Zoeken naar jou verwennen

Uw zoekactie voor jou verwennen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Patrick 41 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Huisvriend zoekt koppel.
Ik zoek een leuke koppel om vrouw regelematig te verwennen. een huisvriend zijn van het koppel, man is vaak afwezig voor het werk of door omstandigheden kan hij geen aandacht geven of vrouw verwennen. Geen trio, Regelmatig afspreken, gezellig met elkaar tijd doorbrengen, eventueel ook overnachten. Ik kan mij gemakkelijkk verplaatsen, afstand is geen probleem. Ik ben een open minded man van 1m77 groot, slank, kort zwart haar en bruine ogen.  
gisteren
Frank 57 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Trio? Samen genieten? Ik ontvang ook overdag. Sauna / massage kan.
Hallo, ik ben verzorgde,niet magere potente en intiem kaal geschoren man, sta voor veel open. Een man (57) die ervan geniet een vrouw te verwennen wanneer de man toekijkt. Of omgekeerd wanneer de vrouw toekijkt! De manier waarop kunnen we samen bepalen. OOK samen elkaar ontdekken zou fijn zijn. Ben een gezonde levensgenieter met ruime interesses. Trio, kinky en cuckold, bi mag ook. Alle leeftijden welkom. Sauna-massage geven behoort tot de mogelijkheid, zolang alles discreet en eerlijk verloopt is veel bespreekbaar! Zoek mensen die beiden voor een (nieuw) avontuur te vinden zijn. Ontvang en verplaats na duidelijke afspraak, kan ook overdag indien gewenst. GEEN fin. bedoelingen aub. Mijn tel.nr krijgt u na reactie (uw foto (hoeft niet herkenbaar)geeft mij een al een idee...) Graag een reactie met leeftijd , wensen en /of fantasie. NIET enkel met telefoon nr.  
gisteren
Africanboy35 35 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Opzoek naar iets geils
ijn er meiden of vrouwen die lang willen verwennen door een grote Afrikaanse jongen mijn stats is 1.90/110kg.13cm leeftijd en uiterlijk speelt geen rol ik kan beffen vingeren kussen zoenen en neuken is alle standjes en ik kan tot in de hele nacht ontvangen hopelijk tot straks  
gisteren
Xavier 46 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Leuk koppel gezocht voor trio
Verzorgde zeer discrete man zoekt terug een leuk en spontaan koppel om mij te betrekken in een trio. Heb bi ervaring indien nodig. Niks extreems gewoon met zijn drietjes mekaar verwennen op een respectvolle manier en met de nodige afspraken. Cuckold kan ook. In t verleden dit paar keer gedaan en smaakt naar meer. Lieft regio Brugge - kust. Hygiëne / discretie / en zin om te genieten en laten genieten.  
Turkse Man 44 jaar Antwerpen - Antwerpen
Elkaars heerlijk verwennen
Hallo dames en koppels Ben een jonge man van 44 jaar die er veel jonger uitzien 1,73l 75kg 15x5cm geschoren besneden niet roker zeer hygiënisch lange uithoudingsvermogen hou van een lange voorspel en massage hoor tot de mogelijkheden heb ervaring met koppels als trio of cuckold en kom mijn afspraken zeker na Verplaatsen is absoluut geen probleem Ben van Turkse afkomst geboren en geschoold in Antwerpen en werk met ploegen mijn weekends zijn vooral in de week overdag of savonds Zeer geile xxxjes  

Elkaars heerlijk verwennen
Thx 35 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
De teugels even loslaten...
Ben je ook op zoek naar die pure intense lust en passie? De teasing enorm intens samen te beleven, waarbij je de teugels even kan loslaten en u volledig laat verwennen tot in de puntjes door deze sportieve en goedlachse man? Samen elk stukje van uw lichaam al strelend en rustig ontdekken.. zo wil ik u even van de wereld krijgen, puur verlangend naar meer.. om uzelf vervolgens volledig over te geven aan mijn opbouwend kantje die graag zacht en stevig afwisselt.. maar evengoed houdt van een intense kus.. respect en discretie is geboden uiteraard.  

