Zoeken naar zonder kan

Uw zoekactie voor zonder kan leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Bolleke 69 jaar Antwerpen - Ravels 0470754803
Ik ben op zoek naar een koppel of vrouw van vreemde origine liefst donker huidskleur
Ik ben op zoek naar een koppel of een vrouw met veel zin om gemasseerd te worden massage olie heb ik in huis . Dit eventueel voor morgen na 13 uur. Je kan langs komen in Weelde na een sms.je of mailtje. Zeker niets sturen vanaf vrijdag tot en met maandag.  
gisteren
Wim 60 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Leuk verzorgd koppel, ook rijper koppel welkom
Nette, zeer hygiënische single man van 60 jaar zoekt contact met leuk verzorgd koppel, ook rijper koppel welkom voor fijne geile ontmoetingen met respect. Ik kan verplaatsen en ontvangen xxx  
gisteren
luc 58 jaar Vlaams-Brabant - Machelen
Waar zitten de cuckold stellen?
Welke man vind dit een geil idee? Zijn vrouw bezig zien met een andere? Kijk je graag toe hoe de vrouw lekker geneukt wordt? Hoe ver ga je dan? Maak je ze proper als we klaar zijn? Laat het me weten? Welke dame kan hier van kicken als haar man meekijkt? Welk koppel zit met deze geile fantasie? Laat het me gerust weten.Kan niet ontvangen wel verplaatsen regio  
gisteren
Kurt 49 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Wie weet
Iemand zin om eens af te spreken veel kan sauna bezoek, een babbel, olie massage , kijken ,enz ben 1.78 84 kg goed voorkomen kan niet ontv en zoek ook geen fake  
Bert 52 jaar West-Vlaanderen - Roeselare 0497083239
Koppel gezocht voor trio of cuckold
Hallo, jong vijftiger, 1m70, 72kg, normaal gebouwd en geschapen (16x5), langs deze weg ben ik op zoek naar een koppel -of vrouw van- voor een trio of cuckold-date. Dit steeds met respect voor uw wensen en grenzen. Ik kan me probleemloos verplaatsen tot bij u of bij u in de buurt. Hygiëne en discretie gegarandeerd. Bereikbaar op bijgevoegd nummer, bellen, sms, whatsapp….. Hopende op eerlijke reacties groetjes  

Koppel gezocht voor trio of cuckold
joe 61 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Oudere xl ondernemer voor heel hoerig/kinky ingesteld klassekoppel
Betrouwbare correcte oudere ondernemer 185cm, 80 kg, 19-6cm intiem geschoren zou graag in contact komen met een klasse koppel. Geen marginale dates maar klasse. Type vrouw, klasse dame op straat, sletje in bed. Sexy lingerie, jarretels, nylons en high heels zijn zeker pluspunten. Weinig of geen taboes hier, hoe geiler hoe liever, Dame die graag diep en hard afgeneukt word. Veel ervaring in cuckolding daar ik enkele jaren met cuckoldkoppel vaste bull was dus die mogen zeker ook reageren. Kan niet ontvangen maar mij wel verplaatsen. Zoek wel op regelmatige basis indien mogelijk. Fakers, fantasten, fotojagers, of zeveraars die commentaar komen geven, gelieve niet te reageren.  

Oudere xl ondernemer voor heel hoerig/kinky ingesteld klassekoppel
Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Naakt samen genieten zo dadelijk?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt samen zijn en bijv sensuele massage? Of een sliploze wandeling op een stil plekje bijv? Maar geen rare of extremen hoor en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. Gaat gewoon om een leuke gezellige naakte middag of avond zonder verplichtingen. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens dichtbij Maaseik. Ik ben een lange,, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Direct contact kan ook via Kik app (lang_en_lief heet ik daar). Zo dadelijk misschien al?  

Naakt samen genieten zo dadelijk?
Antoine Xl 39 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Jong man zkt koppel
Hoi allemaal. Ben man 38 jaar op zoek naar leuke Koppel. Ik social 182,83,20cm, discreet, voor veel te vinden. Weinig taboes, open voor verschillende scenarios. Top. Kan gemakkelijk verplaatsen. No fakers.  

Jong man zkt koppel
Bert 42 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Ouder koppel
Hallo, ik ben op zoek naar een ouder koppel, graag 55+, waarbij ik de vrouw verwen. De man mag ook gerust meedoen. Ik kan niet ontvangen. Ben wel discreet een hygienisch.  

Ouder koppel
gisteren
Bart 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Onderdanige bimannzoekt koppel
Ik ben een niet onaantrekkelijke biman (slank, verzorgd en beleefd in de omgang). Mijn fantasie is om eens een man te pijpen terwijl zijn vrouw naakt toekijkt, liefst nippend aan een glas. Voor. De rest hoeft niets, maar kan wel meer indien gewenst. Ik laat me enkel niet neuken.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10