Zoeken naar stu*

Uw zoekactie voor stu* leverde 40 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Man + koppel 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Huisvriend + hetero koppel zoeken een hetero koppel voor eerlijke date.
Hallo, ik ben een man van 56 jaar (soft bi) en samen met een hetero koppel veertigers m/v zoeken we een koppel voor een eerlijke date bij mij thuis in Waregem. Een babbel, een drankje en we zien wel waar dit ons brengt. Interesse? Stuur een mailtje vergezeld van een duidelijke recente foto met enkele zinnetjes uitleg bij. Groetjes en wie weet tot snel!  
Eroticstel 48 jaar Antwerpen - Wommelgem
Prive feestje 1/6/24
Wij geven een thuisfeestje nu zaterdag. DATUM: zaterdag 1/6/24. AANVANG: 20 uur. Dit alles gaat door in onze prive woning met exclusief kader. Gezellige bar, luxe lounge kamer, sanitaire voorzienigen , ... Respect voor ieders wensen en grenzen. Geen verplichtingen, iedereen bepaalt voor zichzelf wat wel/niet kan. Deze party is voor alle koppels & dames die desgevallend (geen must) van een mannetje meer houden. Wij zoeken enkel koppels of dames in de leeftijdscategorie 35j - 59j zoals de andere deelnemende stelletjes. Heb je interesse stuur ons even een berichtje voor verdere info. Graag vergezeld van een gewone foto, zeker geen naakt  

Prive feestje 1/6/24
P-R stel 56 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Zin in date vandaag?
Welk stel heeft zijn om vandaag nog met ons af te spreken ; We zij vrij vanaf 16 uur tot … Kunnen ontvangen of verplaatsen .Wij zijn een gehuwd stel : waarvan de vr 56 j is : 1,60 m en 62kg licht bi maar zeker geen must : de man is 57 j : 1,80m en 74 kg en wonen tegen Diest. Geen rokers: maar we hebben er niets op tegen als jullie dat wel zouden doen. Zijn op zoek naar koppel ( GEEN MANNEN ALLEEN!! ) die weten wat ze willen (geen fakers ): dus die echt willen daten en ook doeners zijn en die hun afspraken nakomen . Graag al P-R bij de eertse ontmoeting als de klik er is . Past het vanavond niet dan spreken we graag op een andere datum af. Stuur ons gerust een berichtje met beetje uitleg over jullie zelf en als kan ook met foto. Wij sturen dan zeker berichtje terug met onze gsm nr om dan juist af te spreken.  

Zin in date vandaag?
K & C 52 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Leuk voorstel?
Wie wil er samen een sexy nacht van maken? Een drankje en .... Stuur ons maar een berichtje. Zwoele zoen K & C  

Leuk voorstel?
Minoi vanavond 38 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Minoi vanavond!
Wij zijn een koppel, man 44 jaar en vrouw 38 jaar, niet-Belgisch, goed verzorgd en sociaal. Onze vrouw is nieuwsgierig en klaar om nieuwe ervaringen op te doen. We zijn op zoek naar een leuk en open-minded koppel of een solo vrouw die ons vanavond wil vergezellen naar parenclub Minoi. Laten we samen een spannende en onvergetelijke avond beleven. Ben je ook op zoek naar een avontuurlijke avond en sta je open voor nieuwe ontmoetingen? Stuur ons dan een berichtje. We kijken ernaar uit om samen plezier te hebben en nieuwe mensen te leren kennen. Tot vanavond? XXX  
Man + Koppel 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Huisvriend + hetero koppel zoeken een hetero koppel voor eerlijke date.
Hallo, ik ben een man van 56 jaar (soft bi) en samen met een hetero koppel veertigers m/v zoeken we een koppel voor een eerlijke date bij mij thuis in Waregem in het weekend. Een babbel, een drankje en we zien wel waar dit ons brengt. Interesse? Stuur een mailtje vergezeld van een duidelijke recente foto met enkele zinnetjes uitleg bij. Groetjes en wie weet tot snel!  
10 dagen
Metz'ndrie 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Huisvriend + koppel zoeken een koppel voor eerlijke date.
Hallo, ik ben een man van 56 jaar en samen met een koppel m/v zoeken we een koppel voor een eerlijke date bij mij thuis in Waregem in het weekend. Een babbel, een drankje en we zien wel waar dit ons brengt. Interesse? Stuur een mailtje vergezeld van een duidelijke recente foto met enkele zinnetjes uitleg bij. Groetjes en wie weet tot snel!  
12 dagen
bi4fun 45 jaar West-Vlaanderen - De Haan
Woensdag-relaxdag?
Hoi leuke stelletjes Wij zijn een gezellig koppel, eind veertig, slank en sportief, woensdag kidsloos aan zee, bischierig kan maar is geen must. We hopen de late namiddag en aansluiten ook de avond relas en gezellig door te brengen. Het idee dat in leuk gezelschap te kunnen laten doorgaan spreekt ons wel erg aan. We vinden het heel opwindend om het elkaar te gunnen om iemand anders te laten genieten : iets drinken, samen in jacuzzi of sauna, massage geven/krijgen, ... maar eigenlijk hebben we geen vast scenario in gedachten en staan open voor eender welk geil scenario. Spreekt dit aan dan lezen we dit graag en spreken dan verder via mail of whatsapp af? Stuur ons maar een berichtje met hoe jullie dit zien en wie weet lopen we mekaar snel tegen het lijf? tot gauw  
14 dagen
koppel1993 30 jaar Limburg - Opglabbeek
op zoek naar koppel
Hallo allemaal, wij zijn een koppel (30) dat na enkele leuke ervaringen met koppels en dames opnieuw op zoek is naar een spannende avond. We leren elkaar graag kennen op cafe of thuis en indien de klik er is kunnen we een stapje verder gaan in bijvoorbeeld een wellness ;). We zijn op zoek naar partnerruil en zij is ook nieuwsgierig naar vrouwen. Zijn jullie tussen 25-40 jaar, goed verzorgd en niet rokers? Stuur ons dan gerust een mailtje en misschien tot binnenkort :). (Mails zonder foto krijgen geen reactie!)  
14 dagen
Koppel40 40 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Koppel gezocht voor morgen
Hallo, Wij zijn een gelukkig getrouwd, volslank koppel en zijn opzoek voor naar een leuk koppel voor een gezellige thuisdate morgenavond voor full pr samen met een hapje en een drankje. Als de klik er is kan er voor ons veel mits het nodige respect. Wij daten enkel bare. Interesse? Stuur dan een berichtje met foto.  
  1   2   3   4