Zoeken naar opdracht*

Uw zoekactie voor opdracht* leverde 30 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

12 dagen
Discrete Heer 60 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Discrete Dominante Heer met sub zoekt ...... onderdanige dame of D/s koppel
De Heren drinken een koffie, de dames staan in opgedragen houding te wachten op hun hoge hakken en in zwarte lingerie. Rustig roeren wij in onze koffie terwijl een zacht bevel de nieuwe houding opdracht die de subjes moeten aannemen. Ze staan nu beiden naast elkaar benen iets uit elkaar, handen in de nek en borsten vooruit. Langzaam praten wij verder en horen de dames wat wij van plan zijn. Het zalig samenspel met respect voor alle afspraken kan beginnen. Welk koppel met dominante heer (toekijken alleen kan ook) en onderdanige dame heeft zin om dit spannend scenario mee te beleven.Dames alleen ook welkom... Discreet een must ...en verder is het genieten van een wereld vol fantasie. In afwachting oprechte groeten.  
12 dagen
Piet 45 jaar Antwerpen - Turnhout
Meesteres zoekt slavin
Ik ben een 45 j man. Eigendom van een meesteres. Ik moet in opdracht van mijn meesteres een slavin zoeken. Welke vrouw heeft ervaring. Of fantaseert al een tijdje hierover. Wie wilt samen met mij de meesteres dienen. Er word vooraf kennis genomen van je wensen en je grenzen en die worden ten allertijde gerespecteerd. We zoeken iemand voor langdurige relatie. Wie is heel openminded en staat open voor kinky dingen. Veel kan. Er zijn weinig taboes. Leeftijd en afstand speelt geen rol. Welke vrouw is serieus. We zijn de fakers en belovers beu. Kijk enorm uit naar naar die ene serieuze vrouw tussen alle fakers in hier op deze site  
14 dagen
Haar minnaar 55 jaar Limburg - HASSELT
Cuckold koppel
Hey zijn jullie een echt cuckold koppel waar het vrouwtje zich graag all the way met creampie laat verwennen door een vreemde man van Belgische origine en waar de cuck enkel mag toekijken of opdrachten moet uitvoeren? Ik ben zeker bereid om haar dat plezier te gunnen en haar man ondergeschikt te laten zijn en te laten toekijken hou haar kutje mijn zaad absorbeert. Ik zoek enkel vrouwen/koppels die hier voor open staan en indien niet jullie ding scrol rustig verder. Ik ben discreet en hygiënisch en dus ook steeds intiem geschoren, wat ik zelf dan ook zoek. Leeftijd is niet van belang zolang ze maar erg geil is (liefs geen Rubens types). Ik kan vlot verplaatsen tot ongeveer 75km en niet in een LEZ dus indien jullie kunnen ontvangen zou top zijn, op kamer afspreken kan ook. Bij interesse of vragen laat je maar van je horen. Tot snel? Geen interesse in onnozelaars en hun belachelijke opmerkingen, is dit niet uw ding scrol dan rustig verder.  
14 dagen
exhibslaaf 56 jaar Limburg - HASSELT
Op zoek naar boerderij, bos, waar ik naakt mag/moet rondlopen en
eventueel opdrachten uitvoeren.Véél is mogelijk. U beslist. Afstand geen bezwaar.  
15 dagen
Piet 44 jaar Antwerpen - Retie
Meesteres zoekt een vrouw
Ik een 45j man. Moet in opdracht van een meesteres een vrouw zoeken. Die als een lust slet gebruikt wil worden. En die haar wil dienen samen met mij. Dat wij gebruikt worden voor haar genot. Welke vrouw ziet dit zitten. Wie wilt er meer spanning in haar leven. Wie is openminded en houd van kinky dingen. Je wensen worden ten allertijde vooraf goed besproken en worden altyd gerespecteerd. Wie durft de stap te zetten. Ook als je dit wilt doen zonder medeweten van je man. Je geheim is veilig bij ons. Ze zoekt iemand voor langdurig kontakt. Als het klikt. Wie is serieus en we kijken enorm uit naar die ene serieuze vrouw die reageert. Want we zoeken al heel lang naar een betrouwbaar iemand  
lekker samen 51 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
spannend
Ik ben 51-jarige vrijgezel, lief eerlijk en rustig persoon. Zou het lekker spannend vinden om bevriend te worden met koppel m/vr, om samen te spelen. Misschien samen hier eens in de jacuzzi lekker beginnen.. Graag dan voor af en toe eens samen ook. Ben ook wel wat onderdanig, dus bijvoorbeeld naakt moeten zijn bij jullie en opdrachtjes uitvoeren misschien ook wel spannend..  

spannend
15 dagen
Tist 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Naakt lopen
Bij welk koppel kom ik thuis naakt lopen en doe jullie opdrachtjes.. veel mogelijk , ik ben lekkere onderdanige kerel .  
16 dagen
Piet 44 jaar Antwerpen - Retie
Meesteres zoekt een vrouw
Ik ben een 45 j man. Ik moet in opdracht van me meesteres een leuke vrouw zoeken die graag samen met mij wilt dienen als haar lust object. Iemand die openminded is. Weinig taboes heeft. Iemand die een langdurige relatie wilt opbouwen met mij en de meesteres. Je leeftijd speelt geen rol. Van jong tot oud is welkom als je maar serieus bent. Al je wensen en grenzen worden gerespecteerd. Wie o wie meld zich.  
Pikante opdracht 53 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Opdrachtjes.
Hallo.ik ben een bi versa meester...ik zoek koppel om wat opdrachtjes uit te voeren voor mij.eerst alles vast leggen op foto of filmpje...als het klikt kunnen we real proberen .genieten zullen jullie. Graag reaktie met gegevens.... M. Bi  

Opdrachtjes.
20 dagen
Jan 49 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Wie helpt me bij het maken van naaktfoto's
Misschien is dit hier niet de juiste site, maar ik heb een weddenschap aangegaan en moet nu 20 naaktfoto's maken op zo veel mogelijk verschillende plaatsen, waarvan minstens 5 op een buitenlocatie of op een plaats buiten het huis. Ik ben dus op zoek naar een man, een vrouw of een koppel die me wil helpen met deze opdracht nu donderdagavond 16 mei. Ik kan me verplaatsen in een regio van 30 km rond Middelkerke. Je hoeft geen ervaring te hebben met (naakt)fotografie (indien wel: des te beter), de foto's worden gemaakt met mijn digitale reflexcamera, jij mag uiteraard suggesties doen hoe ik moet poseren, ... Ofwel weet jij een locatie zijn, ofwel gaan we samen op zoek naar een locatie (eerder 's avonds wanneer de kans op voorbijgangers minimaal is). Je mag me zeker aanraken, daar heb ik geen probleem mee. Wie kan me helpen? Ook oudere personen (60+ bv. mogen zeker reageren). Indien je extra vragen zou hebben voor mij: stuur me gerust een berichtje.  
  1   2   3