Zoeken naar wij kunnen

Uw zoekactie voor wij kunnen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Cuckoldlover 57 jaar Antwerpen - Kontich
Cuckolding
Fantaseer je er reeds lang over hoe spannend het zou zijn als jouw vrouwtje zich sexy gekleed volgens drescode aanbied aan een vreemde man terwijl jij mag/moet toekijken hoe ik haar betast,keur,streel,kus,lik, verwen ? Dan is dit de kans om te reageren als jullie een koppel zijn tussen 45/65 j uit prov Antw of aangrenzend en bereid zijn om jullie (net zoals ikzelf ) te beperken tot slechts 1 extra speelkameraad zodat bare na wederzijds vertrouwen ook mogelijk is. De rol van de man ( cuck ) bespreken we op voorhand . Ervaring niet vereist , enkel de nodige geilheid en fantasie . Zelf ben ik een vlotte.discrete, ervaren, hetero,dominante man ,50+, sportief,normaal gebouwd, goed voorzien en wil graag zeer regelmatig afspreken met het juiste koppeltje. Reacties graag met wat uitleg over jullie wensen/verwachtingen ,vergezeld van een foto van minstens de dame en we spreken spoedig af zodat we weldra elkaars (sex)leven aanzienlijk kunnen verrijken…  
Huisvriend 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
Huisvriend zoekt klasse cuckold stel
Ik ben een 56 jarige singel man die op zoek is naar een leuk klasse stel, leeftijd speelt geen rol, om samen een langdurige openminded relatie op te bouwen. Jullie leeftijd speelt geen rol, wat ik zeker verlang is eerlijkheid, vertrouwen, hygiene en discretie, wat ik zelf ook aan jullie biedt. Ik ben 1m75 groot, 78kg, geen bril, baard, snor of piercings. Ik rook niet maar heb er geen probleem mee als jullie roken. Zelf heb ik ervaring als huisvriend van een leuk klasse stel waarbij er plaats was voor zowel leuke uitjes, restaurantjes, dagje zee, avondje uit etc., maar ook voor spannende stoute spelletjes en nachtjes. Ik kan zowel ontvangen (discreet en overnachten is mogelijk) als me verplaatsen. Indien interesse hoor ik het graag met een klein woordje uitleg of we kunnen op neutraal terrein afspreken (iets kleins eten of drinken, misschien vanavond?) , wie jullie zijn en wat jullie concreet zoeken. Ik reply een foto indien jullie een foto meesturen.  
Dieter 45 jaar Antwerpen - Berlaar
Levensgenieters
De dagelijkse sleur doorbreken is iets dat we allemaal nodig hebben. Er bestaan weinig betere manieren dan samen te genieten van een spannende avond waarin remmingen onbestaande zijn. En dus ben ik, een grote, niet onknappe, gebonden en slanke veertiger, op zoek een bi koppel (zelf ben ik bottom) die hun leven wat extra kruiden wil bezorgen met een huisvriend. Iemand die niet alledaagse voorstellen kunnen appreciëren en ook graag zelf lanceren. Een wisselwerking met drie, die regelmatig ook kan uitgebreid worden. Zijn jullie dat zeer ruimdenkend en kinky stel levensgenieters, al dan niet met een dominant/onderdanig kantje, die niet gaan lopen bij woorden als clubbezoek, consensual non-consent en speeltjes? Misschien kunnen we dan kennismaken tijdens een (ont)spannende sauna of een rustige plek waar we ongestoord en vrijuit onszelf kunnen prijsgeven.  
SPEELKAMERAADJE 56 jaar Oost-Vlaanderen - Buggenhout
SHARING YOUR LADY ... GUN JIJ HAAR DIE VRIJHEID OP DAT VASTE SPEELKAMERAADJE ...
Als man heb je soms de fantasie om je klasse dame te delen met een andere man !? Zij staat daar ook voor open, maar, niet zo maar met gelijk welke man ! Je (jullie) zoekt haar te kunnen delen met een man die ook weet wat respect is, die weet hoe een klasse dame te behagen, een man die jullie in de toekomst eerder zullen zien als een verrijking voor jullie relatie, dan als een bedreiging daarvoor! Soms wil je graag aanwezig zijn bij een afspraakje, maar soms geeft het je ook een enorm gevoel van opwinding te weten dat ze van haar vaste speelkameraadje aan het genieten is op een moment dat jij er niet kan bij zijn (bv werken bent) !? Denk je dat er wat raakvlakken in mijn tekst staan, geef dan gerust een seintje en we spreken wel verder af ! Is je klasse dame nog niet zeker, dan proberen we haar samen wel te overtuigen om samen van dit moois te genieten !! Beroepshalve kan ik me best overdag vrijmaken, ben soa vrij en gesteriliseerd (attest). Grtjs (Haar) speelkameraadje xxx  
Johan 45 jaar Antwerpen - Arendonk
Welke vrouw herkent dit
Je hebt een druk leven. Drukke baan. Relatie. Maar je mist iets. In je relatie is er weinig sex. Is er al eens sex dan is het Max een kwartier. Jij wilt meer. Je wilt uren sex. Meerdere orgasmes. Tot je voldaan bent. Welke vrouw herkent dit. En wie wilt daar verandering in. Reageer dan. Leeftijd en afstand spelen geen rol. Niemand komt dit te weten. Ik ben zeer discreet. Samen kunnen we genieten en erna ga je voldaan na huis. Ik zoek iemand om regelmatig mee te genieten. Wie zet de stap wie is serieus. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze vrouw tussen alle fakers in hier  

