Zoeken naar ruime

Uw zoekactie voor ruime leverde 14 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

20 dagen
peter 67 jaar Antwerpen - Mechelen
eenvoudig en toch moeilijk te vinden!!!
Ik ben een slanke, sportieve en verzorgde man van 67 uit het Mechelse. M82,77kg, niet-roker. Ik zoek een vrouw of koppel die op mij willen plassen, niet meer of niet minder. Alles is wel bespreekbaar. Leeftijd speelt geen rol. Je bent verzorgd en hebt een gezond BMI. Ik kan ontvangen en heb een hele ruime inloopdouche. Ik kan me eveneens verplaatsen binnen redelijke afstand.  
23 dagen
Pervers 55 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Perverse man zoekt dame voor plas sessies. Ik ben gever
Welke same Kan genieten van onder geplast te worden, ook tijdens penetrative gevuld worden. Ik kan vrij ontvangen en verplaatsen, heb ruime ervaring en doseer goed. Ik ben plas gever en zoek dame die ook van perverse sex houdt. Enkel doensters die willen afspreken. Discretie gewaarborgd.  
29 dagen
Loyalehuisvriend 57 jaar Antwerpen - Lier
Loyale huisvriend
Tof dat jullie dit lezen , ik ben nmlk op zoek naar 1 (!) vast koppel voor een langdurige vriendschap. Zelf ben ik een vlotte,aangename man , 50+ , hetero, ervaren,discreet,loyaal aan 1 koppel ,sportief , gesterriliseerd, goed voorzien, ruime fantasie, niet roker, gezond en zoek een koppel dat vriendschap ook belangrijk vindt en waarbij de dame centraal staat . Graag een koppel tussen 45 en 65 . Een koppel waarvan de man graag toekijkt of waarvan hij zelf moeilijk kan presteren of waar hij cuckoldgevoelens heeft is meer dan welkom . Uiteraard is een koppel dat houdt van triosex met eenzelfde extra man ook super welkom . Het is de bedoeling om zeer regelmatig af te spreken zodat we een mooie vriendschap kunnen opbouwen. Reacties graag met wat uitleg over jullie en jullie wensen/verwachtingen en minstens een foto van de dame . Hopelijk tot snel …..  
29 dagen
Steven 44 jaar Antwerpen - Antwerpen
Costa blanca / costa calida
Hallo Is er soms een koppel die deze week en/ of volgende week aan de spaanse costa is regio torrevieja en interesse heeft in wat spanning en fun met deze slanke en zeer nette gast van 45 , 1.80, 74kg sportief , 20/5 geschoren . Absoluut niet fake Wie in de ruime regio en zin in wat fun ? Sta voor veel open . Grtjs  
  1   2