Zoeken naar bi*

Uw zoekactie voor bi* leverde 59 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Dreamerslooking 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Hoteldate
Donderdagavond 30 mei hebben we hotelkamer in luxueuze setting geboekt. Jacuzzi, bubbels,... Welke leuke, verzorgde dame of ev koppel (30-52j) heeft zin om ons te vergezellen. Wij zijn verzorgd, hygiënisch stel, jonge vijftigers. Jong van geest en lichaam. Vrouw bischierig. Bij interesse graag mailtje met foto. Kamer is geboekt rond 19u30 voor een 4tal uur. Geilzelligheid waar veel kan en mag maar niks moet. Juiste locatie wordt uiteraard nog doorgestuurd. Regio Mechelen.  

Hoteldate
Dirk 50 jaar Antwerpen - Antwerpen
kinky koppel met bi-huisvriendin zoekt extra bi-dame
Hallo, we zijn een koppel uit het antwerpse m 50 en vr 38. Op vraag van onze bi-huisvriendin(39) zoeken we nog een derde bi-dame. Leeftijd onbelangrijk, kinky mindset is dat wel. Graag een berichtje om verder uitleg te geven/uit te wisselen en dan eventueel snel een date? We kijken er naar uit. xxx Dirk Christine Eline  
Koppeltje V en B 59 jaar Limburg - Sint-Truiden
Gezonde gespannen ontspanning
Hoi, Wij zijn samenwonend koppeltje van om en bij de 55 jaartjes jong. Wij zouden het fijn zijn mocht er een dame interesse in ons tonen. Het is de bedoeling om vooral in de eerste plaats een vriendschap op te bouwen met dat tikkeltje meer. Vooral v v gericht. De man kijkt toe bij goedkeuring van beide dames, al dan niet vastgebonden. Bij interesse horen wij het graag.  
enjoylife 53 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Ben jij een pleaser?
Bij zijn een gelukkig koppel vijftigers. Wij zijn verzorgd, sociaal, steeds en blijvend ontdekkende en genieten van het leven. Na een eerste zeer geslaagde date met een vrouw zoeken wij terug een verzorgde bi-vrouw die geniet van te pleasen. Zij laat zich graag door een bi-vrouw en mij samen verwennen, en is het middelpunt van het trio al zal jij zelf zeker niet vergeten worden natuurlijk. Foto's kunnen zeker na verdere interesse  
Monty 40 jaar Vlaams-Brabant - Grimbergen
Dame gezocht voor eerste trio
Hallo mooie dame, Wij, koppel van begin 40, zijn op zoek naar een dame voor onze eerste trio-ervaring. De bedoeling is voornamelijk dat mijn man in het middelpunt staat, echter ben ikzelf ook wel wat nieuwsgierig en zal het gevoel op het ogenblik beslissen hoever ik hiermee wil gaan. Zelf zijn we normaal gebouwd. Ikzelf, de vrouw, meet 1m75 voor 70kg, mijn knappe man meet 1m88 voor 90kg. We zijn op zoek naar een mooie dame die openstaat voor onze fantasie en bereid is dit samen met ons te ontdekken. Indien interesse graag een berichtje met hoe jij dit ziet. Mocht je er een foto bijsturen heb je altijd een streepje voor en krijg je er uiteraard eentje terug.  
Koppel genieters 59 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Koppel zoekt bi vrouw
Koppel 59j zoekt bi vrouw of koppel met bi vrouw. We zoeken waarschijnlijk speld in hooiberg maar zou leuk zijn om een bi vrouw te ontmoeten waar vr/vr centraal staat. Mijn man is aanwezig maar is niet de bedoeling dat hij verder gaat dan kijken en strelen. Indien intresse graag seintje met foto terug.  

Koppel zoekt bi vrouw
Konijntje 44 jaar Oost-Vlaanderen - Oosterzele
Geile M/V
We zijn M 50 V 44 Ik zoek een geile bi vrouw tussen 30/50 voor mijn geile vriend onder handen te nemen. Maar eerst wil ik je wel eens verwennen. Wie voelt zich geroepen en wil me mee helpen om mijn vriend te temmen. Bij interesse stuur fototje  
BenD 26 jaar Antwerpen - Antwerpen
Plezier met drie op 31/5
We zijn een gelegenheidsstel dat op zoek is naar een leuke, spontane bi dame voor plezier met 3. Zij is 26, 1m73, lang donker haar en c cup en bi. Hij is 1m85, blauwe ogen, korte haren en ditto speelgoed. Bij alletwee vliegen de vonken er af en is er veel vuur in de liefde. Zij draagt graag sensuele en zeer sexy lingerie ! We zoeken dus een leuke bi dame, die graag met ons wil afspreken, geen drama, geen gedoe. Wel veel genot & plezier. Wij zijn zelf verzorgd & discreet en verwachten dat ook van jou. We maken er vrijdag avond/ nacht een dolle avond van! Geniet jij met ons mee ?  

Plezier met drie op 31/5
Geile koppel 21 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Jonge dame voor vanavond
Heey We zijn jonge openmind koppel en zoeken lieve dame voor vanavond bij ons thuis. We verwennen je graag en beleven een leuke moment. Hopelijk komen we iemand tegen. Voor vragen stuur ons zeker mailtje xx  
roosje 58 jaar Antwerpen - Borgerhout
anders kleurige vrouw van 40 + gezocht
Ik wil mijn man verrassen met een lieve oudere vrouw, afkomst of origiene geen probleem is, als ouder dan 40 + bent ben je van harte welkom. Zie je het zitten om mee te doen. We zijn een volslank koppel van 58 en 63 jaar. We staan voor veel open. Bij ons kan alles mits overleg, en een ja is een ja, en een nee is nee. Staat dit je aan laat dan maar iets weten.  
  1   2   3   4   5   6