Zoeken naar geen relatie

Uw zoekactie voor geen relatie leverde 17 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Marc 45 jaar Limburg - Tongeren
Welke cd,tv,ts mag ik deze voormiddag als een echte dame verwennen?
Hallo,ik ben Marc sportieve man in heterorelatie en droom al enige tijd om een cd,tv,ts te mogen verwennen als een echte dame.Lekker flirten,teasen en pleasen.Discretie en hygiëne gegarandeerd.Ik kan me deze voormiddag vrijmaken.Likjes,Marc.  

Welke cd,tv,ts mag ik deze voormiddag als een echte dame verwennen?
15 dagen
serieus 54 jaar Limburg - Borgloon
Opzoek naar ladyboy of shemale serieuze betrekking;
Ben opzoek naar een ladyboy of shemale vaste betrekking.Tegenwoordig moeilijk te vinden.Leeftijd maakt niet uit .Je graag tonen met een man in het openbaar.En een serieuze relatie willen opbouwen en zich op en top vrouw voelen. Ikzelf heb er ervaring mee.Dus geen probleem. Ben je zo iemand en heb je intresse.Ben berijkbaar via whatssap:0471418265.alleen serieuze kandidaten.Graag reactie met foto.  
16 dagen
Us2 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ben jij die kinky dominante sissy trainer?
ik, de vrouwelijke helft van een slank kinky koppeltje jonge vijftigers, in een 24/7 D/s relatie, ben op zoek naar een bi-man met niveau die erop kickt sissysletjes te domineren en te trainen. Ik wil namelijk mijn partner opleiden tot de volmaakte sissy en zoek hierbij assistentie van een ervaren dominant. Let wel: ik bied geen sex aan met mezelf, enkel met mijn sissy. Mijn voorkeur gaat uit naar iemand die zich regelmatig kan vrijmaken en zich wil engageren om mijn sissy verder te onderwerpen en op te leiden. Indien interesse, graag een reactie van meer dan 1 regel.  
Kim trav 40 jaar Antwerpen - Mol
Ontvangen is mogelijk bij mij
Vroeger ging ik vaak uit als travestiet, maar sinds mijn relatie ben ik daarmee gestopt. Nu ik terug single, wil ik graag de draag terug oppikkken. Ik wil niet persé uitgaan, maar zoek een vast contact met een man. Ik hecht veel waarde aan wederzijds respect en duidelijke communicatie. Voor mij is het belangrijk dat we ons allebei veilig en prettig voelen in elkaars gezelschap. Voor de rest sta ik open voor veel, van slutty girl tot passionele intieme seks.  

Ontvangen is mogelijk bij mij
21 dagen
Zuigje 42 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Vast zusje of sexvriend gezocht
Hallo, ben bi schierige man die ook verzot is op het dragen van dameslingerie en damesschoentjes. Ik kom de laatste tijd enorm geil van filmpjes waarbij een vrouw een pik pijpt en verwent en op het laatst het zaad op haar gezichtje en in haar mondje krijgt. Ik droom er nu van om zelf zo n vrouw te zijn en zoek daarom een vaste sexmaat waarbij ik wekelijks zijn zaad mag ontvangen. ik zoek maar 1 vaste sexmaat die 100 procent gezond is, liefst zoals ik getrouwd of vaste relatie heeft. Ik ben ook zeer onderdanig en heel veel kan met mij na meerdere afspraakjes. wie wil op mij komen geilen, zijn pik ter beschikking stellen voor mijn gulzig mondje en zijn volle ballen wekelijks op mijn gezichtje en in mijn mondje komen ledigen? Stel jezelf jou pik en dromen voor, ook cd s trafjes t girls welkom.  
Marjolein 38 jaar Limburg - Zonhoven
Geil
Is er iemand die net zoals mij in een relatie zit, maar toch ook zin heeft in iets anders? In mijn geval zoek ik een mannelijke vent zodat ik mezelf vrouw kan voelen  

Geil
28 dagen
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN JONGE VERWIJFDE TRAVESTIE
Zoek een jonge verwijfde travestie 20j-40j voor een soort relatie! Met mij iets gaan drinken, praten over alles, erotiek,met mij gaan wandelen, jij altijd als vrouw gekleed! ook mijn sex slavin gaat zijn en spelen met mannen onder mijn begeleiding! Wens GEEN FAKERS!  
  1   2