Zoeken naar twee mannen

Uw zoekactie voor twee mannen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

JnE 29 jaar Oost-Vlaanderen - Buggenhout
2 sportieve mannen ontvangen
2 sportieve mannen ontvangen zaterdagvm/ middag. Op zoek naar leuke dame of koppel voor plezier met 3/4, veel is mogelijk. Plezier dame staat centraal Indien er nog een extra man meekomt extra mogelijkheden (1 vd 2 hier is bi). Reageren met foto dame en beschikbare uren. Tot snel? GEEN MANNEN ALLEEN WELKOM, gelieve ook niet te reageren.  
Norman 46 jaar Antwerpen - Geel
Geile date
Geile date Hoi ik ben ervaring over trio dp en kijken man Interesse 0: 4:9:8::69:67:13 Welk koppel of single dame wil voor haar man eens gebeft en geneukt worden . Trio is zeker mogelijk. Leeftijd is niet van belang er is veel bespreekbaar. massage kan ik zeker geven .geen mannen alleen aub.0498696713  

Geile date
Jan 45 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke vrouw mist dit
Welke vrouw mist zoals ik spanning. Wie houd er van om beetje uit te dagen. Welke vrouw zou het fijn vinden om samen mannen uit te dagen en wetende dat ze je niks kunnen maken omdat ik erbij bij. Dan denk ik aan sliploos naast me zitten en dat mannen het zien. Of koppels. En dan de gezichten van mannen zien. Of naar een sauna en daar samen mannen plagen. Dat we erna zo opgewonden zijn en dan samen Heerlijke sex hebben. En erna gaan we voldaan naar huis en niemand komt dit te weten. Ben je single of getrouwd. Je geheim is veilig. Ik ben discreet en ik verlang iemand discreet. Welke vrouw zit dit zitten om samen dit langdurig te doen. Leeftijd en afstand spelen geen rol. Wie is serieus  
2 klasse mannen 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Twee vrienden van 30 en 59 zoeken een koppel of vrouw voor fun!
Hoi hoi! Wij zijn op zoek naar iets leuks! Wij zijn 2 zeer goede vrienden van elkaar die elkaar aanvullen in het spel. Veel kan niks moet! Hier zijn wij nieuw en dus daarom zijn wij op zoek naar een leuke verzorgde koppel of een vrouw om elkaar beter te leren kennen., iets gaan eten of een drankje en daarna zien wij wel of de klik er is. Wie zijn wij? Wij zijn twee verzorgde klasse mannen, beiden zelfstandig maar dan buiten ons werk zoeken wij iemand voor fun en plezier in ons privé leven. Zoals vernoemd kan er heel veel maar natuurlijk niks moet! Ook samen eens weg gaan, weekendjes weg gaan of een weekje op reis dat kan allemaal met de juiste klik. De ene man is 30 jaar 1.79 70kg zeer verzorgd de tweede man hier is 59 jaar 1.80 80kg beiden zeer verzorgd en hygiënisch en beiden op de juiste plaatsen glad geschoren en kerm gezond. Hopelijk op een reactie van jullie! Op ons kan jij rekenen wij zijn twee eerlijke mensen. Na jullie reactie krijgen jullie een foto van ons. Geile g  

Twee vrienden van 30 en 59 zoeken een koppel of vrouw voor fun!
Davy en Gert 47 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Lekker genieten
2 man op zoek naar vrouw die graag een gebruikt word door 2 mannen . Davy is sportief bruin haar blauwe ogen mooie 19 CM Gert groot gewoon postuur baard en kaal mooi 20 cm en goed dik we zoek een vrouw mag ook koppel zijn die zijn vrouwtje een lekker door 2 man verwent ziet worden .  
Klasse & Kinky 37 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Drie Lovers
Ik zoek een koppel waar zowel de man als de vrouw graag genieten van een bi man zodat we ongeremd met zijn 3en kunnen spelen en genieten van elkaar. Ik zoek geen afgelikte foto modellen maar echte mensen waar naast heerlijke seks dates ook een leuke babbel mee mogelijk is om de vaste bi huisvriend van te worden. Liefst een koppel waarvan de man 100% bi is (strelen, zoenen en neuken) en waar de vrouw zowel geniet van een heerlijk trio met 2 mannen als ook van MM seks.  

Drie Lovers
Roger 66 jaar Antwerpen - Turnhout
Op zoek naar leuk (ouder) koppel voor een erotische vriendschapsrelatie
Hey, fijn dat je deze advertentie leest. Ik ben een gepensioneerde single man en wil graag in contact komen met een koppel met levenservaring, jong van hart en die af en toe buiten de lijntjes willen kleuren. Samenkomen voor een babbel, een drankje en een hapje, wat flirten en met drie elkaar laten genieten. Liefst niet eenmalig te zijn. Hierbij staat de vrouw in het middelpunt, manuele of orale aanrakingen tussen de mannen kan ook als je daarvoor openstaat maar is geen must. Een fijne vriendschap met een plusje! Ik kan ontvangen en verplaatsen. Groetjes, Roger.  
Tim 36 jaar Limburg - Beringen
Samen Geilen Op Vrouw Van Koppel
Hoi, ik man, bi soft, zoek een bi man van koppel die samen met mij wil geilen op zijn vrouw of vriendin. Elkaar lekker opgeilen over haar.. lekkerste zou zijn als zij zou toekijken hoe de 2 mannen geil worden van haar en elkaar rukken. Iemand interesse en zin?  
Stef 49 jaar Antwerpen - Mechelen
ondeugende onimoetingen
Sommige mannen zijn fier op hun postzegelverzameling, anderen pronken graag met hun sportwagen.... maar de mannen die ik zoek zijn fier op hun sexy vrouw die ze graag laten bewonderen. Ik ben een verzorgde aantrekkelijke kerel, op zoek naar een ondeugende ontmoeting met speels koppel op discrete buitenlocatie ruime omgeving Mechelen, waarbij mevrouw zich door een tedere hand laat betasten (en eventueel bespuiten), terwijl ik met haar echtgenoot een bewonderend praatje maak over de vele opwindende kwaliteiten die mevrouw te bieden heeft. Wie voelt zich aangesproken?  
Norman 46 jaar Antwerpen - Geel
Lekkere date
Geile date Hoi ik ben ervaring over trio dp en kijken man Interesse 0: 4:9:8::69:67:13 Welk koppel of single dame wil voor haar man eens gebeft en geneukt worden . Trio is zeker mogelijk. Leeftijd is niet van belang er is veel bespreekbaar. massage kan ik zeker geven .geen mannen alleen aub.0498696713  

Lekkere date
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10