Zoeken naar femboy

Uw zoekactie voor femboy leverde 37 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Raphael 42 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Waarom niet…
Graag zou ik via deze weg voor het eerst eens willen afspreken met een femboy, shemale, transvrouw, trav of twink. Liefst iemand die slank en wat jonger is dan 40 jaar. Waar praten, kussen, knuffelen evenveel bijdragen als het intieme gedeelte. Waar hygiëne en respect ook sleutelwoorden zijn. Ikzelf ben een verzorgde sportief gebouwde man (1m73, 74kg) met kort geschoren haren (niet kaal). Ik ben een rustige persoon en vlot in omgang. Extremen zijn niet voor mij weggelegd en ben ik dus ook niet naar op zoek. Wel naar iemand die houdt van intense seks, van het langzaam opbouwen, het verleiden met een lang uitgebreid voorspel en van het ‘teasen’ en ´pleasen’. Wie weet tot binnenkort. Groetjes, Raphael Xxx  

Waarom niet…
daddy 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
DISCRETE DADDY
Wil je je als femboy of sissy laten opleiden door een dominante, maar ook lieve, daddy? Ik heb overdag vaak tijd om je met jou bezig te houden, je kan je dressen, ik keur je, en leer je hou je je daddy kan plezieren. Je kan je bij mij een echt meisje voelen. Op termijn kunnen we zelfs uitstapjes maken in het openbaar. Stuur een foto mee in een reactie met jouw verlangens en fantasietjes. Daten doen we op hotel de eerste keren. x  

DISCRETE DADDY
11 dagen
Papa 44 jaar West-Vlaanderen - Aalbeke
Papa zoekt dochter
Papa (45/180/70) zoekt contact met zijn kleine meid. Ben je een jonge, slanke vrouwelijke cd/femboy/sissy, neem dan snel contact op met papa, graag met foto. En zeg meteen waar papa je een plezier mee kan doen.  
11 dagen
jokke 43 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
jonge trans/femboy gezocht
hoi ik ben 43 uit leuven en zoek een jonge trans/femboy? wel graag met high heels  
Dom BiTop 44 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Dominante BiTop zoekt CD/TV/Femboy
Ik: dominante Top, mooi geschapen en respectvol binnen jouw grenzen. Ik ontvang voor kinky date. jij: onderdanig, slank en gladgeschoren en kan verplaatsen. Je reageert met meer dan 1 zin en minstens een foto. Bij interesse krijg je reactie terug!  

Dominante BiTop zoekt CD/TV/Femboy
Femboyke 29 jaar Antwerpen - Turnhout
Femboy sissy op zoek
Heey, Ik ben een jonge sissy van 29 jaar. Ik draag heel graag meisjeskledij en lingerie. Ik zoek een leuke man waar ik me thuis eens voor kan komen showen.. misschien niet meer dan dat, dus graag geduldig... Ik kan deze namiddag. kusjes en groetjes X  

Femboy sissy op zoek
Top 33 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Top zoekt leuke date met CD/Femboy/Trans
Hey, zoek leuke date met CD/Femboy/Trans, Leeftijd & afkomst allemaal welkom, open minded dus veel kan. Stats zijn 187cm, 90kg, 18x5cm, hygiëne is een must! Stuur mailtje met interesses & foto krijgen voorrang. Tot snel!  

Top zoekt leuke date met CD/Femboy/Trans
John 58 jaar Limburg - Roermond
Als bi-man oprecht op zoek naar…
Hoi, hoi, schatten, Als biseksuele man type Top/Versa met een absolute oprechte hele diepe voorkeur voor een Crossdressor , Travestiet, Transgender, Twink, Femboy e/o Sissi kom ik graag in contact met jou. Om dan als de wederzijdse klik er is heerlijke ongegeneerde seks te hebben met elkaar. Ben een ongebonden man, 55 plusser,1 meter 80, 85 Kg, normaal geschapen, intiem geschoren en zeer hygiënisch en diskreet. Zoek dus een nette fatsoenlijke persoon tussen de 20 & 50 jaar met een slank e/o normaal postuur die dit ook gewoon lekker en geil vind om zich zo heerlijk geil dressed up te showen. En om uiteindelijk ook heerlijke ongegeneerde seks te kunnen hebben. Ik kan dus bij mij thuis ontvangen waar jij je ook kunt omkleden. En mocht je extra willen relaxen neem dan gerust een bikini mee want ik heb in mijn tuin een vaste jacuzzi staan. Reageer bij serieus interesse met wat foto’s met ook dagen en tijden dat je zou kunnen. Met een oprechte groet, John.  

Als bi-man oprecht op zoek naar…
14 dagen
Patrick 57 jaar Antwerpen - Beerse
Wie kan
Zou wel eens een keertje gemasseerd willen worden door een trafje,femboy,ladyboy,trans. Wie weet wat er dan nog volgt. 57 178 85 Wie ooh Wie ?  
14 dagen
jan 51 jaar Antwerpen - Geel
sensueel
ik zoek een jongere,slanke femboy om eens zachtjes mee te vrijen.  
  1   2   3   4