Zoeken naar voor dames

Uw zoekactie voor voor dames leverde 71 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

S Lover 41 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Dameslingerie en -slipjes
Hoi, Ik heb een fetish voor (gedragen) dameslingerie en -slipjes. Ik vind het heerlijk om hun lingerie te zien en te voelen. Heerlijk is het als door hun kledij een deel van hun bh te zien valt. Of je merkt welk slipje ze dragen. Welke man (of vrouw) vindt dit ook leuk en kan lingerie of slipjes beschikbaar stellen? Lekker aan voelen en mee “spelen” zou leuk zijn. Wie kan/wil me iets geven waar ik mee mag rukken en op mag klaarkomen?  
anton 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bi man zoekt beschaafd koppel voor orale verwenpartij - huisvriend als t klikt
Bi man zoekt beschaafd koppel voor orale verwenpartij Ik vind het heerlijk zowel een goedgeschapen man als een nette dame intiem te verwennen. 55, 181, 75, 17, blond, blauwe ogen, intiem bijgeknipt. Lijkt me heerlijk om een man zalig te verwennen voor de ogen van mevrouw en zijn sperma in mijn mondje te voelen Of samen met de vrouw te man tot spuitens te pijpen en het zaad van elkaars lippen te likken. Ik vind het ook heerlijk om een damesorchidee zalig te likken en de liefdesnectar te proeven ben ook te vinden voor het iets kordatere werk... graag mensen met niveau die ook nog wat te vertellen hebben met gevoel voor humor ik kan verplaatsen en soms ook ontvangen in Antwerpen..... Als het klikt word ik graag de vaste huisvriend... prettig weekend!  

Bi man zoekt beschaafd koppel voor orale verwenpartij - huisvriend als t klikt
Hornyboy 25 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
Leuke koppel
Heey lievekes Ik ben jonge man verzorgd hygiene en mooi penis van 18cm. ik ben hoogopgeleid en zelfstandig. Ik ben heel openmind niks moet veel mag zolang we er allemaal van genieten en ik heb bi kantje tenzij je het wenst. We gaan go with flow en alles los. Zijn hier koppels die fantasie hebben of hun eerste keer kunnen gerust sturen.jonge koppels en dames Tot snel xx  

Leuke koppel
Verwenner 32 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Laat jullie verwennen
Hey, ik ben een slanke kerel met een zwak voor vollere dames. Dikke billen, zachte buik, zwaardere borsten... Vooral bij vrouwen ouder dan mezelf. Zijn er koppels waarvan de vrouw zich herkent in deze omschrijving? Zijn jullie op zoek naar een extra man in de slaapkamer? Dan stel ik me graag kandidaat. We zouden het ijs kunnen breken door te starten met een 4-handenmassage, waarna ik de vrouw een heerlijk intieme likbeurt geef terwijl zijn op haar beurt haar partner oraal verwent. Zelf nog ideetjes? Laat gerust weten! Mijn focus ligt op genot, niet het harde geweld. Zelf ben ik niet-roker, hoger opgeleid, normaal geschapen en intiem getrimd. Ik ben op zoek naar een koppel waarbij de focus op de vrouw ligt, maar ik ben niet vies van een verdwaalde hand. Hieronder alvast een voorsmaakje.  

Laat jullie verwennen
Tom 25 jaar Limburg - HASSELT
Welke dames/koppels hebben zin
Hey! Op zoek naar een leuke sportieve jonge gast? Veel is bespreekbaar! Interesse? Contacteer me..geile groetjes Tom  

Welke dames/koppels hebben zin
Turkse Man 44 jaar Antwerpen - Antwerpen
Elkaars Verwennen
Hallo dames en koppels Ben een jonge man van 44 jaar die er veel jonger uitzien 1,73l 75kg 15x5cm geschoren besneden niet roker zeer hygiënisch lange uithoudingsvermogen hou van een lange voorspel en massage hoor tot de mogelijkheden heb ervaring met koppels als trio of cuckold en kom mijn afspraken zeker na Verplaatsen is absoluut geen probleem Ben van Turkse afkomst geboren en geschoold in Antwerpen en werk met ploegen mijn weekends zijn vooral in de week overdag of savonds Zeer geile xxxjes  

Elkaars Verwennen
Massageman 47 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Eromassage op woensdag
Ik ben Vlaamse man met ervaring in erotische massages aan dames. Ik zoek een dame die ik erotisch mag masseren al of niet met de man die mee masseert. Ofwel op locatie of bij jullie. Ben single en geen fake.  

Eromassage op woensdag
MisterSecret 42 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Wie?
Sportieve en potente man zoekt gelijkgestemde ruimdenkende dames/koppels die zin hebben in pure fun en (ont)spanning. Ervaring met trio's en gangbangs en de perfecte bull om de dame in kwestie heerlijk te laten genieten. Graag serieuze reactie terug met concrete info !  

Wie?
Tito 37 jaar Oost-Vlaanderen - Horebeke
38jaar en zoek cuckold koppel… of leuke dames… ouder,jonger laat maar horen
Alleenstaande die een leuke koppel zoekt waarvan de vrouw mag verwend worden of eens lesbisch koppel of dames alleen die leuke ondeugende afspraakjes willen op regelmatige basis  

38jaar en zoek cuckold koppel… of leuke dames… ouder,jonger laat maar horen
Tantramasseur 47 jaar Antwerpen - Antwerpen
Tantramassage
Word je graag langdurig gemasseerd? Hou je ervan dat de spanning langzaam wordt opgebouwd? Sensueel-erotisch, tantra, yoni-massage, body-to-body ... Een combinatie van verschillende technieken en massagevormen die ik afstem op jouw vraag en noden. Jouw genot primeert, jij bepaalt de grenzen. De massage wordt gegeven met warme olie op een comfortabele futon. Geen enkel plekje wordt overgeslagen. De spanning wordt opgebouwd om te eindigen in één of meerdere hoogtepunten. Ik ben een slanke, verzorgde Vlaamse man met ervaring en opleiding in het geven van deze massage. Geen financiële bedoelingen. Ik kan niet ontvangen maar verplaats me vlot. Enkel voor dames/ dames van koppel.  
  1   2   3   4   5   6   7   8