Zoeken naar met ervaring

Uw zoekactie voor met ervaring leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Boy 23 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Jongen zoekt koppel
Hey, ik ben 23 jaar (1m86, slank gebouwd, 17 cm) en ben op zoek naar een koppel om samen plezier te hebben gericht op het genot van de dame. Open voor (licht) bi, maar ervaring ontbreekt hier bij mij... Mijn voorkeur gaat uit naar meerdere keren/vast. Ik sta ook open voor kinky voorstellen en mee te gaan in jullie verhaal en fantasieën. Enkel foto bij een deftige oprechte reactie! Ik kan enkel verplaatsen. Groetjes. Ps. Uiteraard alles met respect naar elkaar toe en de nodige hygiëne!  
Norman 46 jaar Antwerpen - Geel
Geile date
Geile date Hoi ik ben ervaring over trio dp en kijken man Interesse 0: 4:9:8::69:67:13 Welk koppel of single dame wil voor haar man eens gebeft en geneukt worden . Trio is zeker mogelijk. Leeftijd is niet van belang er is veel bespreekbaar. massage kan ik zeker geven .geen mannen alleen aub.0498696713  

Geile date
Koen 49 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
Leuk koppel MV voor fijne vriendschap met pit!
Hallo, Ik weet niet of ik op deze site gelijkgestemden kan vinden???? Ik ben slanke sportieve 100% hetero man en wens graag een leuk koppel(waarvan de man 100% hetero!)te leren kennen om respectvol vrouwgericht te genieten met z'n drietjes.Ik heb weinig trio-ervaring van ondertussen paar jaren geleden. Mijn voorkeur gaat naar beginnend koppel veertigers-vijftigers slank tot maatje meer, graag 'gewone partners'en geen Ken- en Barbie types aub :) Enig niveau en haalbaar van afstand aub.  

Leuk koppel MV voor fijne vriendschap met pit!
Will 48 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Trio met heteroman
Ik zoek een koppel waarbij de man ook hetero is om een leuk trio te beleven, vrouwgericht. Ik ben Vlaams, sportief gebouwd en heb ervaring met trio, cuckold..  

Trio met heteroman
Jos B 41 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
XXL zoekt liefhebbers
Hey, ik ben een knappe verzorgde grote en zeer fors geschapen man van 41 jaar die in volzinnen kan schrijven. Ik heb reeds vele jaren een open relatie en ben ervaren in goed communiceren en zo veilig experimenteren. Ervaren ook met koppels. Ben eerder rustig dan druk en ben ondernemend. Ik ben niet bi maar ook niet bang van aangeraakt te worden door de man. Ervaring ook met dubbele penetratie als jullie dat zouden willen kan dat zeker. Ik ben oprecht zeer groot voorzien. Als je wil kan ik zeker foto’s delen. Ik heb zelf een voorkeur voor slanke of normaal gebouwde vrouwen die ook graag gelikt worden. Uit de ruime regio heeft de voorkeur.  
lvr 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
love your wife
Fitte en deftige heer zou zich graag verdiepen in cuckolding en dus ook in jouw vrouw. Stijlvol, discreet, hygienisch, alles aanwezig. Geen ervaring hiermee maar prikkelt enorm. Ik kan ruim verplaatsen of zoek een locatie. Geen leeftijdsvereisten, just be kinky  
Jonas 44 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Discreet avontuurtje
Hey, Ik ben Jonas, 45jr uit het Brugse. Ik zou hier graag een jonger, doenerskoppeltje willen leren kennen om vrij snel, concreet af te spreken. Ik ben slank, sportief, viriel en een beetje ervaren. Ik ben een aantal jaren geleden actief geweest als xxx-acteur en heb dus wel wat ervaring. Geen schrik, ik ben niet de man van de perversiteiten. Gewoon met en van elkaar genieten, respectvol en discreet. Interesse eventueel? Grtjs Jonas  

Discreet avontuurtje
Norman 46 jaar Antwerpen - Geel
Geile date
Geile date Hoi ik ben ervaring over trio dp en kijken man Interesse 0: 4:9:8::69:67:13 Welk koppel of single dame wil voor haar man eens gebeft en geneukt worden . Trio is zeker mogelijk. Leeftijd is niet van belang er is veel bespreekbaar. massage kan ik zeker geven .geen mannen alleen aub.0498696713  

Geile date
Fifty 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar plezier!
Dag Iedereen! Ik ben een man van 37 die opzoek naar wat plezier vanavond of de komende avonden… Dit is mijn eerste advertentie hier dus benieuwd wat het oplevert… Ben opzoek naar een vrouw of koppel die me wilt meenemen op avontuur! Heb zelf nog geen ervaring met koppels maar wel razend benieuwd! Leeftijd tussen 25 en 45 jaar ergens, beetje meer mag, beetje minder ook.. Ben zelf 1m76 en weeg tussen de 75 en 80 kilogram. Bruine ogen en donker blonde haren, intiem geschoren en weinig tot geen lichaamsbeharing. Verder een normale 17cm plezier maar wat aan de dikkere kant 😉 Indien interesse gelieve een foto bij te voegen! Benieuwd naar de reacties en tot snel!  

Opzoek naar plezier!
Huisvriend 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
Huisvriend zoekt klasse cuckold stel
Ik ben een 56 jarige singel man die op zoek is naar een leuk klasse stel, leeftijd speelt geen rol, om samen een langdurige openminded relatie op te bouwen. Jullie leeftijd speelt geen rol, wat ik zeker verlang is eerlijkheid, vertrouwen, hygiene en discretie, wat ik zelf ook aan jullie biedt. Ik ben 1m75 groot, 78kg, geen bril, baard, snor of piercings. Ik rook niet maar heb er geen probleem mee als jullie roken. Zelf heb ik ervaring als huisvriend van een leuk klasse stel waarbij er plaats was voor zowel leuke uitjes, restaurantjes, dagje zee, avondje uit etc., maar ook voor spannende stoute spelletjes en nachtjes. Ik kan zowel ontvangen (discreet en overnachten is mogelijk) als me verplaatsen. Indien interesse hoor ik het graag met een klein woordje uitleg of we kunnen op neutraal terrein afspreken (iets kleins eten of drinken, misschien vanavond?) , wie jullie zijn en wat jullie concreet zoeken. Ik reply een foto indien jullie een foto meesturen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10