Zoeken naar heb ik al

Uw zoekactie voor heb ik al leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Bert 18 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Ik zoek een femboy/trans/tv top voor deze week
Hoi ik ben bert en zelf heb ik een grote kont en wil deze dan ook gevuld krijgen net zoals mijn mondje en ik draag ook graag dameskleren en ik zoek iemand die femboy/trans/tv top is als u geďnteresserd bent hoeft u maar te sturen groetjes bert Xxx  
gisteren
Sexy trav 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Vaste relatie
Ik zoek een knappe, welgestelde, klassieke oudere man, liefst 60+, en minstens 50+, die een relatie wil met een knappe, sexy en uitdagend geklede travestie. U stuurt een foto mee (van je gezicht, geen dickpic!), en een degelijke uitleg van wat je van mij verwacht en wat u mij te bieden heeft. U draagt een maatpak en kan mij oppikken in een mooie klassieke wagen, en u bent geduldig. Kortom, een echte man met stijl en klasse. Mijn excuses als ik nu misschien een beetje veeleisend klink of zo, want ik ben eigenlijk eerder een onderdanig, zeer klassiek 'meisje', maar er zijn zo veel fakers en consoorten... En wat heb ik u te bieden? Knap, mooi vrouwelijk gezichtje, sexy in strak leer gehuld kontje, luipaarprint, laarzen, hoge hakken, etc. Zeer sexy, uitdagend en opvallend dus, maar wel met stijl en klasse. Zeee gedienstig en onderdanig ook, ik hou van het klassieke patroon tussen man en vrouw. Nog vrij onervaren met mannen, maar als u het juist aanpakt een echte tgirl trophy wife.  
gisteren
femboy 30 jaar Noord-Brabant - Eindhoven
femboy zoekt fotograaf of fotografe
femboy, slank en glad zoekt fotograaf of fotografe met een leuk voorstel. een leuke locatie is zeker een pre. heb zelf veel sexy kleding en cosplay. X  
Jules 25 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geile fantasie
Ik heb altijd al een grote fantasie gehad om geneukt te worden door een daddy/granddaddy. En liefst behaard, maar dat is geen vereiste. Ik ben een aardige en vlotte kerel. Ontvangen is op sommige dagen geen probleem.  

Geile fantasie
Wouter 42 jaar Vlaams-Brabant - Opwijk
Op zoek
Welke trut/teef komt langs? Heb heerlijke lul vol met zaad.  
John 58 jaar Limburg - Roermond
Als bi-man oprecht op zoek naar…
Hoi, hoi, schatten, Als biseksuele man type Top/Versa met een absolute oprechte hele diepe voorkeur voor een Crossdressor , Travestiet, Transgender, Twink, Femboy e/o Sissi kom ik graag in contact met jou. Om dan als de wederzijdse klik er is heerlijke ongegeneerde seks te hebben met elkaar. Ben een ongebonden man, 55 plusser,1 meter 80, 85 Kg, normaal geschapen, intiem geschoren en zeer hygiënisch en diskreet. Zoek dus een nette fatsoenlijke persoon tussen de 20 & 50 jaar met een slank e/o normaal postuur die dit ook gewoon lekker en geil vind om zich zo heerlijk geil dressed up te showen. En om uiteindelijk ook heerlijke ongegeneerde seks te kunnen hebben. Ik kan dus bij mij thuis ontvangen waar jij je ook kunt omkleden. En mocht je extra willen relaxen neem dan gerust een bikini mee want ik heb in mijn tuin een vaste jacuzzi staan. Reageer bij serieus interesse met wat foto’s met ook dagen en tijden dat je zou kunnen. Met een oprechte groet, John.  

Als bi-man oprecht op zoek naar…
joketravje 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
u laten pijpen door travje
wie zin voor deze middag of andere dagen om lekker gepijpt te worden...ik ontvang discreet en netjes en verwacht ik wederzijds... ik reageer enkel via mail en met foto van pikje, ik weet graag wat ik in mijn mondje krijg..ontvang altijd als geil travje...Ik pijp zalig.ik ontvang zoals op de foto, no fake want daar heb ik niets aan.  

u laten pijpen door travje
Nicky 50 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Nicky zoekt koppel , man , vrouw voor vandaag
Hoi is er hier iemand regio Knokke - Blankenberge die een geil stout crosdres sletje wil ontvang , voor een leuke geile avond ! Ik doe alles heeeeel graag zolang voor iedereen leuk en ok is Heb echt zin in een geile , stoute leuke avond  

Nicky zoekt koppel , man , vrouw voor vandaag
Marleen 54 jaar Limburg - Tessenderlo
Vaste meester/dominante top gezocht
Dag. Ik zoek een dominante top die net als mij in discretie wil afspreken. Heb een villa met zwembad en sauna waar ik je kan ontvangen. Mijn vrouw is weinig thuis waardoor ik veel kan ontvangen. Zij weet hier niets van. Ik kan rode lippenstift en wat concealer op doen en alles erop en eraan. Zal je ook ontvangen als vrouw.  

Vaste meester/dominante top gezocht
Peter 52 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Zoek vrouwelijke trav/trans
Hallo, ik ben Peter, 52j, besneden pik van 19x5, volledig onbehaard en zoek dito trav/trans om lekker van mekaar te genieten, hou van zoenen, likken,rimmen, mekaar pijpen/neuken, dildo ... Ik heb een peniskooi die ik desgewenst draag en waarvan jij het sleuteltje krijgt, ik kan ontvangen en me verplaatsen, contact via mail of WhatsApp, graag met foto, groetjes !  

Zoek vrouwelijke trav/trans
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10