De teugels even loslaten...
Haar minnaar 55 jaar Limburg - HASSELT
Cuckold koppel
Hey zijn jullie een echt cuckold koppel waar het vrouwtje zich graag all the way met creampie laat verwennen door een vreemde man van Belgische origine en waar de cuck enkel mag toekijken of opdrachten moet uitvoeren? Ik ben zeker bereid om haar dat plezier te gunnen en haar man ondergeschikt te laten zijn en te laten toekijken hou haar kutje mijn zaad absorbeert. Ik zoek enkel vrouwen/koppels die hier voor open staan en indien niet jullie ding scrol rustig verder. Ik ben discreet en hygiënisch en dus ook steeds intiem geschoren, wat ik zelf dan ook zoek. Leeftijd is niet van belang zolang ze maar erg geil is (liefs geen Rubens types). Ik kan vlot verplaatsen tot ongeveer 75km en niet in een LEZ dus indien jullie kunnen ontvangen zou top zijn, op kamer afspreken kan ook. Bij interesse of vragen laat je maar van je horen. Tot snel? Geen interesse in onnozelaars en hun belachelijke opmerkingen, is dit niet uw ding scrol dan rustig verder.  
Frank 27 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Trio, voyeurisme, kijken naar...ik kan ook overdag ontvangen.
Hallo, ik ben verzorgde, potente en intiem kaal geschoren man, sta voor veel open. Een man (57) die ervan geniet een vrouw te verwennen wanneer de man toekijkt. Of omgekeerd wanneer de vrouw toekijkt! De manier waarop kunnen we samen bepalen. OOK samen elkaar ontdekken zou fijn zijn. Ben een gezonde levensgenieter met ruime interesses. Trio, kinky en cuckold, bi mag ook. Massage geven behoort tot de mogelijkheid, zolang alles discreet en eerlijk verloopt is veel bespreekbaar! Zoek mensen die beiden voor een (nieuw) avontuur te vinden zijn. Ontvang en verplaats na duidelijke afspraak, kan ook overdag indien gewenst. GEEN fin. bedoelingen aub. Mijn tel.nr krijgt u na reactie (uw foto geeft mij een al een idee...) Graag een reactie met leeftijd , wensen en /of fantasie. NIET enkel met telefoon nr.  

Trio, voyeurisme, kijken naar...ik kan ook overdag ontvangen.
Bart 31 jaar Limburg - HASSELT
man zoekt koppel
Dag Koppels, Ik ben een verzorgde man van 32 jaar (1m75) die op zoek is naar een koppel om beide partijen te verwennen! Alles is mogelijk van zowel mannelijke als vrouwelijk contact, massage, cuckold of misschien zelfs bdsm. Ontvangen kan ik helaas niet maar kan me uiteraard verplaatsen. Meerdere foto's zeker beschikbaar bij reacties. Groetjes!  

man zoekt koppel
Stefan 62 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Een trio. Een droom.
Inderdaad. Is al lang een droom van mij om een trio te beleven, wel met het juiste koppel. Nieuw voor mij, dus de zachte aanpak. Ik hou van lingerie, de dame verwennen. Knuffelen, strelen, teasen, likken, vrijen. Faire l'amour. Wie ben ik ? Een smalle jonge zestiger, niet-roker, kunstenaar, welopgevoed, empatisch, stijlvol, brede interesses. Jullie hebben ongeveer dezelfde "kwaliteiten" (of net niet ? ), maar alleszins niet-roker én slank. Kleine(re) borsten geen probleem, integendeel. Wat denkt u ? Let's give it a try ? Overdag kan ik eventueel ontvangen. Fakers: aub. Get a life. PS het weekend van 22-23 ben ik uitzonderlijk vrij ;-)  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10