Zoeken naar meer dan welkom

Uw zoekactie voor meer dan welkom leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ikke 48 jaar Antwerpen - Mol
Hetero of cuckold koppelke
Hey, welk hetero of cuckold koppelke heeft zin in een geil avondje? Veel kan niets moet! Hygiëne en discretie geboden en gevraagd. Liefst bare sex en op regelmatige basis. Leeftijd niet belangrijk hygiëne des te meer. Ik ben 48 single eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd.  

Hetero of cuckold koppelke
Christ 51 jaar Antwerpen - Turnhout
Waar is die stijlvolle dame...
Verzorgde man, 87kg, 183, hetero, op zoek naar leuke, klassy dame (evt van koppel)die zich graag eens laat (be)zien op parking in de auto, discrete of gewaagde locatie, natuur, bos, bij jou thuis,... Geniet je van mannelijke aandacht in je stijlvol, gewaagd, sexy outfitje, geniet je ervan te teasen ? Wordt je graag enkel bekeken, misschien aangeraakt, of meer? T is bespreekbaar naargelang je wensen. Je bepaalt zelf hoe ver je wil gaan. sex wordt niet direct verwacht. ik hou me aan afspraken. Respect, discretie en hygiene zijn vanzelfsprekend. Wie fantaseert hier ook over en wil dat graag doen? Ruime regio Turnhout  
Louis 46 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Ik lik gevulde poesjes
Ik ben een zeer specifieke fetish, dus goed lezen voor je reageert. Ik kijk graag toe in de hoek van de kamer als een koppel sex heeft, en als de man klaargekomen is in zijn partner, lik ik het poesje schoon. Niet meer, niet minder. Ik wil dus geen seks met de vrouw of de man, enkel vers gespoten sperma oplikken :-) Ik ben mooie, discrete en sportieve man van 46.  

Ik lik gevulde poesjes
ForFun 53 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Zwanger gezocht, voor massage met olie en evt meer, niet zwanger, ook ok ;-).
Hallo, ik hoop hier een zwangere dame tegen te komen. Alleen of waarbij haar partner erbij is. Is om haar te mogen verwennen en laten genieten van een heerlijke full-body massage met olie. Eventueel als jullie ervoor open staan, op het einde oraal bevredigen, heerlijk beffen dus, geen verplichting uiteraard! Jullie kiezen zelf of ikzelf volledig naakt ben om te masseren en of de dame mij zelf aanraakt, verwendt tijdens of na de massage... Geen enkele verplichtingen uiteraard, genot van de dame gaat voor, hygiene, respect en discretie uiteraard vanzelfsprekend! Verplaatsen geen probleem, over gans België. Interesse, vragen of zelf een leuk voorstel dan hoor ik het wel...;-).  
**** 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
JONGE MAN ZKT
Jonge man zoekt vrouw of koppel voor geile momenten samen. Leeftijd niet belangrijk. Uiterlijk en hygiëne des te meer. Geen MM contact. Voor de rest veel mogelijk. Dates gaan door bij u thuis, op hotel, in sauna of parenclub. Enkel reacties met foto worden gelezen.  

JONGE MAN ZKT
Stef 54 jaar Antwerpen - Kapellen
Welk tof koppel...
Welk tof koppel, liefst ouder dan mezelf, laat me toe tijdens de seks? Ben bi, betrouwbaar verzorgt, en sta open voor pijpen, beffen en meer. Zou ook graag de vrouw eens likken nadat de man erin is kkaargekomen.  
Johan 54 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Ontdekkend koppel
Ben gehuwde, onervaren man met al langer fantasie een trio te beleven. Graag had ik verzorgd en discreet koppel leren kennen welke op zoek zijn naar vaste huisvriend. Discretie en hygiene heel belangrijk. Zelf ben ik goed uitziende en verzorgde man van 1.8m, sportief gebouwd, 85kg en intiem getrimd. In de buurt en kunnen ontvangen een must. Nieuwsgierig? Via mailcontact meer info. Groetjes  
Thomas 38 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Genieten
Hey ... Ik ben een sportieve dertiger uit Aalst. Steeds verzorgd en hygiënisch. Respectvol en eerlijk. Ik sta voor veel open. Stuur mij jullie wildste fantasieën en ik bedien jullie op jullie wenken. Mijn speeltje is steeds netjes geschoren 18*6 en heeft geen plankenkoorts. Meer info en foto's kunnen jullie verkrijgen na een reactie  

Genieten
Kristof 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Naakte huishoudhulp
Ik doe graag naakt het huishouden. Daarom bied ik deze dienst aan aan dames en koppels. Ik kom bij u langs, kleed me uit en begin aan diverse taken (bvb: afstoffen, stofzuigen, dweilen,...) Tijdens deze taken kan/mag u mij betasten en meer indien gewenst. Dit alles zonder enige verplichting. Ik ben discreet en respectvol. Ik verplaats over Oost en West Vlaanderen en Antwerpen. Graag eerlijke reacties, zoals ikzelf ook ben  

Naakte huishoudhulp
Twink27 27 jaar Antwerpen - Lille
Twink zoekt leuk koppel voor ontdekking
Hi, ik ben een sportieve/atletische grote jongen van 27. Ik zou graag een koppel ontmoeten waar vriendschap en samen ontdekken centraal staat. Waarbij zowel MVM, MMV, MM, MV contact kan in verschillende scenario's. Ik zoek dus niets voor eenmalig en geen alles-daters. Ik ben verzorgd en verlang dat omgekeerd ook. Uiterlijk niet zo van belang. Hygiëne des te meer!  

Twink zoekt leuk koppel voor ontdekking
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10