Zoeken naar bij uw thuis

Uw zoekactie voor bij uw thuis leverde 38 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

BenD 26 jaar Antwerpen - Antwerpen
Plezier met drie op 31/5
We zijn een gelegenheidsstel dat op zoek is naar een leuke, spontane bi dame voor plezier met 3. Zij is 26, 1m73, lang donker haar en c cup en bi. Hij is 1m85, blauwe ogen, korte haren en ditto speelgoed. Bij alletwee vliegen de vonken er af en is er veel vuur in de liefde. Zij draagt graag sensuele en zeer sexy lingerie ! We zoeken dus een leuke bi dame, die graag met ons wil afspreken, geen drama, geen gedoe. Wel veel genot & plezier. Wij zijn zelf verzorgd & discreet en verwachten dat ook van jou. We maken er vrijdag avond/ nacht een dolle avond van! Geniet jij met ons mee ?  

Plezier met drie op 31/5
Geile koppel 21 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Jonge dame voor vanavond
Heey We zijn jonge openmind koppel en zoeken lieve dame voor vanavond bij ons thuis. We verwennen je graag en beleven een leuke moment. Hopelijk komen we iemand tegen. Voor vragen stuur ons zeker mailtje xx  
roosje 58 jaar Antwerpen - Borgerhout
anders kleurige vrouw van 40 + gezocht
Ik wil mijn man verrassen met een lieve oudere vrouw, afkomst of origiene geen probleem is, als ouder dan 40 + bent ben je van harte welkom. Zie je het zitten om mee te doen. We zijn een volslank koppel van 58 en 63 jaar. We staan voor veel open. Bij ons kan alles mits overleg, en een ja is een ja, en een nee is nee. Staat dit je aan laat dan maar iets weten.  
Roman 32 jaar Vlaams-Brabant - Tervuren
Wij zoeken een bi meid.
Ik heb een drom dat een andere meisje likt poesje mijn vriendin af. Ik zal in de kamer zijn en naar jullie kijken. Als zij klaar komt kom ik tussen. Verder zien hoe het gaat. Voor ons dat is eerste keer. Zij is zeer mooie meid en heeft lekkere poesje. 30 jaar echt mooie meid. Wij kunnen jouw bij ons brengen. Of je komt bij ons. Stuur u foto a.u.b.je moet niet ouder dan 30 jaar zijn.  
Mr p miss j 31 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Vrouw voor Trio , Fun gezellige avond en meer , fotoshoot
hey, hey , we zijn een leuk koppel uit Oudenaarde, heel open-minded, veel kan, niks moet. V31 m41, normaal gebouwd, we houden van het leven , reizen graag en trekken er graag op uit .We houden van respect en hygiëne. We zoeken een extra vrouw die bi, of bi-schierig is om op regelmatige basis afspreken. Voor met de vrouw een leuke avond te hebben, maar ook om de man te verwennen. Samen met ons een leuke tijd te gemoed gaan. Alles start met een afspraak, met een drankje en een leuke babbel. Heb je interesse, stuur gerust een berichtje met wat uitleg over jezelf en wat je allemaal wil. En ook er een foto bij voegen.  
10 dagen
Melanie en jelle 33 jaar Limburg - Borgloon
Leuke meid.
Hallo wij zijn mellanie en jelle bijde 33 jaar ondertussen al meer dan 10j samen en zoek nu wat extra spanning. We zijn langs deze weg op zoek naar een leuke dame max 35 jaar voor in de eerste plaats vriendschap en bij klik eindigen we graag in de slaapkamer. Indien interesse horen wij het graag.  
10 dagen
Koppel 31 jaar Limburg - HASSELT
Opzoek naar een snoepje
Hey Hey, Wij zijn een gelegenheidskoppel die graag een avontuur willen hebben met een andere vrouw, ben jij Bi en wil je mee op avontuur. Reageer dan zeker op deze advertentie! Zij 30 jaar en 1m65. Hij 31 jaar en 1m92. Beide intiem geschoren en verzorgd. Hij lekker besneden... Sauna dates, kameren, of bij jou thuis allemaal mogelijk. tot snel :)  
11 dagen
B en S 43 jaar West-Vlaanderen - Ichtegem
Lesbisch of bi...
Wij zijn op zoek naar een leuke dame die zin heeft in een rollenspel met ons. Wij zijn bezig in de slaapkamer en mijn vriendin is geblinddoekt. Ik ben bezig met het verwennen van mijn vriendin en jij komt er bij. Je verwent enkel haar...hier en daar een verloren handje van mij kan, maar het is niet de bedoeling dat ik jouw neuk. Enkel mijn vriendin wordt door mij geneukt. Bedoeling is om haar te leren kennismaking met een dame in ons seksspel...  
11 dagen
stel65 65 jaar Limburg - Bree
erotische beleving met drie
Wij (koppel +60) zoeken slanke vrouw voor beleving van onze erotische fantasie. Zij wil toekijken hoe hij jou knuffelt, langzaam ontkleedt, streelt en masseert. Eventueel worden jullie beiden vertroeteld. Het hoofddoel is om jouw te plezieren en tot een orgasme te brengen met vingeren en likken, eventueel met hulp van speeltjes. Vr/vr is in beperkte mate ook mogelijk. Heb je zelf wensen of verwachtingen, dan komen we daar graag aan tegemoet. Bij voorkeur woon je niet te ver weg omdat we jou regelmatig willen ontmoeten. Vrouw van koppel waarvan de man zich afzijdig houdt ook welkom. Indien interesse, graag reactie met wat uitleg over jezelf en je wensen.  
11 dagen
Wij 49 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Speelvriendinnetje
Wij zijn een stel, 'geil met stijl', zij 49 en hij 53 jaar. In ons lustgerichte seksspel is hij is dominant en zij onderdanig. Zij is een overheerlijk, 1.60 m, slank gebouwd, compleet onverzadigbaar en ongeremd! Hij is 1,83 m, eveneens slank gebouwd, potent en mooi geschapen. Wij zoeken een speelvriendinnetje om samen met ons te spelen en te genieten. Of je dominant, onderdanig, ontdekkend bent doet er niet zo toe. We zijn creatief genoeg om fijn en intensief te genieten. De nadruk zal liggen op "lust", maar niet noodzakelijk helemaal :) Of je ervaring hebt of niet, wel of niet in een relatie zit, doet er niet zo toe, je mindset des te meer. We nemen graag de tijd om je wensen en kicks te bespelen. Er ligt ook allerlei speelgoed klaar. We zijn inventief en creatief om van een ontmoeting een feest voor ons allen te maken. Wie speelt en geniet met ons? Bij klik kan zeker vaker. Graag zelfs!  
  1   2   3   4