Zoeken naar terwijl man

Uw zoekactie voor terwijl man leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

luc 58 jaar Vlaams-Brabant - Machelen
zoek koppel voor trio
Hallo, Ik ben een goed uitziende man van 58j 171 89kg. Ben goed verzorgt en intiem geschoren. Ik ben al een tijdje op zoek naar een koppel (die mij kan ontvangen) waar ik de vaste huisvriend mag zijn om elkaar passioneel te verwennen. Indien de man van het koppel bi geen probleem mee ikke ook mmmmmm. Mocht je deze advertentie aanspreken aarzel dan niet om een mailtje te sturen dan geef ik nr voor whatsapp . Discretie en hygiëne staat bij mij hoog aangeschreven Kusjes Luc  
Niels 29 jaar Limburg - Leopoldsburg
Aftrekken terwijl jullie kijken
Hey ben man van 29j, 1m83, 70kg, normale lichaamsbouw, redelijk sportief, discreet, niet roker. Ik vind het geil wanneer iemand (of koppels, groepen) naar me kijkt terwijl ik naakt ben of met mezelf speel. Ik doe direct al mijn kleren uit (of ontvang naakt) als jullie willen, maar sta ook open voor eerst nog een leuke babbel of een drankje (gekleed of naakt). Ik begin pas echt te masturberen wanneer jullie dit willen zien en eventueel zelf ook masturberen of met elkaar spelen. Jullie mogen ook zeggen hoe jullie me met mezelf willen zien spelen. Ben openminded dus als jullie andere/gelijkaardige voorstellen hebben kan altijd. Ik sta ook open voor contact met een vrouw indien zij (jullie) dit wilt. Bij wie mag ik eens langskomen of wie komt er bij mij langs?  

Aftrekken terwijl jullie kijken
Bert 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Terrasje of zo
Hallo daar beste koppels. Ik ben een man van 54 uit Antwerpen. Ik heb de komende periode vaak tijd vrij die ik op een aangename manier zou willen invullen. Ik kan me vrijmaken door de week maar bij voorkeur ook in ‘t weekend. Ik sta voor veel dingen open (terrasje, wandeling, iets cultureels, gewoon gezellig thuis …). We maken het gewoon plezant en gemoedelijk met zijn drieën … dan zien we wel wat er gebeurt. Ik ben aangenaam gezelschap en mijn interesses beperken zich niet alleen tot seks. Veel kan … niks moet. Ik hou er wel van dat de spanning langzaam opgebouwd wordt. Garanties zijn niet nodig, goede afspraken wel. Als t plezant en gezellig is spreek ik graag met jullie een tweede, een derde, … keer af. Ook een langdurige vaste vriendschap behoort tot de mogelijkheden. Ik ben geen haantje en kan een ander best wat gunnen. Ik ben respectvol, hou me aan de afspraken en stuur nooit mijn kat. Ondertussen kijk ik uit naar jullie reactie en naar het avontuur. Groeten Bert.  
Ronny 58 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Benieuwd naar parenclub
Ben man van net geen 60 en zoek een leuk koppel leeftijdsgenoten om eens een keertje samen een parenclub te bezoeken. Dit is nieuw voor mij. Het lijkt me ontspannender om dat te doen met een stel dat hiermee ervaring heeft, dan om ergens alleen binnen te springen. Liefst op een namiddag en met een koppel leeftijdsgenoten. Dit is een oprechte advertentie. Ben 1m80 voor 75kg, netjes verzorgd, niet opdringerig en kan genieten van aangenaam gezelschap zonder verwachtingen van wat dan ook.  
Dominique 55 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Pegging
Ik ben heterosexuele man die houd van anale stimulatie in mijn gespoeld kontje en er geweldig van kan genieten. Ik zoek vrouw of koppel waarvan de vrouw mij wil nemen met mijn nieuwe voorbinddildo of strapon bij mij thuis. Vooraf duidelijk afspreken waar onze grenzen liggen.  
Frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Sportieve man verwent koppels
Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ?  Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Sportieve man verwent koppels
Mark 52 jaar Antwerpen - Antwerpen
Geil bi-parkingavontuur vanavond
Bi-man verlangt weer naar een heerlijk avontuur. Ben vanavond na 22h onderweg van Kortrijk naar Antwerpen en heb zin in een beetje plezier met een geile dame, TV of bi-koppel. Ik pijp en lik lekker. Lekker neuken kan ook. Ik ben 53 j en discreet. Goed niveau. Waar stop ik of wie ontvangt me? Geen fake. Doe een concreet voorstel en ik zal er zijn.  
Henk 52 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Vrouw dominerend
Wil knappe dame rond de 40j die mij en uw man heerlijk pijpt of ander voorstel welkom,cuckgolding. Is voor mij de eerste keer,ben 52 1=82 volslank met pik van 18x4, Mijn vorige afspraak in Geestbergen Jon helaas niet doorgaan op een vrijdag NM Hopelijk terug contact via deze weg Discretie en hygiene belangrijk, enkel overdag mogelijk Dank voor jullie reactie Mvg  
Masseur 46 jaar West-Vlaanderen - Dentergem
Masseur geeft ero massages aan koppels
Ik geef ero massages aan ruimdenkende koppeltjes die willen genieten van de deugden des levens . De massage gebeurt op een tafel , terwijl de man van het koppeltje de massage bekijkt terwijl ik zijn vrouw masseer van kop tot teen . Indien je wenst mee te doen aan de massage is dit geen enkel probleem . Ik kan enkel ontvangen , discreet en hygïenisch , alle werkdagen in de namiddag van 15u00 tot 19u00 . Wil je uw vrouw een kado geven van genot , maak dan een afspraakje met mij . Enkel ernstige kandidaten , geen fakers . Mijn stats zijn 45 186 84 19 zeer hygiënisch !  
Cuckold 35 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Cuckolding .... wie nog...
Hallo, 39 jarige man wil een ook liefst hoger opgeleid koppel de fantasie van cuckolding waar te maken .... Wie heeft ze.... stuur mij pb!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10