Zoeken naar welke man

Uw zoekactie voor welke man leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

genietertje 52 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Trio-Cuckold
Welk koppel wil samen met mij genieten van een erotische avond met respect voor elkaars wensen? Toffe babbel , elkaar teasen , orale verwennerij , lekkere sex,.... Met 3 samen spelen of man kijkt toe. Alles is mogelijk , niets moet!  
luc 58 jaar Vlaams-Brabant - Machelen
Waar zitten de cuckold stellen?
Welke man vind dit een geil idee? Zijn vrouw bezig zien met een andere? Kijk je graag toe hoe de vrouw lekker geneukt wordt? Hoe ver ga je dan? Maak je ze proper als we klaar zijn? Laat het me weten? Welke dame kan hier van kicken als haar man meekijkt? Welk koppel zit met deze geile fantasie? Laat het me gerust weten.Kan niet ontvangen wel verplaatsen regio  
Verzorgde man 29 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Verzorgde man zoekt een leuk ervaren koppel voor dates in de regio
Verzorgde knappe man zoekt een ervaren koppel voor intieme geile dates in de regio. Hygiëne, respect en discretie zijn vanzelfsprekend verzekerd. Ikzelf ben een joviale man, 176 groot, normaal gebouwd en normaal geschapen. Leeftijd weinig van tel, genot staat voorop. Verplaatsen is mogelijk in de regio. Wie zin? Stuur gerust voor meer info en foto's. Groetjes  
Sam 51 jaar West-Vlaanderen - Pittem
Leuk koppel gezocht!
Goedemiddag, Ik ben een (jonge)man van 51 jaar! 1,91 lang, 92kg. Netjes, verzorgd, intiem geschoren, hygiënisch en hoger opgeleid. Ik had graag een leuk koppel tegengekomen om geile dingen mee te beleven! Let wel ik ben hetero. Als "de klik" er is hoeft onze ontmoeting ook niet bij één keer te blijven. Ik sta voor veel dingen open en heb de nodige ervaring, althans een ontmoeting met een koppel al enige tijd geleden is. Heb weer zin in die opwinding in zien en gezien worden! Uiteraard is respect en discretie bij mij zeer belangrijk! Wil je meer weten laat dan zeker iets horen!  
Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Naakt samen genieten zo dadelijk?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt samen zijn en bijv sensuele massage? Of een sliploze wandeling op een stil plekje bijv? Maar geen rare of extremen hoor en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. Gaat gewoon om een leuke gezellige naakte middag of avond zonder verplichtingen. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens dichtbij Maaseik. Ik ben een lange,, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Direct contact kan ook via Kik app (lang_en_lief heet ik daar). Zo dadelijk misschien al?  

Naakt samen genieten zo dadelijk?
Antoine Xl 39 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Jong man zkt koppel
Hoi allemaal. Ben man 38 jaar op zoek naar leuke Koppel. Ik social 182,83,20cm, discreet, voor veel te vinden. Weinig taboes, open voor verschillende scenarios. Top. Kan gemakkelijk verplaatsen. No fakers.  

Jong man zkt koppel
Bert 42 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Ouder koppel
Hallo, ik ben op zoek naar een ouder koppel, graag 55+, waarbij ik de vrouw verwen. De man mag ook gerust meedoen. Ik kan niet ontvangen. Ben wel discreet een hygienisch.  

Ouder koppel
Bbw lover 44 jaar Antwerpen - Boom
Op zoek naar een eerlijk, discreet mature stel.
Hallo ik ben een 44 jarige gebonden man uit de antwerpse zuidrand en zoek langs deze weg een eerlijk,discreet en mature stel voor een leuke vrouwgerichte date en bij klik mss de optie op vaste huisvriend. Ik ben 1m80, weeg 72 kg en sportieve lichaamsbouw. Spreekt dit jullie aan en heeft het de interesse gewekt stuur me maar een mailtje. Kusjes xxx  
Bart 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Onderdanige bimannzoekt koppel
Ik ben een niet onaantrekkelijke biman (slank, verzorgd en beleefd in de omgang). Mijn fantasie is om eens een man te pijpen terwijl zijn vrouw naakt toekijkt, liefst nippend aan een glas. Voor. De rest hoeft niets, maar kan wel meer indien gewenst. Ik laat me enkel niet neuken.  
rene 55 jaar Limburg - Genk
zoek een leuk verzorgd koppel.
hallo, welk leuk verzorgd koppel laat mij man toekijken terwijl ze sex hebben en ik mezelf ruk? ik ben 55j, m74 groot, kort bruin haar en blauwe ogen. normaal geschapen en intiem geschoren, zeer hygienisch en discreet. mail met jullie looks, leeftijd, woonplaats. grts rene  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10