Zoeken naar leuke

Uw zoekactie voor leuke leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Demir 47 jaar Limburg - Herk-de-Stad
Welk koppel wil
Welk koppel wil er een man extra? voor trio of cuckold. Ben normaal gebouwd, verzorgd hygiënisch en zeer vrouwvriendelijk man ik ben op zoek naar een leuke stel voor een fijne sexdate samen. ben knappe hetero besneden en intiem geschoren...ik kan verplaatsen. Veel bespreekbaar,Hebben jullie interesse dan hoor ik wel met eventuele vragen en of wensen. Groetjes  

Welk koppel wil
Masseur 38 jaar Antwerpen - Rumst
LUXE MASSAGE !!! Gratis volledig lichaam
In ben een sportief gebouwde leuke man opzoek naar klasse koppel waarvan de man zijn vrouwtje een goed wil laten verwennen . Man geeft zijn vrouw een volledige lichaamsmassage als geschenkje . Hij kijkt toe met biertje of wijntje in zijn hand . Wie heeft er een super mooie vrouw en wil haar laten verwennen !!!  

LUXE MASSAGE !!! Gratis volledig lichaam
Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Naakt samen genieten?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt samen zijn en bijv sensuele massage? Of een sliploze wandeling op een stil plekje bijv? Maar geen rare of extremen hoor en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. Gaat gewoon om een leuke gezellige naakte middag of avond zonder verplichtingen. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens dichtbij Maaseik. Ik ben een lange,, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Direct contact kan ook via Kik app (lang_en_lief heet ik daar). Deze donderdag overdag misschien al?  

Naakt samen genieten?
gisteren
Michel 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Dames lees effe de adv heb een vraagje. Ik zoek niks ?
Als je als man een adv zet krijg je nooit een reactie. En de reacties die je krijg zijn ofwel fake of grappenmakers. Reageer je als man bij een vrouw dan krijg je nooit antwoord. Dames ligt dit aan ons? Of hoe gaat het bij jullie als jullie een adv zette. ? Wat zijn jullie ervaringen. Wie wilt er eens een mail sturen zodat we erover kunnen praten via mail zonder verdere bedoelingen. Ik ben ook eens nieuwsgierig naar. Vaak zie ik adv van mannen met kinky wensen. Bestaan er ook vrouwen die kinky perverse fantasieën hebben. En zoja. Mischien durf je die nooit echt te realiseren. Maar zou je intresse hebben om via mail er eens over te praten. Welke vrouw zou eens haar kinky perverse fantasies durven vertellen. En alles wat je me verteld blijft tussen ons. Ik ben heel discreet wat je taboe ook is je mag ze mailen. Wie durft. Ik hoop op leuke dingen te lezen.  
Mike 44 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke vrouw(meesteres) maakt mijn fantasie waar
Mischien heb ik vandaag geluk de dag dat ik jarig ben. Ik heb een fantasie. Tijdje geleden moest ik door een verloren weddenschap lingerie aandoen en deze foto. Maken. Maar erna merkte ik dat ik er enorm geil van werd. En sindsdien fantaseer ik erover dat een vrouw (meesteres ) mij haar lingerie aandoet en mij. Een getrouwde hetero man eens als haar slet behandeld. Dat ik jou slet ben en je me gebruikt voor jou genot. Wil ook eens door een strapon genomen worden. Wie maakt deze fantasie waar Welke vrouw durft dit aan of lijkt dit opwindend. Een koppel dat mij wilt gebruiken voor hun sexuele lusten mag ook reageren. Wie is serieus. Heb al zoveel fake reactie gehad. Afstand speelt geen rol en leeftijden ook niet. Bij klik kan vaker. Zoek wel discreet ben geen single man. Wie o wie maakt me verjaardag perfekt met een leuke reactie  

