Zoeken naar pas voor fakers

Uw zoekactie voor pas voor fakers leverde 14 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

22 dagen
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN VERWIJFDE JONGE FEMBOY DIE MIJ GEZELSHAP HOUD
Zoek een jonge verwijfde femboy 20-25j die mij gezelschap houd, voor een praatje ook, zich laat bekeuren! In kleedje, rokje, nylons! Wens GEEN FAKERS!  
Lakboy 50 jaar Limburg - Zonhoven
Wanted : Vrouwelijke TV / CD
Ik zoek een vriendelijke TV / CD om samen gezellige en geile tijden mee door te brengen. Leeftijd is niet belangrijk, hygiëne en discretie wel. Ik heb zelf een grote fetisj voor outfits in lak, leder, latex… en lange laarzen. Ik draag dit zelf heel veel en altijd tijdens de sex. Het is niet noodzakelijk dat u dat ook draagt, maar het zou wel fijn zijn als u het ook draagt. Ik ben alleen. Ik moet dus niets stiekem doen, ik hoef aan niemand verantwoording af te leggen. Graag een reactie dat uit meer als vijf woorden bestaat. Stel jezelf voor, wat je verlangens zijn, wat je zeker niet wenst e.d. Reacties uitsluitend met foto (geen foto = prullenbak). Als je nog vragen hebt wil ik die best beantwoorden. En fakers… ik heb jullie tamelijk snel door dus verspil onze tijd niet.  

Wanted : Vrouwelijke TV / CD
25 dagen
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN JONGE VERWIJFDE TRAVESTIE
Zoek een jonge verwijfde travestie 20j-40j voor een soort relatie! Met mij iets gaan drinken, praten over alles, erotiek,met mij gaan wandelen, jij altijd als vrouw gekleed! ook mijn sex slavin gaat zijn en spelen met mannen onder mijn begeleiding! Wens GEEN FAKERS!  
Eddy/Erika 64 jaar Antwerpen - Antwerpen
Gewillige sissy boy
Hey, Ik ga het zeer kort houden maar zoek iemand die graag met mij mee zou willen mee gaan en mij zou willen gebruiken voor zijn plezier naar events, glory holes, enz.... Voor meer inlichtingen stuur mij een berichtje, het kost u niets. Groetjes, Eddy/Erika AUB, geen fakers meer ok  

Gewillige sissy boy
  1   2