Zoeken naar voor trav

Uw zoekactie voor voor trav leverde 74 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

cd mrs en slet 23 jaar Oost-Vlaanderen - Oosterzele
CD Meesteres en haar jonge slet zoeken 16/06 nog TV/CD
Goedendag Hier een jonge slet en zijn CD meesteres geven zondag 16/06 een feestje in Oosterzele en zoeken nog dominante top trav/cd. contact verloopt via de slet en gelieve een foto bij te sturen. alvast bedankt en misschien tot zondag.  

CD Meesteres en haar jonge slet zoeken 16/06 nog TV/CD
Bi-bottom maagd. 51 jaar Limburg - Bilzen
Welke CD-lover knap en goed voorzien wil me eens inwijden?
Ik blijf toch zoeken en hopen om die ene eerlijke lieve aantrekkelijke en goed voorziene CD-LOVER te vinden,die mij eens respectvol en veilig wil inwijden en verwennen gaat.Ik wil zo graag wanneer ik me verkleed in vrouwenspullen eens een geil CD-vrouwtje of sletje zijn.En eens zachtjes bespeeld,verleid en verwend worden van a tot z.Maar wel alles 100% safe en veilig wel te verstaan.Wie is deftig netjes verzorgd,weet van aanpakken en het in goede veilige banen te leiden?En maakt mijn al zolange droomfantasie eens waar? Graag een deftige betrouwbare en gezonde lover met niveau.Ook een niet roker of drinker.Niet echt volslank,niet kalend,gbbs,en intiem ook glad net als ik.Ik ben een gewone verzorgde man als CD verkleed.Dus wel geen echte full-trav,sissy of zo.Maar wil heel graag eens iemand vrouwtje of sletje zijn.zolang het maar respectvol veilig en safe kan plaatsvinden.Ik zoek geen problemen of iets op te lopen.Enkel een fijne aangename eerste date.xxx  

Welke CD-lover knap en goed voorzien wil me eens inwijden?
Oldy 63 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
Tv she cd gezocht
Hoi ik top zoek voor morgen voormiddag rond 10u een cd trav of she de full option ben nylon liefhebber kwil lekker gepijpt worden en ook liefst bare een hete kut vullen dan kan je ontvangen dan graag ik namelijk niet regio destelbergen Heusden en geen mannen die een nylon aandoen en die dan denken dat ze trav cd of she zijn hopelijk tot morgen baby  
Alex 53 jaar Limburg - Dilsen-Stokkem
Vrouwelijke trav of she-male gezocht
Hallo, Ik ben op zoek naar een echte geile onderdanige en ondeugende vrouwelijke trav of she-male. Contacteer mij en vertel mij hoe jij mij gaat verwennen Groeten Alex  
Trav 37 jaar Limburg - Beringen
Geen fake
Met mij kan je zorgeloos genieten, ik vraag en bied discretie. We kunnen vrienden worden in discretie en vaker afspreken. Mijn "kutje" heeft namelijk vaak zin in iets lekkers. Ontvangen lukt alleen op bepaalde dagen.  

Geen fake
Sexyasslover 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Is er nog een geile sexyass trav,crosdresser, sissy wakker
Kan niet slapen sta geil . Is er nog een trav tranny sissy crossdresser wakker om samen een geile nacht te beleven ? Van beginners onervaren tot ervaren . Van soft tot kinky pervers alle voorstellen welkom .ik pas mij aan jou dromen wensen aan .bij jou bij mij outdoor cardate  
Fat asss 36 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Cd met bolle kont zoekt liefhebber
Hey, ik ben een crossdresser (geen trav/ts) die het leuk vindt om zijn bolle kont in de verf te zetten met wat vrouwelijke lingerie. Like what you see? Stuur me een berichtje!  

Cd met bolle kont zoekt liefhebber
Verwenner 56 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
Zoek een trav,CD,Sissy of verwijfde gay
Ik verwen je graag, alles volgens jouw wensen en grenzen. Niks moet. Beginnend of nog ontdekkend, jonger of ouder, maakt niet uit.  
Kinky trav 42 jaar Limburg - Heusden-Zolder
Verlang naar seks
Ik verlang er naar om lekker lang geneukt te worden. Eerst zacht en dan steeds harder op ons niveau. Maar voordat je me neukt, wil ik hem wel eerst hard maken met mijn sappig mondje.  

Verlang naar seks
Top A 51 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Dominante Top zoekt vrouwelijk CD/Trav/Trans tussen +18 en 40 jaar.
Ervaren dominante top, 51, omgeving Leuven, single, zoekt een zeer vrouwelijke T-girl, een persoonlijkheid die voldoet aan een minimaal verwachting, liefst met ervaring, voor regelmatige ontmoeting of meer, kan ontvangen en verplaatsen. Het dragen van laarzen, lingerie, leren rok/broek, al opgemaakt zijn om zo in het openbaar te verplaatsen met MIJ vormen voor jou geen enkel probleem. Er zal verwacht worden dat je volledig MIJ verwent, steeds paraat en gehoorzaam bent, gedomineerd wordt in al zijn vormen. Wil je opgeleid worden als MIJN persoonlijke sub ?? Dat kan zeker, De doelstellingen zijn Deepthroaten, roleplay, indoor als outdoor, geneukt worden in verschillende positie, pijpen, ook op vlak van bondage en discipline, soft/hard, in het openbaar, naar clubs en privé feesten gaan, indien je versa of trans, koppel (Vr-trav) bent is dat geen enkel probleem. Interesse: Stel je dan uitgebreid voor met foto = antwoord, Once you have me, I am your top master for ever!  

Dominante Top zoekt vrouwelijk CD/Trav/Trans tussen +18 en 40 jaar.
  1   2   3   4   5   6   7   8