Welke vrouw(meesteres) maakt mijn fantasie waar
gisteren
Pieter 66 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ik ben op zoek naar koppel voor heerlijke warme trio veel kan niets moet.
Hey lieve koppels hier wie staat er open voor een leuke warme trio waarbij veel kan maar niets moet.Weet ben al wat ouder maar nog met veel zin voor genot en heerlijke sex.Welk koppel hier mag jonger zijn en ouder heeft hier zin voor plezier met drie ik sta voor veel open van gewoon komen toekijken tot ja wat jullie graag willen elk voorstel is welkom.Zelf hou ik enorm van oral ik vind het zeer fijn om een vrouw lekker lang te likken en kan ook goede tantra massage geven.Alles met het volste respect voor elkaar en vrouwvriendelijk discretie en hygiëne zijn 100% geboden en verwacht.Leeftijd is dus niet belangrijk voor mij jonger die eens wil met een ouder erbij geen probleem.Wie nodigt mij uit liefst binnen regio ik ben normaal gebouwd en geschapen voor mijn leeftijd vrouw alleen kan ook he alsook twee koffievriendinnen samen vind ik ook leuk.Groeten van Pieter tot vlug.  
gisteren
SPEELKAMERAADJE 56 jaar Oost-Vlaanderen - Lede
GUN JIJ HAAR DIE SEKSUELE VRIJHEID OP EEN SPEELKAMERAADJE VOOR HAAR... ?
Hoi, Als klasse koppel hebben jullie beslist om een derde persoon toe te laten binnen jullie relatie. Als dame van dit koppel krijgt zij dan ook de seksuele vrijheid, stimulatie zelfs van haar man om samen met haar speelkameraadje leuke afspraakjes te maken, soms met drie (hetero), maar ook soms met twee, wel steeds met het volle medeweten van de man. Het zou mijn bedoeling zijn om een langdurig contact op te bouwen waarin respect voor elkaar voorop staat ! Erotiek binnen de grenzen die ieder van ons aangeeft... Ik zou graag jullie vast contact worden, zonder elkaars bezit te worden. Humor, niv, discretie zijn gevraagd en geboden ! Graag zou ik die verrijking voor jullie relatie willen worden, en NIET die bedreiging daarvoor ! Zelf ben ik een zeer verzorgde man, kort blond grijzend haar, zeer felle blauwe ogen, 1.73, 78 kg,soa vrij,gesteriliseerd,sportief ... Beroepshalve (vertegenwoordiger) kan ik me zeer flexibel vrijmaken tijdens de dag. Grtjs (Haar) Speelkameraadje x  
thomas 31 jaar Limburg - Bocholt
leuke tijd vandaag of
Hoihoi, Spontane man zoekt leuke tijd. kan vanalles zijn en sta voor veel open. Vandaag veel tijd en mogelijkheden om af te spreken, maar stuur ook als je een ander moment beter ziet uitkomen. Ben lekker op ontdekkingstocht dus sta voor veel open, maar natuurlijk alles proper en met respect. Stuur me een berichtje met foto en een deftige uitleg en je krijgt zeker eentje terug. Het zou fijn zijn als het een beetje in de regio is. :) Op liefde/plezier staat geen leeftijd, huidsleur of gewicht xx hopelijk tot snel  

leuke tijd vandaag of
Huisvriend 29 jaar West-Vlaanderen - Koekelare
Zoek koppel
Hoi een toffe rustige jongeman van 29 jaartjes hier. Graag had ik een tof koppel gevonden uit de regio om regelmatig mee af te spreken en een toffe geile avond samen te beleven..een leuke ongedwongen sfeer en elkaar opt gemak leren kennen en aftasten. een dame met mooie rondingen kan me zeker bekoren alhoewel dat zeker niet hoeft de klik is evenzeer belangrijk! Stuur me gerust een berichtje.  

Zoek koppel
lucas 20 jaar Oost-Vlaanderen - Denderleeuw
Student opzoek
Hallo daar! Leuk dat je even de tijd neemt om mijn profiel te lezen. Laat me mezelf voorstellen: ik ben een avontuurlijke en sportieve man van 22 jaar, 180 cm lang en 65 kg, met een slanke en atletische bouw. Ik ben altijd in voor nieuwe uitdagingen. Met een goed uithoudingsvermogen en de mogelijkheid om me overal te verplaatsen, ben ik flexibel en altijd in voor leuke momenten. Ik ben op zoek naar dat leuke en spannende, en sta open voor het ontmoeten van een koppel of een vrouw die dezelfde passie voor avontuur deelt. Laten we er samen iets bijzonders van maken!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10