Welke vrouw herkent dit
Klasse & Kinky 37 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Genieten met Drie
Ik zoek een koppel waar zowel de man als de vrouw graag genieten van een bi man zodat we ongeremd met zijn 3en kunnen spelen en genieten van elkaar. Ik zoek geen afgelikte foto modellen maar echte mensen waar naast heerlijke seks dates ook een leuke babbel mee mogelijk is om de vaste bi huisvriend van te worden. Liefst een koppel waarvan de man 100% bi is (strelen, zoenen en neuken) en waar de vrouw zowel geniet van een heerlijk trio met 2 mannen als ook van MM seks.  

Genieten met Drie
johan 61 jaar Limburg - Overpelt
bij welk koppel mag ik mij eens naakt tonen?
Ben op zoek naar een koppel waar ik me morgen,vrijdag, naakt mag tonen. Als jullie me dus kunnen ontvangen in de regio Overpelt tussen 14:00h en 16:00h. Ook senior koppel reageren graag.  
Frank 56 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Trio
Zoek koppel waarbij ik met toestemming en in het bijzijn van beiden de vrouw centraal wil verwennen, voorspel beffen, vingeren... leeftijd onbelangrijk, wel verzorgd en normaal gebouwd Ben slanke man, 1,71 m, 70 kg en 17 cm. Zeker antwoord en wel kunnen ontvangen of locatie.  
Opwarmer 49 jaar Limburg - As
Fantaseren jullie over een extra man erbij?
Dag spannend koppel, laat me jullie slaapkamer binnenkomen via de telefoon. Met mijn warme zachte stem neem ik haar mee in een fantasie, net alsof ik echt bij jullie ben. Geen haastwerk, wel complete lust. Vertel me jullie fantasie en ik maak ze waar.Ik ben hier heel ervaren in. Ze zal zalig dromen achteraf. Speciaal voor verlegen vrouwen die de stap naar een erotische date niet durven zetten. Als koppel altijd al een fantasie gehad over een extra man die de vrouw verwent maar nooit de stap durven zetten? Reageer en dan kunnen we samen bekijken wat ik voor jullie kan betekenen. Tot snel! P.S. IRL afspreken is ook mogelijk.  
Dirk 59 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Erotische massages en meer ....
Hallo wil me toch via deze site es voorstellen en wie weet leer ik hier een leuk koppel kennen voor een hemelse erotische massage en meer.bij de massage met warme olie laat ik geen plekje onbenut en eens op temperatuur kan er heel wa meer tussen ons 3,zeker geen rap rap toestanden en alles onder het motto niets moet alles mag,ben zelf 182 groot 80 kg normaal gebouwd lichaam geen tatoeages en piercings heel verzorgd wa zeker een must is bij het intiem zijn,goe geschapen en groot uithoudingsvermogen en da zou de vrouw zeker wel merken en da we onder ons samen heerlijke hoogtepunten kunnen beleven en sta voor veel open,ben single dus kan zeker bij me thuis en dit met hapje en de nodige erotiek kan ook verplaatsen en vrijmaken,sta erg op eerlijkheid en discreet zijn,van elkaar genieten is zeker het hoofddoel,is er een koppel da zich aangesproken voelt tot dit alles mag gerust iets nalaten. Groeten dirk  

Erotische massages en meer ....
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10