Zoeken naar club*

Uw zoekactie voor club* leverde 16 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

18 dagen
dirtydreams 35 jaar Antwerpen - Wijnegem
club buddha zaterdag
Hey, wij zijn Tom 35 en Iris 32 en zijn van plan om ons eerste clubje zaterdag uit te proberen. Zijn er hier koppels die al geweest zijn in Club Buddha in Boom? ideaal zou zijn dat we een koppel vinden die ons wil vergezellen daar (liefst met ervaring in clubs maar geen must) groetjes Tom en Iris  
23 dagen
Clubkoppel 48 jaar Antwerpen - Geel
Parenclub bezoeken
Hallo hallo, Wij zijn van plan om half volgende maand, in juni parenclub Mystique nog eens een bezoekje te brengen. We zijn een koppeltje van 48m en 43v. Wie heeft er zin om ons te vergezellen. Enkel koppels aub, want we gaan op een avond dat er enkel koppels toegelaten zijn.  
24 dagen
JoLi 48 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Koppel wil stapje in de wereld zetten ...
Lief gezet koppel Wil zaterdag een stapje in de wereld zetten. (club, prive feestje, ...) Zij 45/1m70/80kg/E90 Hij 48/1m70/105Kg/16*3 Bi Iemand een idee wat we kunnen doen zaterdag ?  
24 dagen
Mogwai 44 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Leuk gezellig koppeltje
Hoi hoi, wij beide 43j zijn opzoek naar een koppeltje om samen plezier te maken. Plezier in de zin van samen genieten van een etentje of sauna/ club bezoeken. Wij zijn geen eendagsvliegen die overal maar wat gaan w*ppen. We maken eerst kennis via whatsapp dit is makkelijker praten niet? Wij zijn beide 22j een koppeltje en staan voor veel open, zolang het met wederzijds respect gebeurt. Man is slank vrouw is wat mollig. Hygiëne is voor ons heel belangrijk! Wil je ons leren kennen of benieuwd naar ons laat dan zeker een berichtje!  
24 dagen
M&S 45 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Leuk koppeltje gezocht
Hoi! Wij zijn een koppel en 20jaar samen. Wij hebben a enkele stapjes gezet in het swingers leventje. Beide 44j. Wij zoeken een koppel om mee af te spreken om samen vanalles tendoen, een etentje, sauna, club bezoeken. Wij zijn geen eensdags vliegen. V is volslank man is slank gebouwd. Hygiëne is voor ons heel belangrijk. Wij zijn beide intiem geschoren. Bij interesse kan je ons een mailtje sturen, wij kunnen dan foto’s en verder afspreken via whatsapp. Groetjes en kusjes  
Kinkydate 50 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Koppel om samen te ontdekken.
Hallo, we zijn spontaan koppel v57 m50, op zoek naar koppel om samen te ontdekken, parenclubs, uiteten, samen plezier maken, niet rokers, gfb, foto van beide kan bij reactie.  

Koppel om samen te ontdekken.
  1   2