt en met wat voor mannen je te maken krijgt. Ik regel alles voor je Ik regel een locatie. Na een real kennismakingsgesprek zet ik een adv en kiezen we daaruit samen de mannen uit. En tijdens de gangbang sta ik in voor je veiligheid. Zodat jij zorgeloos kan genieten. Welke vrouw ziet dit zitten. Reageer dan. Single of getrouwd maakt niet uit. Ook als je dit stiekem wilt doen is je geheim veilig bij me. Want vaak kan iets stiekems veel spannender zijn. Ook ik ben geen single dus ben heel discreet. Wie is real en wie durft de stap te zetten. Leeftijd en afstand spelen geen rol. Ik kijk serieus uit naar die ene vrouw die wel serieus is  
lucas 20 jaar Oost-Vlaanderen - Denderleeuw
Student opzoek
Hallo daar! Leuk dat je even de tijd neemt om mijn profiel te lezen. Laat me mezelf voorstellen: ik ben een avontuurlijke en sportieve man van 22 jaar, 180 cm lang en 65 kg, met een slanke en atletische bouw. Ik ben altijd in voor nieuwe uitdagingen. Met een goed uithoudingsvermogen en de mogelijkheid om me overal te verplaatsen, ben ik flexibel en altijd in voor leuke momenten. Ik ben op zoek naar dat leuke en spannende, en sta open voor het ontmoeten van een koppel of een vrouw die dezelfde passie voor avontuur deelt. Laten we er samen iets bijzonders van maken!  
Sam 51 jaar West-Vlaanderen - Pittem
Leuk koppel gezocht!
Goedemiddag, Ik ben een (jonge)man van 51 jaar! 1,91 lang, 92kg. Netjes, verzorgd, intiem geschoren, hygiënisch en hoger opgeleid. Ik had graag een leuk koppel tegengekomen om geile dingen mee te beleven! Let wel ik ben hetero. Als "de klik" er is hoeft onze ontmoeting ook niet bij één keer te blijven. Ik sta voor veel dingen open en heb de nodige ervaring, althans een ontmoeting met een koppel al enige tijd geleden is. Heb weer zin in die opwinding in zien en gezien worden! Uiteraard is respect en discretie bij mij zeer belangrijk! Wil je meer weten laat dan zeker iets horen!  
S.. 33 jaar Limburg - HASSELT
Man zoekt leuk koppel voor spannende date..
Hallo. Ik ben op zoek naar een leuk, knap en stijlvol koppel dat graag een extra man wilt. Ik sta open voor zowel eenmalig als meermaals (huisvriend?) zolang er maar een goede klik is. Ikzelf ben een 33-jarige man, 1m84, atletische/gespierde lichaamsbouw, goodlooking, opgeleid, verzorgd en discreet. Het koppel dat ik zoek is spontaan, gezellig, verzorgd, slank en stijlvol. Reacties met foto en korte beschrijving van wat jullie zoeken. Jullie krijgen dan altijd een mail, met foto, terug. Groetjes  

Man zoekt leuk koppel voor spannende date..
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10